Prijs |
Specificaties | Bedraad Qwerty met Cherry MX Red switches - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(Cherry Red)
![]() |
Round-up - Vijf compacte toetsenborden getoetst - Mechanisch en tenkeyless We kijken voor onze eerste keyboardreview naar een reeks mechanische toetsenborden, waarbij onze aandacht uitgaat naar tkl: een afkorting voor tenkeyless. |
Goedkoop, maar dan krijg je ook waar je voor betaalt.
De shifts, enter en backspace zijn ruk.
Prima toetsenbord voor het prijspunt (66 euro op moment van aanschaf). Bouwkwaliteit is zeer solide, metalen topplate zorgt voor veel rigiditeit en een aardig gewicht. Jammer dat er geen RGB op zit. Ondersteuning op Mac verschrikkelijk slecht.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
Gebruik dit toetsenbord voor programmeren/coden. Niks aan te merken op de keycaps zoals velen zeggen.... Al bij al heel blij met de kwaliteit die je krijgt, gezien het maar 60eu kost. Dikke aanrader
Goedkoop toetsenbordje en dat is ook wel te merken, heb hem nu ongeveer 3 maanden en mijn WASD keycaps beginnen al te slijten. Ook zijn de pinnetjes van mijn 'A' keycap al afgebroken, moet dus nu al nieuwe keycaps bestellen voor deze bord. Erg jammer.
Betaalbaar bordje met Cherry MX Blue switches. Het grootste nadeel van dit toetsenbord zijn de keycaps. Ik vind ze persoonlijk te glad en vooral de spatiebalk heeft scherpe randjes aan de onderkant. De USB kabel is verwijderbaar, het gaat hier alleen wel om een mini usb kabel
The cheapest option for a mechanical keyboard with Cherry MX-red but it does not fell cheap at all, well built with metal frame and lighting (Red, NO RGB) good for the price. Cable is long enough and pretty solid.
Goedkoop, klein, toetsenbord
Weinig toeters en bellen maar wel een hoop 'bang for the buck'. De Cherry MX Blue switches typen bijzonder aangenaam en komen in dit kleine doch fijne toetsenbord prima tot hun recht. De verlichting is vrij simpel maar doeltreffend. Kabel kan ook los. Kortom, een bijzonder puik toetsenbord!
Prima toetsenbord, klein, compact en mooie LED's met andere lichtfuncties.