Prijs | |
Specificaties | Bedraad met USB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Groen
prijs volgen | |
Na enkele 'best ok' modellen een lekkere positieve uitschieter van Edifier op gebied van gaming headsets. Zeer comfortabel, lekker geluid, leuke kleurstellingen, prima opnamekwaliteit en prima software features. Afwerking is niet spectaculair, de vibratie unit is ... en de software oogt oubollig, maar het totaalplaatje vinden we toch erg goed.
Prima headset met een fijn geluid en mooi design.
Features | Score: 4 |
Al met al een zeer prettige headset, die zeker goed is voor lange gamingsessies, maar ook voldoet voor andere gebruiksdoeleinden, zoals het luisteren van muziek.
Opnamekwaliteit | Score: 5 |
Features | Score: 4 |
Na mijn aankoop ben ik de headset flink gaan testen en ben ik super tevreden over dit product. Het is een headset die qua bouwkwaliteit gewoon stevig aanvoelt. De headset voelt niet zwaar op het hoofd. Dit had ik wel bij een vorige headset van me. (Corsair H1500 7.1 Surround)
Opnamekwaliteit | Score: 4 |
Features | Score: 5 |
De Edifier G4 is een zeer degelijke headset, voelt stevig aan, en heeft een erg fijn draagconform. Hij is compact en heeft een inschuifbare microfoon waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen. Daarnaast ziet hij er stoer maar ook weer niet te overdreven uit.
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Opnamekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Features | Score: 3 |
Ontzettend fijne headset! Prijs/Kwaltiteit de beste die je kan vinden! Natuurlijk zijn er betere maar die zijn ook meteen duurder
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,