Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1
+3
Generation Kill 20 maart 2014

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 240GB

Pluspunten

  • Goedkoper tegenover andere SSD's
  • Bijgeleverde 2,5" naar 3"25 bracket
  • Fysiek (gewicht en sterk)
  • Snel

Minpunten

  • Volgens CrystelMarkDisk een lage write

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

+1
Ben_evers 10 juli 2014

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 120GB

Spaar in vredesnaam even door voor die Samsung want dit is echt geen verbetering voor je computer

Pluspunten

  • Erg betaalbaar.

Minpunten

  • Voldoet werkelijk totaal niet aan de opgegeven specificaties.
  • (Ben dat gaan testen omdat pc veel trager opstartte dan met vorige ssd!)

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prestaties Score: 1
Prijs Score: 3
Compatibiliteit Score: 3

0
shiningstar_nl 10 juni 2013

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 240GB

Pluspunten

  • Kan veel hebben ik heb hem met grof gebruik nog niet stuk gekregen
  • Performance is nog steeds top ook na bijna een jaar gebruik en herhaaldelijk vol schrijven
  • Weegt weinig dus als je graag je storage mee op pad neemt erg fijn (in een laptop bijvoorbeeld)
  • Goed afwerking, ziet er een stuk beter uit als de OCZ schijven die ik ervoor heb gehad

Minpunten

  • ik kan er geen bedenken

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

johanneswk 12 februari 2017

Mushkin Chronos SSD (7mm) 120GB

De ssd kocht ik omdat het een goedkope optie was. Naderhand kan ik zeggen dat de snelheid van de ssd heel laag ligt. De totale score in AS SSD is 295. Ter vergelijking de Adata Premier SP550 120GB scoort 945 en is niet veel duurder.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Zeer traag voor een SSD

Eindoordeel

Score: 2
bas1991 10 juli 2014

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 240GB

uitstekende instap ssd, voor mensen die er geen honderde euros aan uitgeven , alleen mag deze nog een tikkie betrouwbaarder, maja voor z`n prijs zeer acceptabel ,

Pluspunten

  • mooie prijs kwaliteit verhouding , robuust , makkelijk te plaatsen met meegeleverde bracket
  • veel opslag voor het geld

Minpunten

  • sporadish een schrijffout van de controller .

Eindoordeel

Score: 4
Bl4ckShadow 1 december 2013

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 120GB

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
cbraafhart 26 mei 2013

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 120GB

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
theduke1989 11 april 2013

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 120GB

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
screenager 24 maart 2013

Mushkin Chronos SSD (9,5mm) 120GB

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Mushkin Chronos SSD?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True