Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
ByteMe_ 11 december 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Een budget koptelefoon die best veel levert voor een klein bedrag van 20 euro.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed geluid
  • Geen hinderlijke ruis
  • Maximum volume goed
  • Simpele, maar goede bediening

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Weinig extra's, maar logisch

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
RubenA 8 oktober 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Goede koptelefoon voor weinig geld (aanbieding €15,-). Het design is mee te leven als je dit bedrag in je achterhoofd houdt. Draagcomfort is door het lichte gewicht ook uitstekend!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Draagcomfort
  • Sluit goed af
  • Gemakkelijke bediening
  • Ingebouwde microfoon
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Design

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
2green 17 september 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Zeer lichte headphone met goede geluidskwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Geluid is bijna zo goed als mijn Bose Quietcomfort 35 (headphone van 265 euro).
  • Zeer licht (geschikt voor sport)
  • Blijft zeer goed op je hoofd zitten
  • Voering dept omgeving geluid goed
  • Duidelijk handleiding en vlot te lezen.
  • knopjes goed te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden, alles is plastic en nepleer.

Minpunten

  • Zit wat strak op een groter hoofd (onprettig na langere tijd)
  • Geen 3.5mm plug (alleen bluetooth connectie mogelijk)
  • Saai uiterlijk, in het echt iets minder mooi dan de product afbeeldingen
  • geen voering op het gedeelte dat over je hoofd gaat, dus hard en mogelijk irriterend (bij mij niet)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
metroappelsap 7 november 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Comfortabele en praktische koptelefoon, die doet wat je mag verwachten.

Pluspunten

  • Comfortabel en licht
  • Prima geluid
  • Goede bluetooth range

Minpunten

  • Niet erg degelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

peerbrok 30 november 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Voor de prijs een prima draadloze koptelefoon. Gekocht (nieuw) voor € 20,--

Pluspunten

  • Geluid is goed
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Bediening
  • Prijs

Minpunten

  • Drukt vrij hard op je oren, maar dat went.

Eindoordeel

Score: 4
lb2001 5 november 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Geluid is prima, design is niet het beste. Maar wat verwacht je voor een koptelefoon van €20 van de action?

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Accuduur

Minpunten

  • Design niet het beste

Eindoordeel

Score: 4
Stairsnich 15 oktober 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Ik heb deze koptelefoon bijna een jaar geleden gekocht, sinds de laatste twee maanden valt de bleutooth soms kort uit, maar ik heb hem dan ook al bijna een jaar intensief gebruikt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Goed geluid
  • Sterk

Minpunten

  • Saai design

Eindoordeel

Score: 4
Stiegl 11 oktober 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Voor 15 euro bij de Action gekocht. Verwachtte er niet veel van, maar geluid blijkt verrassend goed. Bouwkwaliteit is niet fantastisch, maar wat kan je verwachten voor dat geld. Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goedkoop!
  • Prima geluid
  • Zit redelijk prettig

Minpunten

  • Voelt niet super degelijk aan

Eindoordeel

Score: 5
nomar109 7 oktober 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Ik kwam hem tegen voor €15, waarmee de prijskwaliteit-verhouding meer dan uitstekend is. Bluetooth werkt goed. Erg licht. Drukt wel behoorlijk hard op de oren, voor langer gebruik minder prettig. Geluid is wolllig door overmatige bas. Te corrigeren met equalizer. Voor deze prijsklasse is het geluid heel prima.

Pluspunten

  • Geluid wollig maar zeer acceptabel
  • Knoppen zijn goed te vinden
  • Zeer licht

Minpunten

  • Drukt wat te hard op je oren
  • Niet heel stevig gebouwd

Eindoordeel

Score: 4
MsG 3 oktober 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Prima product, zeker gecombineerd met de prijs (€15,-). Goed geluid voor het geld. Bouwkwaliteit straalt echter wel uit dat je hier wel een beetje voorzichtig mee moet omgaan.

Pluspunten

  • Goede audiokwaliteit
  • Licht op het hoofd
  • Mediaknoppen voor bediening nummers

Minpunten

  • Bouwkwaliteit lijkt middelmatig
  • Oorschelpen draaibaar maar niet inklapbaar

Eindoordeel

Score: 4
nokiaan958GB 21 september 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

Zoals verwacht gaat het koppelen met de PC en tablet erg makkelijk en snel. Geluidskwaliteit is voor mijn toepassing prima in orde. Helaas vind hem kleiner dat verwacht maar ook voelt de druk van de koptelefoon op de oren niet prettig. Misschien dat dat nog went.

Pluspunten

  • licht
  • goed geluid
  • batterij snel opgeladen

Minpunten

  • erg kleine oorschelpen
  • druk op oren is niet prettig

Eindoordeel

Score: 3
APZ 11 januari 2018 Product gekocht

Philips SHB3075 (Zwart)

goed apparaat lekker bas alleen zit niet echt lekker na langere tijd

Pluspunten

  • lange levensduur
  • goei bas

Minpunten

  • niet comfortabel na langere tijd

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips SHB3075 (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True