De Sharkoon Skiller SGS3 is een nette, stevige gaming chair met een ietwat sportievere zit dan gemiddeld, zachte kussens die opvallen, en verder vooral een strakke uitstraling en beschikbaarheid in tal van kleuren die opvalt. Een positieve ervaring, zij het dat het alsnog lastig is om 'echt' op te vallen.
Pluspunten
Voelt en oogt stevig en netjes afgewerkt
Typisch ruime verstelopties voor gaming-/racing chairs
Bovengemiddelde 'zit aan' pasvorm, net wat sportiever in de zit dan de meeste alternatieven.
Goed verkrijgbaar in tal van kleurstellingen.
Wieltjes met lock-functie (verder onopvallend)
Zachtere (wasbare) rug- en hoofdkussen veiliger/toegankelijker dan de harde alternatieven.
Prijs aan de gunstige kant van onze line-up, maar dat zie je er niet echt aan af.
Minpunten
Allemaal leuk en aardig, maar het blijft lastig om echt op te vallen. Het zal primair om de uitstraling gaan, de nuancepuntjes daarbij wegen.
Niet voor mensen langer dan ca 1m90 of met noemenswaardige omvang. Exact gewicht is lastig schatten, maar een kilotje of 100 en je zal wel krap aan zitten.
Lock-functie op wielen kent ook nadelen, onbedoeld op de rem staan en dan zoeken welke vast zit bijvoorbeeld.
Zeer degelijk. écht stevige zitting, had ik niet verwacht. is zeker geen zacht kussen waar je op zit, dit is niet erg, gewoon even wennen voor mij. Strakke en stevige naden, oerdegelijk. Stoel staat op laagste stand en dat gaat net met voeten op de grond. ben 1.80 en 75Kg.
Pluspunten
zeer degelijke stof
stevige naden
stevig onderstel
Grote wieltjes met rubber laagje, fijn op laminaat!
werkelijk alles is verstelbaar 0_0
Minpunten
zeer stevige zitting en leuning, niet erg, maar ik had zachter verwacht.