Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
14 reviews

Philips 32PFS5362 Zwart - Reviews

Specificaties 32" • Full HD • LCD • 1 tuner • 60Hz - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
10
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
meeldauw 11 september 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

HD-televisie met zeer hoge beeldkwaliteit en een behoorlijk geluid, maar met een afstandsbediening die een beetje traag reageert. De tv is redelijk stevig gebouwd. Ik gebruik de tv met een set-up box, en heb hem ook tijdelijk naar tevredenheid als monitor gebruikt.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid

Minpunten

  • Afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 4
eranth 23 april 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Gekocht bij FOKA Mooi TV toestel met veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Prima beeld

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
meer0591 15 maart 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Mooi tv scherm voor die prijs. alles zit erop. smart, netflix ... je kunt m via wifi aansluiten. Ik heb m aan de muur gehangen.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • veel functies

Minpunten

  • Geluid is niet erg hard te zetten

Eindoordeel

Score: 4
CriticalMessNewbie 7 maart 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Het "smart" gedeelte van de tv één van de traagste die ik heb ervaren. Het grootste euvel is het gebrek aan stabiliteit mbt de Wi-Fi verbinding. Voor iemand die geen kabel/digitale tv kijkt is een stabiele internet verbinding een must voor fatsoenlijk kijk genot.

Pluspunten

  • beeld kwaliteit

Minpunten

  • erg traag
  • slechte onstabiele wi-fi verbinding
  • phillips server
  • gebrekkig aanbod apps

Eindoordeel

Score: 2
ttdekkerNewbie 27 februari 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Het beeld is goed, maar de TV gebruikt een oud Philips-systeem als Smart-TV operating system. Niet de Android-TV zoals nieuwe modellen van Philips doen. Veel kans dat gangbare apps zoals uitzendinggemist over een aantal jaar niet meer ondersteund worden voor deze TV.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Prijs

Minpunten

  • Geen Android TV

Eindoordeel

Score: 2
awemheesenNewbie 9 januari 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Televisie online gekocht en keurig geleverd door Foka Superstore. Nu een aantal dagen in gebruik en werkt prima, een tevreden klant dus!

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Complete televisie
  • Scherp beeld

Minpunten

  • Geen minpunten tot dusver

Eindoordeel

Score: 4
BinnekadeNewbie 3 januari 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Het is een mooie TV met prima beeld en veel mogelijkheden voor een scherpe prijs. Het geluid is niet erg goed maar dat is het nooit bij een platte TV. De afstandbediening is niet meer van deze tijd.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Mogelijkheden
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geluid
  • Afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 4
AlexvanAlphenNewbie 3 januari 2018 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Ik had deze televisie gekocht bij Foka, prima winkel prima service. Maar helaas was de televisie niet helemaal in orde, het donkere zwarte gedeelte was groen geworden. Ik mocht het terugbrengen en kreeg gelijk een nieuwe mee. Werkt nu prima.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Prima prijs
  • Prima geluid

Minpunten

  • moest de 1ste tv terugbrengen voor nieuwe

Eindoordeel

Score: 4
moesie2006Newbie 31 december 2017 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Prima product. voldoet aan alle verwachtingen. Heb de tv 28 dece binnen gehad en ben aan het overwegen om een tweede te bestellen. Prima product.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • snelle installatie

Minpunten

  • Geen minpunt

Eindoordeel

Score: 4
brunoldNewbie 29 december 2017 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Mooie compacte televisie. Vooral de snelle installatie en de mogelijkheden van de SMART opties zijn prettig. Ten opzichte van vorige Philips tv op dat vlak een enorme verbetering. Geluid is goed in te stellen en beeldkwaliteit is (zelfs met anlaloge toevoer) prima.

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Mogelijkheden SMART

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
PrimaAanbiedingNewbie 27 december 2017 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Prima tv, snelle levering en zeer snelle installatie. Met vesa 100x100 en Hangt aan de muur bij zoon op zkn kamer

Pluspunten

  • Prijs
  • Installatie
  • Scherm resolutie

Minpunten

  • Geluid

Eindoordeel

Score: 5
szandbNewbie 29 oktober 2017 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Mooie tv voor een goede prijs. Goed geluid en mooi beeld! Goede aanbieding bij Foka! Is voor slaapkamer, voldoet prima.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Eindoordeel

Score: 4
TheHHH 20 september 2017 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Goede tv, prima prijs. Helaas niet mogelijk om de streams van mijn provider te decoden (IPTV) die via mijn interne netwerk verlopen (te traag). De zenderlijst update eens per dag (kun je uitschakelen). Hij start niet heel snel op. Verder zit er goede ruisonderdrukking van het analoge signaal op.

Pluspunten

  • Full-HD
  • Automatische zenderupdate
  • Strakke vormgeving
  • 2x HDMI
  • Optical out
  • Goede ruisonderdrukking (analoge signaal)
  • Prijs

Minpunten

  • IPTV niet mogelijk (decode niet)
  • Start een beetje traag op.

Eindoordeel

Score: 4
JosJ1 14 september 2017 Product gekocht

Philips 32PFS5362 Zwart

Gekocht bij Foka Superstore op basis v jullie website ranking (prijs). Ik heb product gereserveerd en zelf afgehaald. Ging allemaal snel en vlot. Eenmaal thuis uitgepakt en geïnstalleerd. Alles zonder verrassingen. Kortom: ik ben tevreden

Pluspunten

  • Goede prijs voor smart tv met full HD

Minpunten

  • Geen papieren gebruikershandleiding. Je moet deze eerst downloaden

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips 32PFS5362 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True