Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
11 reviews

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Prijs
Specificaties AM4 socket • Quad core @ 3,1GHz-3,4GHz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Review - AMD Ryzen 3 1200 en 1300X: het antwoord op Intels Core i3

Met zijn twee nieuwe Ryzen 3-cpu's, heeft AMD zijn nieuwste processorlineup voor consumenten compleet. Wij bekeken of deze nieuwe Ryzen 3-processors de strijd met Intels Core i3 aankunnen.

255    27 jul '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
11
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Yobopan 10 september 2018 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

AMD heeft zich echt overtroffen met de Ryzen serie processors. De Ryzen 3 1200 is prima voor gaming en web browsing. Je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • 4 Cores
  • Overclockbaar
  • Goede stock-cooler
  • Mooie verpakking
  • Goed genoeg voor de meeste games (met 1050 ti)

Minpunten

  • Geen minpunten hier

Eindoordeel

Score: 5
selbiekoekie 20 augustus 2019 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Deze CPU uitgekozen voor een budget build, en heb er absoluut geen spijt van! Wat een performance voor de prijs, en de meegeleverde cooler is zeer stil!

Pluspunten

  • Prijs
  • 4 cores
  • Makkelijk te overclocken met stock cooler
  • Cooler meegeleverd

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Danny-snow 12 augustus 2019 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Goede CPU voor de prijs die hij tegenwoordig heeft. voor 50 euro kan je niet veel beter krijgen. Werkt heel goed voor een basic home server voor simple game server te runnen en steam cache.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te overclocken zodat je de snelheid hebt van een Ryzen 3 1300X

Minpunten

  • Geen minpunt tot nu toe gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Gpothead 12 april 2019 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

prima gaming processortje, prima voor spellen zoals fallout 4?76, crysis, csgo en nog veel meer. raad hem alleen niet aan voor streamen vanwege het aantal cores, maar een zeer goede cpu voor de prijs.

Pluspunten

  • koeler meegeleverd
  • goede prijs
  • snel

Minpunten

  • lage core-count

Eindoordeel

Score: 5
jaimeeus 11 februari 2019 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Voor de prijs een geweldige processor, vier echte kernen en overclockbaar. Goede standaardkoeler.

Pluspunten

  • 4 echte kernen
  • OC
  • Standaardkoeler
  • Prijs

Minpunten

  • Voor de prijs geen

Eindoordeel

Score: 5
Panj0 27 juni 2018 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Voor €80 heb je een prima cpu. Hoewel dit een echt een koopje is brengt dit veel kwaliteit met zich mee, natuurlijk dit is geen super snelle cpu, dat had ik zelf ook noet verwacht maar toen ik het gebruikte had het al mijn verwachtingen overtroffen. Snel, koel, overlockbaar.

Pluspunten

  • Prijs/Presentatie
  • Koel
  • AM4

Minpunten

  • Zou ook gaan kijken bij de R3 2200g

Eindoordeel

Score: 5
je_boi_69Newbie 26 januari 2018 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

4, cores, overclockbaar naar 3,8 GhZ op stock cooler, voor 100€, pittig goedkoop

Pluspunten

  • prijs
  • 4 echte cores
  • OC
  • Stock cooler

Minpunten

  • is geen 1800x

Eindoordeel

Score: 5
Hma09 20 oktober 2017 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Goede quadcore voor een kleine prijs, niets op aan te merken

Pluspunten

  • Stock koeler werkt goed
  • Goedkoop
  • Quadcore

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Tricolores 6 oktober 2017 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Voor deze prijs ga je geen betere processor vinden. Makkelijk upgradebaar naar de toekomst toe door lange ondersteuning op AM4 socket. Overclocked naar 3,7 GHz op standaardvoltages zonder de minste problemen, stockkoeler is van zeer goede kwaliteit. Absoluut aan te bevelen voor mensen op een budget!

Pluspunten

  • Krachtige stock cooler
  • 4 cores aan 100 euro
  • Socket met toekomst
  • Makkelijk te overclocken

Minpunten

  • Geen onoverkomelijke problemen

Eindoordeel

Score: 5
Iannis 18 september 2017 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

Snelle quad-core processor voor maar 100 euro!

Pluspunten

  • Snel
  • Even ver overclockbaar als zijn grote broer 1300X
  • Met goede AMD koeler (overclocken mogelijk)
  • Koel

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
ginbuntu 29 juli 2017 Product gekocht

AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed

je krijgt veel voor je geld. 4 cores met cooler voor 100 euro!

Pluspunten

  • super snel
  • 4 cores
  • met koeler
  • goedkoop
  • kan goed OC
  • stil

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AMD Ryzen 3 1200 Wraith Stealth koeler Boxed?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True