Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Preview - Battle Royale in Fortnite - Luchtigere versie van PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds is een doorslaand succes. Sommige partijen willen graag in dat succes delen; zo voegde Epic Games onlangs Battle Royale toe aan Fortnite.

78    11 okt '17

Round-up - Mobile Games Round-up - PUBG, Fortnite en meer voor iOS/Android

Het gebeurt sporadisch, maar toch besteden we bij Tweakers af en toe aandacht aan games voor mobiele platformen. Dit keer kijken we onder meer naar twee Battle Royale-games.

64    18 apr

Achtergrond - Grote games kiezen voor gratis dlc - Aanpasbare looks winnen van betaalpas

Bij Battlefield V en The Division 2 wordt betaalde dlc verleden tijd, waarschijnlijk mede door de kritiek hierop en vanwege het lucratieve van cosmetische items.

131    29 jun

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
2
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
3
TokoDude 10 oktober 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

Ik speel het al een tijdje met veel plezier, ik raad het zeker aan. Echter zijn er alleen soms wat problemen dat je voice chat issues krijgt. Ook zou het fijn zijn dat je niet gematcht wordt met pro's die in hun eentje 20+ man killen.

Pluspunten

  • Gratis
  • Enorm veel spelers
  • Voice Chat
  • Skins
  • Genoeg wapens
  • Relgematig vernieuwingen

Minpunten

  • Performance
  • Matchmaking met pro's
  • Voice issues dat je soms opeens niet kan praten

Eindoordeel

Score: 5
Ate0910Newbie 28 september 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

Stoopid

Pluspunten

  • Niets

Minpunten

  • Geen ranking systeem
  • Je loopt 20 min om niets te doen
  • Je hoeft geen aim te hebben
  • No skill game
  • 'gratis' maar als je geen skins koopt word je als slecht aangezien

Eindoordeel

Score: 1
Frej 23 september 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

Leuke game, maar heeft wel fixen nodig

Pluspunten

  • gratis
  • geschikt voor 12+
  • geen bloed

Minpunten

  • shotguns werken niet goed

Eindoordeel

Score: 3
Iannis 7 augustus 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

leuke game, gratis games moet je niet haten (batle royale modus is gratis, save the world kost geld)

Pluspunten

  • bijna elk platform support fortnite
  • leuke graphics

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
LuukyboyNewbie 31 juli 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

superschijt game dat alleen maar buged, muren die verdwijnen, waardoor je doodgaat. mensen geen damage doen terwijl je er met je crossair opstaat. tot afsluiting fortnite is een schijt game.

Pluspunten

  • het is goed dat het een schijt game is

Minpunten

  • buged
  • slecht
  • buged
  • buged
  • buged

Eindoordeel

Score: 1
Mk_123Newbie 22 juli 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

Dit spel is helemaal kapot niks werkt meer ze hebben het volledig verpest echt zonde

Pluspunten

  • Geen
  • Nog steeds geen
  • Alweer geen

Minpunten

  • Alles
  • Alles
  • Nog is alles

Eindoordeel

Score: 1
BierfietsNL 2 juni 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

had een leuke game kunnen worden. Ik hoop dat ze first person mode alsnog toevoegen, maar daar lijken ze zelf tegen te zijn (?)

Pluspunten

  • draait goed op trage computers
  • leuk concept

Minpunten

  • gameplay is ruk, geen first person mode

Eindoordeel

Score: 2
Kenneloth 21 februari 2018 Product gekocht

Fortnite, PlayStation 4

Leuk alternatief voor mensen die graag een Battle Royale game willen spelen. Zeker gezien deze game op praktisch elk platform te spelen is.

Pluspunten

  • Battle Royale modus is gratis
  • Verkrijgbaar op elk platform
  • Cosmetische beloningen voor het spelen
  • Graphics zijn top notch
  • 60fps

Minpunten

  • Lootboxes
  • Dure skins
  • Save the World modus krijgt weinig updates

Eindoordeel

Score: 4
therazo 20 februari 2018 Product gekocht

Fortnite, PC (Windows)

Voor een gratis spel heel erg leuk, Fortnite is het zeker waard om te downloaden. Erg leuk om met vrienden of met vreemden te spelen!

Pluspunten

  • Gratis(!!!)
  • Prima graphics
  • Leuke gameplay
  • Regelmatig events en updates

Minpunten

  • Servers werken soms niet (ivm gigantische playerbase)
  • Af en toe een bug
  • Er is (nog) maar 1 map en maar 1 gamemode (in de gratis versie)
  • Soms moet je wachten voordat je epic games mag opstarten

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fortnite?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True