Tweakers

Tweakers zegt: 6

Anthem, Xbox One

Prijs
€ 7,66
Specificaties Xbox One • Actie, Avontuur - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 23 februari 2019

Anthem - Hoogvlieger met gebroken vleugels

Anthem is het volgende voorbeeld in een rij games waarvan gezegd mag worden dat het wellicht sterke titels waren geweest als er niet zoveel bugs, fouten en andere rariteiten waren die roet in het eten hebben gegooid. De setting is interessant en het spel ziet er prachtig uit. Daarnaast is de gameplay dik in orde. Het vliegen werkt zo goed dat je alleen al daarom Anthem eens zou moeten uitproberen. Feit is echter ook dat de game, in de staat waarin wij hem speelden, niet is wat hij had kunnen zijn. De bugs zijn daar voor een belangrijk deel debet aan, maar ook de simpelweg onhandig werkende systemen zorgen voor veel irritatie. Anthem zou de komende jaren best een blijvertje kunnen worden, maar het zou goed zijn geweest om de release van het spel nog even uit te stellen, want bij een valse start als deze is niemand gebaat. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
0
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
rene451 29 mei 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Anthem, Windows

Game met hoge fun-factor.

Pluspunten

  • zeer mooie graphics
  • super gameplay
  • fun-factor
  • weinig bugs
  • ontzettende mooie spelwereld

Minpunten

  • onzekere toekomst
  • ongeveer 30-35 uur content op dit moment

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

+1
Inverted_World 26 februari 2019 Product gekocht

Anthem, Windows

De gameplay maakt het spel. Er valt een hoop te zeuren op Anthem, maar de gameplay en de prachtige wereld maken het toch zeer vermakelijk.

Pluspunten

  • Prachtige wereld en sfeer
  • Zelden voelt gameplay en besturing zo smooth
  • Co-op / Matchmaking werkt uitstekend
  • Graphics zijn prachtig

Minpunten

  • 'RPG' elementen mogen uitgebreider.
  • Main Quest leuk, side-quests saai.
  • Fort Tarsis heeft potentie maar is het nu nog niet helemaal.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 3
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

+1
Hermans1989 26 februari 2019 Product gekocht

Anthem, Windows

Waanzinnig gaaf spel als je door de bugs heen kijk! 5 / 5 sterren zodra de bugs en problemen gepatched zijn.

Pluspunten

  • Levende echte wereld
  • Waanzinnige graphics
  • Vliegen door de jungle als Iron Man
  • Snelle patches om bugs te fixen
  • Actieve communicatie door developers met community voor verbeteringen

Minpunten

  • Bugs
  • Geen chat functie
  • Voice chat werkt slecht
  • Geen eigen waypoints op de map

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 4

0
Fusi0nking 11 april 2020 Product gekocht

Anthem, Windows

'Uitgebreide' Review voor informatie.

Pluspunten

  • Grafish ziet het er fantastisch uit.
  • Speelwerled
  • Setting
  • Gameplay en besturing is erg fijn
  • ( de game lijkt een 2.0 overhaul te krijgen)
  • Vaak in de aanbieding

Minpunten

  • niet veel variatie in gameplay. Op een duur woord het wat saai.
  • Standaard prijs erg erg hoog voor wat je krijgt.
  • Zoon 30uur content, voor een spel dat zich als een rpg / looter shooter beschrijft is dat erg weinig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 2

BitingTigerNewbie 17 september 2019 Product gekocht

Anthem, Windows

Anthem met de nieuwe update is een zeer interessant en lokkend spel. Maar dit niet zonder andere problemen. Anthem heeft een sommige problemen in vorm van verhaal, herhaling en beloningen buiten de huidig lopende "Cataclysm" event. Wat na dit evenement komt is nog niet gekend maar hopelijk wordt dit opgelost.

Pluspunten

  • Mooi uitzicht
  • Levende wereld
  • Puntaccurate controls
  • Vliegen (wie houd nu niet van vliegen)
  • Interessante wereld
  • Gevariëerde vijanden
  • Vele strategieën met spelers

Minpunten

  • Traag opstartent verhaal
  • Sommige vervelende buggs
  • Hoeveelheid content niet waard voor 60 euro. Kopen op korting aangeraden.

Eindoordeel

Score: 4
menonv 11 maart 2019 Hands-on

Anthem, Windows

Bij een collega thuis gespeeld op release date. Al vlak in het begin met een beetje stevige pace, kom je verder uit in het spel waardoor bepaalde gedeeltes niet -tijdig- zijn geladen. Het spel loopt hierdoor vast en je komt niet verder.

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Grote wereld

Minpunten

  • Game breaking bugs
  • Korte storyline
  • Te snel = vergeet het maar, start opnieuw.
wesdelNewbie 5 maart 2019 Product gekocht

Anthem, Windows

De eerste missie van het spel gaf mij al meteen een lichte migraine aanval. Je drukt op een knop, monster komen uit de grond en je schiet ze dood. Het spel behoudt dit idee. mijn tweede missie had een bug die me niet verder liet spelen. EA leert het nooit.

Pluspunten

  • mooie graphics.
  • vlieg mechanics zijn geweldig
  • goede combat

Minpunten

  • snel saai
  • veel bugs
  • veel nutteloze, tijdrekkende missies
  • Fallout 76 was vermakelijker

Eindoordeel

Score: 2
Naji 18 februari 2019 Product gekocht

Anthem, Windows

Van Bioware verwacht ik allang geen npc romance centred games meer, maar ik wil wel een toffe game vol actie en snelheid. Dit spel werkt je uit alle macht tegen om tot die kern van actie en snelheid te komen. Samen te vatten als een enorm potentieel dat is verkwanseld.

Pluspunten

  • Rondvliegen
  • Eerste paar uren satisfying combat
  • Grafisch mooi
  • goedkoop met EA acces voor een maandje (15eu)
  • gunplay waardeloos maar abilities wel nice
  • sommige npc's grappig (sommige cliché and gaar)

Minpunten

  • Loading screen simulator
  • freeplay is hopeloos, tethering aan team in missions vreselijk
  • vol bugs (geluid valt weg, map glitcht)
  • snel repetatief wegens gebrek aan variety in abilities/missies
  • traag lopen in fort tarsis, rommelige UI
  • enemies zijn meatshields met domme AI
  • geen ping systeem of ingame chat
  • voelt niet als 5 jaar lang ontwikkelde AAA titel

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Anthem, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee