Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 6

Gebruikers

Score: 4
19 reviews

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Wit

Prijs
Specificaties Surround geluidsweergave met USB-aansluiting - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 21 januari 2018

Vijf gameheadsets van 100 euro - Gelijke prijs, grote verschillen

De Void Pro is een lekker strak vormgegeven headset die oorschelpen met een fijne pasvorm heeft. Ook de knoppen zijn goed geplaatst en laten zich prettig bedienen, waarbij het handig is dat de drie knoppen verschillende functies hebben. Helaas is de headset behoorlijk zwaar, waardoor hij gemakkelijk van je hoofd schudt. Heel handig is dat de arm waarin de microfoon zit een schakelaar bevat, zodat die automatisch uitgeschakeld wordt als je hem omhoog klapt. Het zwakste punt van de Void Pro is echter het geluid. Het effect van 7.1 is mooi droog, maar het geluid zelf bevat veel te veel bas en te weinig midden en hoog. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
7
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.Foritain schreef afgelopen jaar 13 reviews, waarvan 30% gesponsord.

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Wit

De nieuwe Void, nu met Pro toevoeging, is één van de goedkopere draadloze gaming headsets maar maakt toch een uitstekende indruk. Genoeg power in de drivers, toffe uitstraling en ogenschijnlijk prima bouw, en meer dan prima microfoon. Voelt opvallend licht na uren, maar rust wel heel lichtjes rond de oren.

Pluspunten

  • Stevig geluid voor games en films, doet niet of nauwelijks onder voor wat duurdere alternatieven.
  • Muziekweergave ook van een prima niveau voor een gaming headset
  • Oogt goed, voelt goed, komt stevig over.
  • Niet licht op papier, maar maakt toch een redelijk lichte indruk (tot zover forse gaming headsets gaan uiteraard) dankzij een uitstekend verdeelde druk, zeer lichte 'clamp', en zachter kussen bovenop
  • Draadloze uitvoering uitstekend. Geen ruis, geen merkbare vertraging, prima bereik. 15-16 uur batterijduur niet verkeerd.
  • Microfoon ruim voldoende, ook met het oog op de concurrentie.
  • Prijs-prestatieverhouding van de Void Wireless zeer sterk.

Minpunten

  • Zit wel -heel- licht om de oren, die losse fit moet je wel aanstaan.
  • Zit maar iets van RGB in, maar kost je toch aardig accu. Lijkt realistisch dat menig gebruiker het uit zal schakelen.

Eindoordeel

Score: 5

+1
jack2 4 juni 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Deze review heb ik gemaakt om mijn ervaringen met de supportafdeling van Corsair te delen.

Pluspunten

  • After-sales support door Corsair

Minpunten

  • Engelstalige support

Eindoordeel

Score: 5

0
Crystalyzer 23 augustus 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

'Coole' headset met weinig functionaliteit en slechte geluidservaring in het algemeen. Design > Experience ethics

Pluspunten

  • Stevige bouw
  • Comfortabele kussentjes

Minpunten

  • Merkbaar lage kwaliteit geluid
  • Pasvorm zeer los
  • Software minimale toevoeging

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 2
Opnamekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 3

Danny-snow 10 november 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Wit

Weer een feestje op je hoofd met lekker veel RGB en een goede geluidskwaliteit

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • RGB feest
  • Design

Minpunten

  • de Microphone zoals die uit de box komt is slecht maar je kan het een klein beetje verbeteren door de kwaliteit instelling te veranderen van CD naar DVD in de Soundpanel in windows
  • Micro USB om het op te laden -_-

Eindoordeel

Score: 4
B.lanting 4 november 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

gewoon prima!

Pluspunten

  • geluid
  • makkelijk
  • goed te gebruiken met Icue

Minpunten

  • kan er niet tegen als kinderen hem op de grond gooien

Eindoordeel

Score: 4
FoRTeM_ 24 juli 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Mooie hoge kwaliteits koptelefoon. Draadloos werkt goed pak m beet 10 meter zonder dikke muren. Accu gaat zeker 1 hele dag gamen mee, opladen is snel ondanks de micro usb aansluiting. RGB is niet heel opvallend voor het oog maar wel voor de accu.

Pluspunten

  • Bouw kwaliteit
  • Lange accuduur
  • Goede bereiks afstand
  • Goede audio kwaliteit

Minpunten

  • RGB slurpt aan accu
  • Micro USB aansluiting
  • Weinig bass
  • Microfoon is niet afneembaar en van gemiddelde kwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
fakeflamingo 19 juli 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Audio is prima mic ook. Accu gaat kort mee ongeveer 16h. RGB settings werken alleen als de iCUE software draait. Je kan dus niet de RGB uitzetten als je de software niet wilt installeren.

Pluspunten

  • Goede Mic
  • Prima Audio

Minpunten

  • RGB alleen met software
  • Slechte software

Eindoordeel

Score: 2
Ticho2k 16 mei 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Allereerst vind ik de het bereik echt bijzonder ver. ik kan met de koptelefoon op naar beneden lopen en hij valt niet weg. terwijl er wel een betonnen vloer tussen zit. ook vind ik de draagcomford een sterk punt aan deze headset.

