×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Erhnam 1 augustus 2011

Sonos Play:5 Wit

Pluspunten

  • Zeer makkelijk te installeren
  • Perfecte iPhone en iPad applicaties
  • Integratie met Spotify
  • Keuze uit radio stations over de hele wereld

Minpunten

  • Prijs
  • Geluid is goed, mits niet te hard

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 3

+1
PWM 24 november 2011

Sonos Play:5 Zwart

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede prijs
  • Geluid top
  • Installatie kinderlijk eenvoudig, letterlijk
  • Fijne bediening met apps op alle platformen
  • Modulair systeem

Minpunten

  • Echt waar, geen
  • 24-11-2011: Zoals ook in de reactie aangegeven, kan er 1 negatief punt worden genoemd, namelijk dat je Spotify Premium nodig hebt als je Spotify wil gebruiken. Ik had hem niet als minpunt, aangezien ik Premium al had.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5

+1
TheAncientDovah 4 juli 2015

Sonos Play:5 Zwart

Geweldig geluid, mooie vormgeving, en praktische bediening!

Pluspunten

  • Vrij licht voor de grootte.
  • Geweldig geluid (5.1)
  • SONOS Applicaties voor bediening op afstand
  • Werkt in mijn geval ook met accesspoint
  • Integratie met andere muziekdiensten

Minpunten

  • Prijs
  • Slechts een audio ingang
  • Spotify Premium vereist (als je gebruik wilt maken van Spotify)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 3

budjepaul 20 januari 2017

Sonos Play:5 Zwart

De Play:5 van Sonos heb ik enkele jaren in gebruik en tot op de dag van vandaag ben ik hier heel blij mee. Mooi geluid, prettig gebruik in multi room, mooi design en goede support voor als je problemen hebt. Bovendien zijn er veel muziekdiensten die gekoppeld kunnen worden.

Pluspunten

  • Bediening
  • Aantal muziekdiensten
  • Support
  • Updates
  • Multi-room

Minpunten

  • Spotify Premium nodig

Eindoordeel

Score: 5
chomsnl1 22 november 2015

Sonos Play:5 Zwart

Geluid prima, maar verder rampzalig, beslist geen aanrader. Gekocht om later uit te breiden naar een surround sound set, maar Sonos ondersteund DTS sound niet, en dus kan het per definitie helemaal geen surround sound worden, ook niet met een Sonos Playbar en sub.

Pluspunten

  • geluid
  • vormgeving

Minpunten

  • netwerkaansluiting
  • betrouwbaarheid
  • geen DTS, geen surround sound

Eindoordeel

Score: 2
EquiNox 24 juni 2015

Sonos Play:5 Wit

'ALS het werkt, werkt het goed', helaas ook bij diverse zakelijke WiFi netwerken meegemaakt dat het dus niet goed werkt. Gezien de lange lijst met niet-ondersteunde WiFi AP's op de site van Sonos (verdacht veel zakelijke merken), kun je dus tegen nare, tijdrovende problemen aanlopen, zoals ik.

Pluspunten

  • Sonos Controller App, zowel op Windows, OSX, iOS en Android
  • Out-of-the-box ondersteuning voor zowat alles
  • Uiterlijk
  • Simpel

Minpunten

  • Ondersteuning zakelijke WiFi Accesspoints (DNLA protocollen)
  • Gebrek aan foutlogging
  • Geluidskwaliteit matig
  • Duur!

Eindoordeel

Score: 3
Patje97 12 december 2014

Sonos Play:5 Zwart

Sinds ik de Sonos Play:5 heb, gebruik ik mijn home cinema set eigenlijk niet meer. Heb hem daarom ook verkocht omdat deze speaker nog meer geluid levert dan de home cinema. Het geluid van de speaker is ook in te stellen met bijvoorbeeld de sterkte van de bass.

Pluspunten

  • Geluid is instelbaar
  • Speaker is kamervullend
  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudig uit te breiden

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 3
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3
uknowSam 2 november 2014

Sonos Play:5 Zwart

Goed geluid en handig in combinatie met een smartphone of een tablet.

Pluspunten

  • App werkt goed met veel functies zoals spotify
  • Goed geluid
  • Mooi uiterlijk
  • Goed wifi bereik
  • Bass

Minpunten

  • Prijs
  • Sonos bridge is nu niet meer nodig en kan je weg doen
  • Geen USB aansluiting
  • Geen bluetooth

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 2
Aramius 24 augustus 2012

Sonos Play:5 Zwart

Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 4
freggel 24 november 2011

Sonos Play:5 Zwart

Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sonos Play:5?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*