Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
14
Score: 4
22
Score: 3
6
Score: 2
4
Score: 1
0
+3
Freshouttheoven 10 augustus 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Met de WF-1000XM3 levert Sony een sterk staaltje vakmanschap af, de geluidskwaliteit is boven gemiddeld, de afwerking en comfort zijn uitstekend. Hiertegenover staat dat de active noise cancelling niet in alle omstandigheden weet te overtuigen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur
  • Goede bouwkwaliteit
  • Draagcomfort
  • Bediening

Minpunten

  • Active Noise Cancelling niet 'perfect'
  • Prijs
  • Matige microfoon
  • Meegeleverde USB-C-oplaadkabel véél te kort

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
ndjong 24 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Prachtig geluid voor een prijs die niet veel hoger ligt dan de Airpods (persoonlijke vergelijking) maar vele malen beter geluid bied.

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Nog redelijk compact
  • Lange batterijduur
  • Noise cancelling
  • Zitten comfortabel

Minpunten

  • Meegeleverde USB-C kabel vrij kort

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Frggl 16 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Ik wil zo graag van deze earphones houden... goede sound, noise-cancelling werkt voor oordoppen erg goed. Maar na pakweg een uur dragen krijg ik 'ear fatigue', ze gaan pijn doen aan mijn oren. Ongeacht welke van de 7 meegeleverde sets in-ear opzetstukjes ik in doe, de pijn komt altijd terug.

Pluspunten

  • Premium design
  • Goed geluid
  • Noise-cancelling

Minpunten

  • Oncomfortabel
  • Te gevoelige touch-controls

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 1

+1
Rasmalluin 6 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Goede, degelijke headset. Vooral voor het luisteren van muziek is deze headset zeer geschikt met goed, vol geluid inclusief stevige bas. Het gemak van het indoen en dragen zorgt ervoor dat ik ze veel gebruik, zonder geklooi met kabeltjes.

Pluspunten

  • Geluid met name voor muziek
  • Draagcomfort (volledig draadloos)
  • Eenvoudig pairen
  • Batterijduur (>6 uur)
  • Opladen via casing

Minpunten

  • Noise-cancelling niet goed genoeg voor bijv. vliegtuig
  • Geen volumeregelaar
  • Niet geschikt voor telefoneren
  • Niet waterdicht
  • Relatief grote casing

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Pimmetjuuh 2 december 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Prima oortjes, alleen niet waterdicht. Voor toelichting raad ik aan de volledige review te lezen.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel opties in software
  • Ondanks de grootte niet lelijk.

Minpunten

  • Groot
  • Een beetje zwaar, niet perse onconfortabel
  • Niet waterdicht
  • Grote krasgevoelige opbergcase

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Concept8 22 augustus 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Uitstekend geluid, super noise cancelling, comfortabel en met een mooie oplaadcase, maar tijdens het bellen treden er verbindingsproblemen op: ‘je klinkt als een robot!’.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Noise cancelling werkt super
  • Draagcomfort
  • Mooi doosje
  • Automatisch aan en verbinding

Minpunten

  • Verbindingsproblemen bij bellen
  • Mijn stem klinkt raar voor gesprekspartners
  • Profiel of codec switchen werkt niet goed op laptop
  • Schakelen tussen twee apparaten gedoe

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Meelanor 13 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zilver)

Super fijne noise cancelling ik heb geen "last" meer van mijn kletsende collega's als ik even door wil werken. Of het comfortabel is hangt af van je oren, mijn linkeroor kan ik hem de hele dag inhouden, rechts niet. Verder mooi en functioneel design

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Geluidskwaliteit
  • Google assistent

Minpunten

  • Prijzig
  • Comfort per persoon afhankelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
La1974 10 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.La1974 schreef afgelopen jaar 2 reviews, waarvan 100% gesponsord.

