Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 29 oktober 2017

Wolfenstein II: The New Colossus - Vol heerlijk foute humor

Bij Wolfenstein II: The New Colossus heeft Machine Games goed gekeken naar het succes van de twee voorgangers, zodat er nog meer nadruk ligt op het verhaal en de personages. Alles is nog meer over de top, zowel de personages als de dialogen waar ze in verzeild raken. Dit keer steken de makers echt met alles de draak, waarbij de harde grappen niet van de lucht zijn. Toch zit het script zo slim in elkaar dat niemand zich gekwetst hoeft te voelen. Het script en de voice acting zijn de grootste kracht van de game. De actie is iets anders geworden dan in de voorganger. Hij bestaat nog meer uit rennen en schieten, wat past bij een game als The New Colossus. Het maakt ook dat The New Colossus een hilarisch grappige shooter is, met gameplay die niet verrassend is, maar wel degelijk en vooral ook lekker. Helaas werd onze versie geplaagd door de nodige bugs, waarvan de meeste inmiddels hopelijk zijn geplet. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
0
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
eijmert 8 mei 2019 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Switch

goed spel, (wow dat de switch zulke graphics aan kan xD) het zijn erg mooie graphics

Pluspunten

  • graphics
  • gameplay
  • realistisch

Minpunten

  • extreem verslavend
  • heel erg duur, terwijl de pc versie 4x zo goedkoop is

Eindoordeel

Score: 5
lamain 8 februari 2018 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Windows

Het spel is leuk als het werkt. Ik ben gestopt met spelen omdat het spel (op meerdere computers) constant vastloopt in laadschermen waardoor je hele pc moet rebooten. Je zou toch verwachten dat ze dit maanden na de release wel gefixt zouden hebben.

Pluspunten

  • Hard schieten
  • Leuk verhaal en setting
  • Grove humor

Minpunten

  • Bugs en crashes

Eindoordeel

Score: 3
A87 11 november 2017 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Windows

Een krampachtige poging tot het evenaren van doom! Het is Doom maar het mist van alles, geen sfeer, slechte belichting, some zie je mannetjes niet, steeds zelfde tegenstanders, slecht programeerwerk vaak zelfs objecten die 240p zijn! (typsche console port) Jammer deze game want het rammelt aan alle kanten.

Pluspunten

  • Draait vlot
  • dual weapons kan handig zijn
  • Snel rennen

Minpunten

  • Bugs
  • grafisch 2009 werk, lijkt op DX9/10
  • Console port
  • Regelmatig te veel wapens + minutie
  • Moeilijkheidsgraad is enkel damage
  • Binnen paar uur uitgespeeld
  • houterig bewegen met zware wapens
  • slechte kleuren

Eindoordeel

Score: 2
PilatuS 11 november 2017 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Windows

Het spel doet erg denken aan de eerste Wolfenstein game, en dat op een goede manier. Het verhaal is boeiend, wat redelijk zeldzaam is bij shooters. Verder erg grof, hard en lomp, ook qua taalgebruik, heerlijk zo'n game.

Pluspunten

  • Originele gevoel.
  • Verhaal.
  • Graphics.

Minpunten

  • Into standaard niet over te slaan.
  • Paar kleine bugs.

Eindoordeel

Score: 5
rolframaker 1 november 2017 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Windows

Ik vind de game niet zo goed als Wolfenstein TNO. Er zit geen goede flow in de game en er is wel erg weinig gameplay tegenover cutscenes. Ik had liever gezien dat ze naar RTCW keken en dit hadden vertaald naar een nieuwe game zoals Doom 2016.

Pluspunten

  • Draait goed
  • Visueel erg spectaculair
  • Wolfenstein 3D minigame

Minpunten

  • Geen goede flow
  • Wapen switchen duurt te lang
  • Aimen down sights heeft weinig nut maar zit er wel in
  • Verhaal is erg cringy en ongeloofwaardig
  • Vijanden vaak niet te zien aangezien bijna alles van zwart metaal is gemaakt
  • Weinig uitdagend

Eindoordeel

Score: 3
NextGenOscar 28 oktober 2017 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Windows

Als een fan van de Wolfenstein series, kon deze game uiteraard niet ontbreken. Op de PC is de game echter buggy. Ik had zelf veel last van computer vastlopende crashes. Om dit te fixen moet je Async Compute uitzetten in de advanced settings!

Pluspunten

  • Schieten, schieten en nog eens schieten
  • Hele fraaie graphics
  • Interessante verhaallijn
  • Draait op Vulkan, dus erg goed op AMD systemen
  • Duurt lang
  • Geen politiek correcte game zoals de nieuwe CoD
  • 1080p 60fps op medium settings met een RX 560 en i5-4460

Minpunten

  • Game erg buggy bij release, grotendeels verholpen door Async Compute uit te zetten

Eindoordeel

Score: 5
TheTurk 27 oktober 2017 Product gekocht

Wolfenstein II: The New Colossus, Windows

Verhaal en graphics zijn extreem goed. Met Gtx 1080 Ti altijd 60 fps. Bij aimen zie je meer je wapen dan je corsair vergeleken met andere games, werkt beetje frustrerend. Geluid valt zwaar tegen, vergeleken met Battlefield 1 Atmos. Had meer bass ingemogen. Enemy hit feedback is verwarrend.

Pluspunten

  • Verhaal is boeiend
  • Graphics, 21:9 support.

Minpunten

  • Mist Atmos geluid
  • Bijna alles is donker of zwart.
  • Geen multiplayer

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Wolfenstein II: The New Colossus, Windows?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Elektrische voertuigen

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True