Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Samsung Gear Sport Blauw (Blauw)

Prijs
Specificaties Android, iOS compatibel en 67g - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Preview - Samsung Gear Sport - Fitness-smartwatch zonder watervrees

De nieuwe en kleinere smartwatch van Samsung heet Gear Sport en is op de IFA in Berlijn aan de wereld getoond. Je kunt ermee in open water zwemmen en ook nog even op grote diepte.

43    31 aug '17

Videopreview - Samsung Gear Sport - Fitness-smartwatch zonder watervrees

Samsung heeft op de IFA drie mobiele fitnessaccessoires gepresenteerd en een daarvan is de Gear Sport. Deze nieuwe smartwatch van het Koreaanse bedrijf volgt de Gear S3 op, die vorig jaar in Berlijn voor het eerst werd getoond. We worden altijd blij van de...

9    31 aug '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
CopyCatz 28 oktober 2017 Product gekocht

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Komend vanaf een Apple watch een hele verademing. Een prettig zittend horloge van normaal formaat (s3 is echt te groot voor mij). Accu gaat bij normale settings (aan door polsbeweging, geen power saving en continue hartslagmeting) een dag of twee/drie mee. Icm Samsung health een flinke set aan bruikbare informatie.

Pluspunten

  • Zit erg prettig met standaard band
  • Normaal formaat
  • Batterijduur
  • Oplaad standaard inbegrepen
  • Laadt snel op
  • Scherm ligt dieper onder de rand

Minpunten

  • Mini usb plug op de lader ipv usb c

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 5

+1
Clox 8 april 2018 Product gekocht

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Mooi horloge, gekocht vanwege looks en bouwkwaliteit. Echter: koop hem niet als je er serieus mee wil gaan sporten. Daar schiet hij echt tekort. En helemaal niet als je wil syncen naar externe services vanuit de Samsung Health app. Dit werkt soms wel maar vaker niet.

Pluspunten

  • Voelt robuust
  • Mooi slank ontwerp. Past ook om vrouwenpols.

Minpunten

  • Hartslagmeter erg onnauwkeuring tijden shet sporten
  • Geen Samsung telefoon? 6 Apps installeeren voor gebruik
  • Externe services zoals Strava integreren niet lekker.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 2
Compatibiliteit Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4

+1
KFTK 28 januari 2018 Product gekocht

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Een horloge waar ik nog ontzettend veel lol van ga hebben. Erg bevredigend in gebruik, modern uiterlijk en goed afgewerkt. Nadelen zijn de accuduur, en beperkte weergave van sportstatistieken.

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteit
  • Beschikbare apps
  • Waterdicht

Minpunten

  • Batterijduur
  • Geen gesynchroniseerde 'do not disturb'

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

+1
Tanager 22 januari 2018 Product gekocht

Samsung Gear Sport Blauw (Blauw)

Prima horloge, past ook om een vrouwenpols. Wel is de horloge met normaal gebruik om de paar dagen leeg.

Pluspunten

  • Handig draaiwiel
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kan volledig gepersonaliseerd worden

Minpunten

  • Moet om de 2 dagen opgeladen worden
  • Niet geheel waterdicht (kunt er niet mee douchen of afwassen vanwege de temperatuurverschillen)
  • Ander bandje inklikken gaat niet zo gemakkelijk als het lijkt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

+1
FelixR1991 9 januari 2018 Product gekregen

Samsung Gear Sport Blauw (Blauw)

De Gear Sport is vooral degelijk: hij blinkt nergens ècht in uit maar heeft praktisch ook geen (grote) nadelen.

Pluspunten

  • Brede functionaliteit
  • Relatief onopvallend design

Minpunten

  • Meegeleverde bandje
  • Beperkt waterdicht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 3

+1
avec_style 27 december 2017
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Samsung Gear Sport Blauw (Blauw)

Uitstekende horloge voor sporters. Je kan met deze horloge zowat alles bijhouden en je kunt je telefoon tijdens het sporten lekker thuis laten liggen.

Pluspunten

  • waterdicht
  • Polsband kan makkelijk vervangen worden
  • Veel sensoren (harstslag,gps,bewegingssensor)
  • Eigen muziekspeler

Minpunten

  • Moet om de paar dagen opgeladen worden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4

0
ThomaCo 23 juli 2018 Product gekocht

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Prima horloge, redelijk slim. Zelf trainingsschema's creëren of obv data van het horloge. LET OP: Geen intervalschema's beschikbaar = groot gemis voor training. Integratie van Samsung Health is fantastisch, die met Strava erg slecht. Design is prima, bouwkwaliteit erg hoog.

Pluspunten

  • Waterdichtheid
  • Schema's berekenen obv eigen data
  • Integratie in Samsung Health

Minpunten

  • Geen interval trainingsschema's
  • Slechte integratie met Strava
  • Altijd 2e bandje kopen, het standaardbandje onthaard je arme

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 2

b0b1991 30 januari 2019 Product gekocht

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Nu 3 weken in gebruik en aangenaam verrast! Net de Tizen 4 update gehad, horloge loopt uiterst soepel en gaat ruim 3 dagen mee op een accu. Hiervoor een Apple Watch Gen 1 gehad, maar toch aangenaam verrast door hoe dit werkt.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Bouwkwaliteit
  • Comfortabel
  • Geen android wear
  • mogelijkheden
  • Waterdicht

Minpunten

  • Mogelijkheden icm Apple

Eindoordeel

Score: 5
Susanne1988Newbie 29 januari 2018 Product gekocht

Samsung Gear Sport Blauw (Blauw)

Mooi horloge met veel mogelijkheden maar helaas niet de mogelijkheid om via iOS met Strava te koppelen (dat is voor mij een dealbreaker)

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi beeld
  • Robuust

Minpunten

  • Compatibiliteit met iOS
  • Niet te syncen met Strava

Eindoordeel

Score: 2
Soraya26Newbie 26 december 2017 Product geleend

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Super alleskunner voor sporten. Als je te lang zit, je waarschuwt en oefeningen geeft om te doen. Verbinding met de smartphone is ook erg handig. Je krijgt al de berichten via het horloge en hoeft niet naar toestel te kijken. Ik vind het een aanrader!

Pluspunten

  • design
  • berichten van telefoon lezen
  • houdt alles bij

Minpunten

  • prijs
  • geen uitgang voor oordopjes

Eindoordeel

Score: 4
Berkel1Newbie 24 december 2017 Product geleend

Samsung Gear Sport Zwart (Zwart)

Supergadget om alles mee te doen: sporten, slaapritme en stappen. Als je te lang zit, je waarschuwt en oefeningen geeft om te doen. De verbinding met de smartphone is ook erg handig want je krijgt al de berichten via het horloge en hoeft niet naar het toestel te kijken.

Pluspunten

  • design
  • berichten van telefoon lezen
  • houdt alles bij

Minpunten

  • prijs
  • geen uitgang voor oordopjes

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Gear Sport Blauw (Blauw)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True