Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties Draadloze binnencamera + app - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
1
Score: 4
16
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
PixellBox 14 november 2015

Logitech Circle Wit

De Logitech Logi Cirle is een onwijs veelzijdige camera voor in en rondom het huis tegen een net te hoge prijs. Ondanks de op de consument gerichte features, blijft het echter een veredelde beveiligingscamera. Lees de uitgebreide review met aanvullende informatie, afbeeldingen en een onderbouwing van mijn mening.

Pluspunten

  • Ongeacht kennis en leeftijd zeer gebruiksvriendelijk
  • Infrarood camera voor 's nachts
  • Groot aantal features van de bijbehorende app

Minpunten

  • Relatief hoge prijs
  • Kwaliteit microfoon en speaker

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

+1
Fearlessuser 14 november 2015

Logitech Circle Wit

Handig apparaat voor de gene die vaak weg van huis zijn.

Pluspunten

  • Slaat alleen bewegingen op.
  • Dag samenvatting in 30 seconde.
  • Je kan 24 uur terug kijken
  • Gemakkelijk geinstaleerd.
  • Mooi design.
  • Groot beeld oppervlakte

Minpunten

  • Beeld is niet op afstandbestuurbaar.
  • Beeld kwaliteit valt tegen
  • Af en toe offline/niet beschikbaar.
  • kleine wifi radius.
  • Nacht modus kan niet uitgeschakeld worden.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 3
Kwaliteit Score: 5
Prijs Score: 2

+1
Chily 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Een camera met een breed zichtveld, handig om bijvoorbeeld de veiligheid en om je huisdieren te volgen als je niet thuis bent.

Pluspunten

  • goed beeld
  • geluid goed
  • mooi uiterlijk
  • brede kijkhoek door bol

Minpunten

  • camera niet te draaien op afstand
  • geen gebruiksaanwijzing

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ondersteuning Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 3
Kwaliteit Score: 5

0
hansenrieneke 15 november 2015

Logitech Circle Wit

Makkelijk hanteerbare camera

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Beeld goed te volgen
  • Magneetveld zeer stabiel

Minpunten

  • Geen opslag
  • Vertraging in het beeld

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Ondersteuning Score: 3
Featureset Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Kwaliteit Score: 4

0
maritje 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Als je de Logi Circle uitpakt, zit er weinig in de doos. Geen gebruiksaanwijzing. Het cameraatje is zo makkelijk te installeren dat je ook geen gebruiksaanwijzing nodig hebt. Ik heb de app op mijn smartphone gedownload en daarop krijg je aanwijzingen wat te doen en worden de functies uitgelegd.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit beeld
  • Goede kwaliteit nightview/nachtcamera
  • 2 kanten op communiceren wel mogelijk
  • Pushbericht op je mobiel als er beweging/activiteit plaatsvindt

Minpunten

  • Van de oplaadring af, doet de accu het maar 1 uur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Prijs Score: 2

0
Gerrit53 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Een handige compacte camera welke ook nog eens een scherp beeld geeft. De groothoeklens heeft tevens een ruim zicht in kleine ruimtes. De camera is zeer eenvoudig overal snel te plaatsen met de magneetvoet of met de diverse mee geleverde materialen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Compact

Minpunten

  • Geen Nederlandse beschrijving
  • Opname registraties zijn niet te archiveren
  • Prijs is aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Ondersteuning Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Prijs Score: 2
Kwaliteit Score: 5

0
Johan van Dorp 13 november 2015

Logitech Circle Wit

ik vind dat de camera heel erg mooi en scherp beeld heeft het installeren gaat bijna vanzelf

Pluspunten

  • hele kwaliteit beeld
  • zeer scherp beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • geluid is wat minder
  • jammer dat je hem niet kan sturen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Prijs Score: 4

0
MyS 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Eenvoudig te gebruiken camera met goede beeldkwaliteit, die op meerdere plekken in huis in te zetten is door een aanwezige accu. Beelden zijn te bekijken via een iOS/Android app, er is geen mogelijkheid om de beelden via een browser te bekijken of te koppelen aan bijvoorbeeld een Synology Surveillance Station.

Pluspunten

  • Goede beeldkwaliteit
  • Infrarood voor zicht in het donker
  • Twee-weg communicatie mogelijk
  • Erg makkelijk in gebruik
  • Lange voedingskabel
  • Accu in de camera, daardoor erg mobiel en niet afhankelijk van één vast punt
  • Brede kijkhoek

Minpunten

  • Afhankelijk van de mobiele apps, geen webinterface om op in te loggen vanaf een browser
  • Alle beelden worden op een Cloud server van Logitech opgeslagen (wie kan er allemaal bij mijn beelden? Ik zou dit liever in eigen beheer hebben)
  • Geen mogelijkheden om op afstand de camera te draaien (pan / tilt)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

meij1245 16 november 2015

Logitech Circle Wit

De camera doet wat hij moet doen en via de app op mijn telefoon kan ik alles op afstand goed volgen de logi gebruik ik voornamelijk voor de beveiliging van een winkel ik krijg een melding wanneer er beweging word waargenomen zelfs als er een mug vliegt

Pluspunten

  • mooie beelden
  • dankzij de ingebouwde accu echt overal te plaatsen
  • zeer makkelijk te installeren

Minpunten

  • microfoon en speaker te zacht
  • te hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
melvindevries7 15 november 2015

Logitech Circle Wit

Goed en simpel product. Wederom zoals we gewend zijn van Logitech, is alles in een handomdraai te installeren en werkt hij snel.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Eenvoudige installatie
  • Goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen aanzet functie, hij reageert alleen op beweging en geluid
  • Batterij gaat niet erg lang mee

Eindoordeel

Score: 4
hartman02 14 november 2015

Logitech Circle Wit

De logi circle nu 2 week in gebruik. ik ben er erg tevreden over. vooral het beeld is prima, ook savonds laat. Ook praten is heel helder.

Pluspunten

  • goed geluid
  • uiterlijk
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • kan niet draaien

Eindoordeel

Score: 4
dannyvanas 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Het is een mooie compacte camera met goed en helder beeld

Pluspunten

  • mooi design
  • mooi helder beeld
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • geen eigen opslag

Eindoordeel

Score: 4
Dtccindy 13 november 2015

Logitech Circle Wit

leuk dat je bv s avonds terug kan kijken wat er de hele dag is gebeurd in een filmpje van 30 sec. Beeld is super scherp. Jammer dat het niet de hele kamer kan zien,en dus niet mee draait. Een leuk hebbeding :)

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Klein
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Beeld helaas niet draaibaar
  • Verbruikt veel batterij van bv mobiel
  • Prijs redelijk aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 4
Wake_T 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Goede eenvoudig aan te sluiten ip camera, zonder fratsen. Inloggen via app gaat eenvoudig via wifi en 4g. Ingebouwde speaker voor voice communicatie. Agelopen weken kunnen testen vanuit de USA, zonder enig probleem. Wel uitkijken met het dataverbruik via mobiel. Ingebouwd speakertje is een beetje krakerig.

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren en bedienen
  • Zoomfunctie
  • Nightvision
  • 2 weg voice communicatie mogelijk

Minpunten

  • Krakerige speaker
  • Geen pan/tilt mogelijkheid

Eindoordeel

Score: 4
Tim_Brass 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Beeldkwaliteit is wat je mag verwchten van zo’n product, prima dus. Helaas zijn beelden ouder dan 24 uur niet op te slaan en is de geluidskwaliteit van het speakertje niet grandioos, volstaat wel. Ik heb deze camera ook een tijdje als video babyfoon gebruikt, werkt prima.

Pluspunten

  • 'Dagoverzicht
  • Nacht modus
  • Groothoek
  • Geen extra kosten zoals NESTCAM

Minpunten

  • geluidkwaliteit van het speakertje
  • opslag mogelijkheid na 24 uur

Eindoordeel

Score: 4
Martine74 13 november 2015

Logitech Circle Wit

Geweldig apparaatje. Makkelijk te installeren. Goed beeld, goede nachtview, micorofoon werkt perfect. Pup reageert direct! Fijn lang snoer bij de camera, die is wel nodig voor de macjt want als je veel kijkt is de batterijduur te kort. Brede beeldhoek. Kost wel veel mb als je buiten kijkt.

Pluspunten

  • Fraai uiterlijk
  • Beelden opslaan of doorsturen, leuk!
  • Goede micorofoon
  • Makkelijk te installeren
  • Goede kwaliteit beeld en geluid
  • Camera makkelijk te vérplaatsen door draadloos

Minpunten

  • Camera kan niet draaien
  • Geen gebruiksaanwijzing

Eindoordeel

Score: 5
Mike D 13 november 2015

Logitech Circle Wit

De logicircle is eenvoudig in gebruik, geen moeilijke software maar binnen 1 minuut zie je de beelden op je telefoon of tablet. Je kunt ook spreken in tweeweg waardoor je makkelijk contact kunt houden met thuis. Zelf gebruik ik hem voornamelijk om mijn huisdier in de gaten te houden.

Pluspunten

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Inzoomen
  • Spreken in 2 weg

Minpunten

  • Je moet afspreken wanneer je gaat praten anders schrik je je kapot als je plots een stem hoort

Eindoordeel

Score: 4
reviewronnie 11 november 2015

Logitech Circle Wit

Als je er eenmaal 1 hebt dan ga je hem waarderen, en leer je er leuk mee omgaan. je gaat dan in de trein of in je lunchpauze of achter je buro even snel de app openen, en soms maak je contact met thuis

Pluspunten

  • Mooi beeld met fishlens, zowel in donker als in licht
  • Leuke toevoeging op sociaal leven icm smartphone
  • overal in huis inzetbaar, voorwaarde is wel dat wifi bereik goed is
  • werkt ook goed icm 4G en smartphone
  • een unieke gadget met een unieke manier van werken. vervangt niet bijv. facetime, voegt daar extra's aan toe.

Minpunten

  • spraak gaat 1 kant op, terwijl 2-way wordt beloofd. misschien nog een bugfix voor nodig. werkt wel goed je drukt op je smartphone een knop in om te praten, dan valt het geluid van de andere kant weg
  • niet supersterke (doch acceptabele) wifi antenne, moet in de buurt van wifi blijven
  • offline mode zou wenselijk zijn bijv als je hem buiten mee wil nemen
  • makkelijk overstappen op andere wifi accespoints zou wenselijk zijn
  • privacy is een dingetje. ook de momenten die je niet vastgelegd wil hebben worden opgeslagen en zijn niet te wissen.

Eindoordeel

Score: 4
janny222 11 november 2015

Logitech Circle Wit

Zeer goed beeld ook in donker. Gebruiksvriendelijk,( in 1 minuut geinstalleerd! ) design mooi Geen NL handleiding, niet praten en luisteren tegelijk Geen permanente opslag van de beelden mogelijk en niet rondkijken tijdens het testen meerdere keren offline, storend!

Pluspunten

  • vormgeving
  • beeld
  • 2 weg communicatie
  • dag recaps

Minpunten

  • kan niet draaien
  • vaak storing
  • speaker niet heel goed

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Circle Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*