Sony WF-1000XM3 (Zilver)

Deze Sony oordoppen verassen me. Ik ben high-end Sennheiser bedrade oordoppen gewend dus was erg benieuwd. Maar dit zijn kwalitatief prima oordoppen. De noise cancellation is in het OV echt een toevoeging. Alleen de pasvorm ben ik niet heel enthousiast over, maar dat is persoonlijk.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noise cancellation
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Batterijduur
  • Pasvorm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

+1
sndrr 4 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Met een prijskaartje van € 250,- zitten de nieuwe Sony oordoppen het aan de hoge kant van de markt. Ze weten hiervoor een kwalitatief en mooi af te leveren met een erg goed geluid.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Uiterlijk (zwart met goud)
  • Geluid
  • Noise-cancelling
  • Batterijduur

Minpunten

  • Formaat oplaadcase
  • Aanpassen volume niet mogelijk
  • Prijs
  • Geen draadloos opladen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
jelle81 13 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Ik ben tevreden met deze oordopjes van Sony. Vooral het geluid is erg goed. Het draagcomfort vind ik persoonlijk iets minder.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Draagcomfort
  • Noicecancelling tijdens fietsen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
pctje 12 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Mijn eerste Draadloze headset, en ook mijn eerste headset met noicecanceling, maar geen spijt van.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Google Assistent ondersteuning
  • Noicecanceling

Minpunten

  • De app
  • Onboarding, het koppelen aan je telefoon
  • Gewicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
mikke11 31 juli 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zilver)

Goede noise cancelling maar minder goed op draagcomfort & geluidkwaliteit

Pluspunten

  • Noise cancelling werkt erg goed
  • Accuduur
  • Chique case

Minpunten

  • Draagcomfort, na een uur moet ik ze echt uit doen
  • Geluidskwaliteit kan echt beter
  • Kleur zilver blijkt meer beige te zijn

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3

0
NiCNCo 9 augustus 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Uitstekend geluid, goede baterijduur en matige noise cancelation, wel knap dat het erin past. Daar tegenover, zwaar, lomp, niet prettig om te dragen. Schrale oorkanelen naar 1 uurtje in te hebben. jammer ;-(

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Lomp, zwaar, voel ze zitten tijdens het lopen
  • Grote van de case
  • Matige tot geen passieve demping
  • Noise Cancelation bijna niet merkbaar
  • Microfoon zeer slecht, niet mee te bellen
  • Bleuthooth connectie zeer onstabiel

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

0
Jorruchie 13 augustus 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Het is een flink bedrag voor een paar oordoppen, maar ik ben erg tevreden over de pasvorm, de noise cancelling en het geluid.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Oplaadcase
  • Noise cancelling

Minpunten

  • Geen volume controls
  • Prijs
  • Vrij groot
  • Niet waterbestendig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
honey 13 augustus 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Sinds de aankondiging van de WF-1000XM3 had ik hoge verwachtingen. Gebruikt met een Samsung S9. Het viel erg tegen. Teruggestuurd naar de winkel.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Mooi doosje om te vervoeren en laden

Minpunten

  • Noise Cancelling slecht.
  • Bluetooth connectie
  • Staat niet mooi (subjectief argument).
  • Bellen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2

0
bianca90 10 augustus 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Ik gebruik de Sony WF-1000XM3 enkele weken & ben erg tevreden. De oordoppen zitten goed, laten niet los en mooi design. Met een aanraking van de oordopjes kan je een nummer pauzeren of overslaan. Met je linker oordop kun je noice cancelling en sound ambience inschakelen, die allebei perfect werken

Pluspunten

  • Noice cancelling
  • design
  • geluid

Minpunten

  • Duurder segment

Eindoordeel

Score: 5

0
OinkOink 7 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.OinkOink schreef afgelopen jaar 2 reviews, waarvan 100% gesponsord.

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Perfect headphone waar wel een aardig prijskaartje aan hangt!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noice Cancelling

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
dado286 11 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zilver)

Onderdrukking van het omgevingsgeluid werkt prima en de geluidskwaliteit is erg goed. Geen vertraging tussen beeld en geluid. De dopjes zitten comfortabel en stevig. De kleur vind persoonlijk wat minder maar ach... De case is wat groot maar lekker robuust. De app werkt goed maar kost je wel wat tijd.

