Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty) - Reviews

Prijs
Specificaties 13,3" • 1440x900 • 128GB • Intel Core i5 - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1
manolito 3 februari 2018 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

De Macbook Air is heerlijk licht en voelt zeer stevig aan. Alles werkt heerlijk intuitief en dat maakt het dagelijks werken erop zo fijn met letterlijk alles wat je doet.

Pluspunten

  • stevig gebouwd
  • robuust OS met goed ecosysteem van de appstore, itunes, icloud etc
  • mooie vormgeving
  • batterij gaat bijna hele dag mee
  • werkt uiterst intuitief
  • werkt naadloos met de iphone en ipad
  • batterij is snel opgeladen

Minpunten

  • antiglare scherm zou fijn geweest zijn zodat het scherm ook in zonlicht buiten goed te zien is
  • de prijs lijkt hoog, maar valt tov concurrenten mee als je eenmaal merkt hoe intuitief het dagelijks werken ermee is

Eindoordeel

Score: 5
EquiNox 6 augustus 2018 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Aangeschaft voor een klant. Verbazingwekkend dat deze hardware anno 2018 nog als nieuw wordt verkocht voor deze prijs.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Gewicht

Minpunten

  • Verouderde CPU (5th gen Intel)
  • DDR3 geheugen
  • Schermresolutie
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Kleine SSD
  • Geen IPS scherm

Eindoordeel

Score: 2
BenettonNewbie 7 juli 2018 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

we hebben meerdere apple producten, en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. jammer dat het duur is maar je krijgt er iets moois voor terug.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • duurzaam

Minpunten

  • hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
r0bino10 20 november 2017 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Als student die veel reist gebruik ik mijn laptop vooral in de trein en tijdens colleges. Daarvoor is dit een ideale laptop, je klapt hem open en kan direct weer verder werken. Lekker licht, dus makkelijk te vervoeren. Vanwege de beeldkwaliteit niet aan te raden voor bv films kijken.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • duurzaamheid
  • toetsenbord en touchpad
  • gewicht

Minpunten

  • beeldscherm
  • resolutie
  • prijs

Eindoordeel

Score: 4
giggely 13 oktober 2017 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Had een apple pc nodig om iphone apps mee te maken en had altijd al wel een macbook air willen hebben. Na aankoop wordt je hard geconfronteerd met wat goed genoeg is voor de gemiddelde apple gebruiker. Het is een 5 jaar oude computer in een super gelikt nieuw jasje.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Fijne touchpad
  • Wel ok toetsenboard
  • De kleuren van het scherm zijn wel ok, had wel iets meer van verwacht
  • 2 usb's, een mini usb-c (of hoe heet dat van apple) en een cardreader, ik wist niet wat ik zag.

Minpunten

  • Die schermresolutie kon je 10 jaar terug nog geen eens over opscheppen
  • Om hem langzaam te noemen is overdreven, maar het is voor mij wel een lange tijd geleden dat ik echt moest wachten voordat een programma opstart
  • Ik vind hem maar zwaar
  • Niet echt dun
  • Kan niet verder dan een bepaalde hoek uitklappen
  • Misschien zat de software vroeger simpeler in elkaar, maar ik vind het maar moeilijk ingewikkeld allemaal
  • Keyboard kapot na een maand (CTRL toets)

Eindoordeel

Score: 3
TomTDV 26 september 2017 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Prima product, als school of werk laptop uiterst geschikt. Stevig gebouwd, lichtgevend toetsenbord en en handige software zorgen voor een fijne ervaring. Het is duur, voor 300 a 400 Euro goedkoper heb je een laptop met dezelfde spes. Maar voor mij is het het volledig waard.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Stevig gebouwd
  • Mac OS
  • Looks
  • Toetsenbord
  • Touchpad
  • De ervaring

Minpunten

  • DUUR
  • 1440 x 900 beeldscherm
  • Word snel vies

Eindoordeel

Score: 4
Iannis 18 september 2017 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Dure luxe

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Design
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Extreem duur (voor de helft van de prijs krijg je een even goede laptop)

Eindoordeel

Score: 1
twodigitsNewbie 5 augustus 2017 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Erg fijn werkende laptop, typt heel fijn, geeft gevoel van kwaliteit. Beeldscherm voor eenvoudig gebruik (eenvoudig kantoor) toereikend, aansluiten HP printer/ scanner ging als vanzelf, magicmouse2 erbij, werkt super. Puur qua specs aan de prijs, maar waarde zit ook in andere zaken, subjectief, maar voor mij de prijs waard.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design
  • veiligheid tegen inbraak/ virus
  • typt heel fijn
  • kwaliteitsgevoel
  • kiss principe

Minpunten

  • geen 15" mogelijk bij Mac Air serie
  • bij concurrentie hoogwaardiger scherm

Eindoordeel

Score: 4
chefsbest 2 augustus 2017 Product gekocht

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Je kan zeggen dat het een dure laptop is, maar je krijgt er heel veel voor terug. Dit is mijn eerste MacBook en ben er zeer tevreden over. batterij is super en hij is erg snel!

Pluspunten

  • Batterij
  • De bouw van het apparaat (stevig)
  • Fijne toetsen
  • Snel
  • SSD
  • Mac os

Minpunten

  • Beeldscherm

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
NextGenOscar 10 juni 2017

Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)

Zeer fraaie laptop. Enige minpunt is eigenlijk het beeldscherm, maar dat doet Apple natuurlijk expres om te zorgen dat je een duurder model koopt :)

Pluspunten

  • Accu gaat makkelijk een hele dag van intensief gebruik mee
  • Design is super (mening)
  • Toetsenbord (backlit)
  • 'Normale' aansluitingen
  • Speakers zijn goed (geluid komt onder toetsenbord vandaan)
  • Trackpad
  • Mac OS

Minpunten

  • TN paneel kan eigenlijk niet met deze prijs
  • 200MHz CPU upgrade t.o.v. 2016 model niet te merken

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple MacBook Air 2017 13,3'', i5 1,8GHz, 128GB (Qwerty)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True