Prijs |
Specificaties | 5,2" • 1920x1080 (Full HD) • 64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
64GB Zwart
![]() |
Preview - Motorola Moto X4 - Meer is niet altijd beter De Motorola Moto X4 werd door Lenovo gepresenteerd tijdens elektronicabeurs IFA in Berlijn. Hij heeft een dubbele camera en is waterdicht. |
Dit is een prima telefoon voor een gemiddelde telefoon gebruiker. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Super telefoon. Geen bloatware. Alles werkt supersnel en effectief, en de camera is fan-tas-tisch. Echt héél erg blij mee, en ook nog een hele schappelijke prijs voor de kwaliteit en functionaliteit die je ervoor krijgt. Dikke aanrader.
Fijne snelle telefoon. De Moto toevoegingen met o.a. gebaren zijn echt toevoegingen. Voldoende geheugenruimte. Jammer: 2e slot gedeeld is voor sim en geheugen. Via bol.com voor eur 299.
update maart 2020: de laatste security patch is september 2019. Toestel blijft op Android 9. Er worden geen nieuwe security patches uitgebracht.
Deze gekocht in 2019 en daarna nog eens in 2020 2dehands via Amazon. Daarna direct Lineageos opgezwierd
Waarom: omdat deze usb-c en 3.5mm jack heeft. Voor alledaagse dingen goed genoeg; games raad ik niet aan.
Ik heb altijd goede ervaringen met motorola gehad in het verleden.
Echter na de moto Defy en de eerste moto G lijn niet echt meet iets byzonders gezien van motorola
Tot deze uitkwam
Voor mij voldoet dieze prima op op de hoofdcriteria die ik had ( zie pluspunten)
het beste toestel dat ik gehad heb sedert jareen. lekker snel, android one, snelle vingerafdruksensor.....noem maar op.......helaas vorige week scherm gesneuveld.....het beestje had dan ook al veel meegemaakt, wachten op de bodem van het zwembad bijvoorbeeld tot het baasje hem kwam halen.......allemaal doorstaan zonder tegensputteren.
een hele fijne foon voor een goede prijs met enkele echt handige gadgets, bv het lampje aan maken door de foon te schudden of door de hand twee keer te draaien de camera te starten terwijl het scherm uit is, fijne turbolader om de accu snel laden en lang mee
Na kort een Samsung gehad te hebben toch weer naar Motorola. Een X4 gekocht bij Amazon voor €200 (heel tijdelijke aanbieding met 3GB intern).
Toestel voelt stevig aan. Scherm is goed afleesbaar in de volle zon. Vlot werkende GPS en Bluetooth. Update gehad naar Android 8.0.
Echt een geweldige telefoon. Snel in gebruik, schone Android (8.0 inmiddels), vingerafdrukscanner aan de voorkant die ook nog eens goed werkt. Camera is ook zeer goed en de tweede camera wordt gebruikt als wide angle wat erg handig is. Echt een aanrader dit toestel!
Mooie telefoon. helder scherm, prima batterij en camera.
Deze gekozen boven de samsung A5 ivm prijs, spec en minder bloatware
uitstekende semi budget telefoon die in 2018 zeker aan te raden is. maar voelt erg breekbaar, zeker als je de keiharde plastic moto G series gewend bent. (glazen achterkant en afgerond scherm) camera is decent maar niet perfect.
goed alternatief voor de moto g6 plus.
Ik heb 'm nu drie maanden en kan niet anders zeggen dat dit een heel fijn apparaat is. Ik heb 'm uitgebreid met een QI laad ontvanger die perfect achter een S-Line hoesje past.
Voor deze telefoon gekozen vooral voor de prijs. Zeer tevreden over de snelheid en prijs kwaliteit verhouding. Ik moet wel heel erg wennen aan de vingerafdruk scanner. Niet op de achterkant zoals ik gewend was.
Op zoek naar een vervanging van mijn dualsim LG G4 heb ik na flink zoeken deze telefoon gevonden. Mijn eisen zijn misschien niet heel uitgebreid, maar de opties dunnen flink uit (periode januari 2018).
Snelle, degelijke telefoon met Android stock en waterdicht
Fijn toestel. Regeert snel, goede accu, goede camera, veel opslag ruimte, apps werken er goed op en een mooie afwerking. Tot nu toe nog geen minpunten tegengekomen. Soms is het lastig dat de oplader een USB-C kabel is, daardoor moet ik m'n kabel mee hebben om hem op te laden.
fijn toestel. snel opladen. veel geheugen. mooi scherm. snelle proc.
goede verhouding tussen prijs en prestatie
Na 1,5 jaar Moto G4 Plus was het tijd voor wat nieuws. Het geringe geheugen irriteerde me steeds meer. Dit toestel gekozen boven de G5S Plus (bedankt Ibood). Fijn snel toestel met veel opslag en de gebruikelijke fijne extra's van Motorola. Wel erg glad, ik moet hoognodig een hoesje kopen.
Fijne telefoon met goede prijs kwaliteit verhouding: vlotte 2,2Ghz processor, 64GB geheugen dat ook nog eens met sd-kaart uit te breiden is en usb-c snellader. Vrijwel stock Android. Vraag me alleen af hoe het met de updates zit. Wacht nog op de beloofde update naar Android 8.
Heel blij met de Moto X4
Heb Samsung S4 gehad en deze was zo snel verouderd wat betreft camera
Moto heeft geweldige accu
De motorola X4 is een telefoon met een goede prijs kwaliteitsverhouding. De 64 gb geheugen is meer dan genoeg en de telefoon is in ongeveer een uur volledig opgeladen en zelfs met intensief gebruik gaat de accu makkelijk een dag mee.
Deze telefoon gekocht als vervanging van de oorspronkelijke MotoX 2014. De telefoon werk goed, interface voelt soepel aan. De camera reageert af en toe wat langzaam en de kwaliteit, met name bij minder licht kan beter. De camera is echter niet slecht genoeg om als minpunt aan te merken.
Als je niet merk gevoelig bent, is deze telefoon prijs-kwaliteit's verhouding echt super! Gebruiksvriendelijk, batterij gaat lang mee en opladen gaat snel.
om dan toch een puntje van kritiek te hebben: is ietwat glad in de hand maar met een siliconen hoesje eromheen ziet ie er nog steeds chique uit.
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Telefoon werkt lekker soepel en voor mij heeft hij ook het juiste formaat. Batterij gaat lang genoeg mee. Merk echter niks van dat turboladen. Verder met 64gb geheugen en uitbreidbaar tot 2tb ruimte zat. Vinger afdruk werkt na meerdere keren zelfde vinger instellen uitstekend!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Motorola Moto x4 telefoon. Hij werkt supersnel, heeft veel geheugen, een mooi formaat en dat alles voor een goede prijs. Een beetje glad van zichzelf, maar met een hoesje is hij nog steeds heel compact.