Pluspunten

  • Onderdrukking omgevingsgeluid
  • Kwaliteit case
  • Gebruik oortjes in het oor

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing
  • Gebruiksgemak app
  • Kleur/design

Eindoordeel

Score: 4

0
ljan1977 3 augustus 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Sony WF-1000XM3 (Zilver)

Geluid is goed Accuduur prima Opladen makkelijk en snel Design prima Gebruiksgemak fijn Met de app prima in te stellen

Pluspunten

  • geluid
  • gebruiksgemak
  • accu/opladen
  • design

Minpunten

  • prijzig
  • groot maar niet lelijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

NiPeng 8 december 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Een prima geluid. Kan er goed mee naar stevigere muziek luisteren. Kwaliteit, tempo, dynamiek en bas kloppen. Voor mij persoonlijk echter niet comfortabel te dragen.

Pluspunten

  • Goede dynamiek
  • Goede bas
  • Uitstekende batterijduur
  • Noise cancelling
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Niet comfortabel

Eindoordeel

Score: 4
BramHoffland 6 december 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Toen ik deze oortjes voor het eerst indeed was ik verbaast hoe scherp het geluid was. De bass en de trebble zijn perfect en van de ANC sta ik versteld. Ik heb meerdere oortjes gehad met ANC maar vielen altijd tegen. Alleen met directe tegenwind hoor je de wind overduidelijk

Pluspunten

  • Goede ANC (behalve met tegenwind)
  • uitgebreide app
  • touch controls
  • comfort
  • vallen niet makkelijk uit je oren
  • batterij duur
  • design

Minpunten

  • prijzig
  • microfoon tijdens bellen

Eindoordeel

Score: 4
soundvision 29 november 2019 Product gekregen

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Ontzettend fijn apparaat om te gebruiken. Ik luister veel muziek in bijvoorbeeld de sportschool. Helaas wilde ik dit gebruiken om zakelijke calls te maken maar daar blijkt het toch niet goed te gaan. Microfoon is helaas erg slecht en blikkerig.

Pluspunten

  • Active noise cancelling
  • accuduur
  • geluidskwaliteit
  • bass

Minpunten

  • Prijs
  • Slechte Microfoon

Eindoordeel

Score: 4
ArmouredSPony 23 november 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Erg goede geluidskwaliteit, was lastig om goede eartips te vinden om noise cancelling aan de praat te krijgen. Bijhorende software wel enigszins onbetrouwbaar wat echt wel afdoet aan de ervaring.

Pluspunten

  • Active noise cancelling
  • Audio kwaliteit
  • Opties en instellingen

Minpunten

  • Prijs
  • Meegeleverde software

Eindoordeel

Score: 3
oef! 1 oktober 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Premium oordopjes met een goede gebruikservaring voor een premium prijs. Gekocht ter vervanging van defecte Soundmagic e11BT's (qua geluid een betere prijs/prestatieverhouding). Het geluid klinkt gebalanceerd en heeft een goede sub-bass voor de liefhebbers van bass-heavy genres. Metal klinkt goed en verzuipt niet, alleen klassieke muziek valt wat tegen.

Pluspunten

  • Licht qua gewicht en prettig te dragen
  • Erg goed geluid, ook zonder active noise cancellation
  • Eenvoudige Google Assistant integratie
  • Laadt snel op in de meegeleverde casing
  • Met de app kun je de headset uitgebreid configureren
  • Per IEM is een knop configureerbaar
  • Strakke vormgeving
  • Eenvoudig via NFC te koppelen (Galaxy S9)

Minpunten

  • De windruis is absurd, volledig ongeschikt op de fiets
  • Noise cancellation is een beetje hit or miss
  • (Zeer) incidentele korte onderbrekingen van het geluid op drukke plekken
  • Geen volumeregeling via de IEM's mogelijk

Eindoordeel

Score: 4
hopje123 18 september 2019 Product gekocht

Sony WF-1000XM3 (Zwart)

Ik keek erg uit naar deze oortjes maar de eerste set retour, tweede nu ook. Muziek klinkt goed (bij goede connectie). Bellen is een drama. Meerdere personen hebben aangegeven dat ze me slecht verzonden (kraken, robot, zielig). Andere oortjes geen problemen gehad met mijn iPhone Xs.

Pluspunten

  • Muziek klinkt erg goed
  • Design ook van het doosje

Minpunten

  • Bel kwaliteit is erg slecht
  • Bluetooth connectie
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony WF-1000XM3?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True