Pluspunten

  • Draagcomford
  • Bereik
  • Geluid

Minpunten

  • batterijduur met rgb aan niet extreem lang

Eindoordeel

Score: 5
yvesbrender 5 mei 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

laat game vast lopen wanneer de oplaad stekker wordt aangesloten

Pluspunten

  • lampjes

Minpunten

  • games lopen vast

Eindoordeel

Score: 1
witjeraar 24 maart 2019 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Het is echt de beste koptelefoon wat ik ooit heb gekocht. Het geluid uit de doos is matig maar met de ingebouwde IQ is dat helemaal fijn te stellen en is het geluid echt perfect. Met deze koptelefoon kan je ook uren gamen qua accu en comfort. GEWOON PERFECT

Pluspunten

  • geluid
  • comfort
  • bouwqualitijd
  • accu
  • rgb

Minpunten

  • te groot voor sommige mensen niet voor mij

Eindoordeel

Score: 5
Hansjwz 28 december 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

het is n super fijne draadloze headset ben er super tevreden mee, had wel iets meer bass gemogen voor muziek maar voor de rest is hij de prijs waard,

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • comfort
  • microfoon

Minpunten

  • niet zoveel bass

Eindoordeel

Score: 4
Nareman 5 augustus 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Mooie headset voor de prijs, goed gebouwd, prima geluid en de headset zit erg comfortabel. Echter voelde de headset in het begin erg los om mijn hoofd, maar dit gevoel ging na een paar dagen al weg. Ook hoor je altijd een licht geruis afhankelijk van je volume.

Pluspunten

  • Voor een draadloze headset is de prijs vrij goed
  • Ondanks veel plastic voelt de headset stevig aan.
  • Geluidskwaliteit is voor mij meer dan prima
  • Zit comfortabel

Minpunten

  • Altijd een heel licht hoorbaar geruis, omdat de headset draadloos is.
  • Corsair software vind ik niet uitstekend, maar dat is persoonlijk

Eindoordeel

Score: 4
JeronimoGrey 17 juni 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Heb de Corsair Void Pro gekregen/ verjaardag, comfort van deze headset is zijn grote pluspunt, geluid een beetje erg matig, Fatality game headset van 20 euro geeft beter geluid. Bij gamen niet merkbaar maar als je geluid op hebt staan en je wilt het even wat harder zetten wel degelijk.

Pluspunten

  • Comfort
  • Prijs (voor draadloos)

Minpunten

  • Geluid
  • microfoon niet detachable

Eindoordeel

Score: 4
mascarpwn 5 juni 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Vrij degelijk, redelijk geluid en redelijke pasvorm; voor dit geld kun je ook niet meer verwachten.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Duurt belachelijk lang voordat hij aangaat
  • Leds hebben geen toegevoegde waarde
  • Meegeleverde kabel is erg kort

Eindoordeel

Score: 3
Tim.petersen21 1 juni 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

zit goed, heeft zeer goed geluid waaronder de Bass. Bij het opladen is het onduidelijk warneer die nou vol is of niet

Pluspunten

  • geluid
  • Bass
  • zit lekker

Minpunten

  • accu
  • oplader/opladen
  • stof waarmee de hoofdband is mee belegd aan de onder kant

Eindoordeel

Score: 4
sam1443 9 februari 2018 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Ik heb deze headset gekocht ter vervanging van mijn RazerTiamat2.2, maar ik was redelijk teleurgesteld door het draagcomfort. Vergeleken met de RazerTiamat2.2 zit deze echt slecht, de stof van de oorkappen prikte zelfs een beetje in mijn huid en dit was ook de reden dat ik deze headset heb geretourneerd.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Handige knoppen op oorschelp

Minpunten

  • Zit echt niet lekker
  • Geluidskwaliteit, maar dit is met EQ settings te verbeteren

Eindoordeel

Score: 3
Zwolseboys 4 december 2017 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Heb deze headset nu een half jaar in gebruik en zou hem niet opnieuw kopen. Daarnaast heeft de USB oplader kuren, de aansluiting met de headset is niet robuust genoeg waardoor hij niet goed oplaad. Had voor een headset in dit segment meer verwacht.

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Comfort

Minpunten

  • Accu duur
  • Bijgeleverde software

Eindoordeel

Score: 3
WillemHVH 4 november 2017 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Wit

Wouw wat een goede headset. geluid is super.en leuk is ook de Gesproken aanwijzingen vervangt de pieptoon meldingen met gesproken vrouwelijke stem. U Krijgt u meldingen wanneer de batterij bijna leeg is/laden/lasten/voltooid, wanneer de microfoon is uitgeschakeld, wanneer de headset wordt automatisch uitgeschakeld. :)

Pluspunten

  • Geluid vol en helder
  • Geen Ruis
  • Erg goede draag comfort

Minpunten

  • Extra batterij verbuik met led aan.

Eindoordeel

Score: 5
SamKortstee 7 september 2017 Product gekocht

Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Zwart

Prima prijs voor een comfortabel gaming headset. Audio is prima voor gaming en de gemiddelde muziek luisteraar. Microfoon is van goede kwaliteit alleen klink je wel alsof je door een vliegtuig intercom praat. RGB kleuren komen zeer goed door maar hebben wel een redelijk effect op de accuduur.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • RGB
  • Digital 7.1 surround sound
  • LED Speech Indicator
  • Comfortabel
  • Design

Minpunten

  • Corsair Utility Engine
  • valt soms uit tijdens het opladen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair Gaming VOID Pro RGB Wireless Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True