Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Kingston A400 120GB - Reviews

Prijs
Specificaties 2,5" • TLC • SATA-600 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
12
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Pascal Bouman 17 oktober 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

heb deze ssd gekocht omdat hij goedkoop is en dan kan ik er nog twee in raid draaien. de snelheid van de schijven is bijna het zelfde tussen de twee. goede snelheid

Pluspunten

  • snelheid bijna zelft tussen twee stuks
  • goedkoop
  • snel

Minpunten

  • kwaliteit verf(krast snel)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Compatibiliteit Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4

+1
J3S5Efun 14 mei 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Een goede snelle ssd voor je besturingssysteem die ook zeker zijn prijs waard is.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • compact

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Compatibiliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4

Jordywil 2 december 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Echt een top ssd, al meer als 2 jaar in gebruik en nog steeds de zelfde schrijf/lees snelheid behouden.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Niet al te duur
  • Goede upgrade van HDD --> SSD

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
MNSmitNewbie 26 november 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Een goede en snelle ssd voor een scherp prijsje

Pluspunten

  • goedkoop
  • snel
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Gem 11 september 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Bij ons op kantoor hebben we 60 desktops voorzien van dit type SSD. Oude disk clonen en gaan ! Je merkt dat de computers aanzienlijk sneller opstarten en programma's opent.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel
  • Geen één DOA of defecte SSD bij 6 maanden kantoorgebruik

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Yousif 19 augustus 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Ik heb er 2 van, een in de laptop en de ander in mijn server. Werken perfect en zijn vooral erg goedkoop.

Pluspunten

  • Snel
  • Goedkoop
  • Perfect om je OS vanaf te booten

Minpunten

  • Weinig ruimte, maar daar is de prijs ook naar
  • Geen 3.5" brackets

Eindoordeel

Score: 4
frankd2011 17 augustus 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Goede prijs, ik heb nog ff getest wat er gebeurt als ik de stroom er opeens afhaal. Maar dat is ook geen probleem. Dus voorlopig ben ik positief

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snel

Minpunten

  • 120gb is maar 111gb

Eindoordeel

Score: 5
martijntechno 14 augustus 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Slechte kwaliteit na een jaar gebruik snelheid flink gedaald en mem error (gebruikte het voor een server voor Linux). Misschien toch niet zo goed voor een thuis-servertje

Pluspunten

  • goedkoop
  • prima voor simpele gebruik
  • mooie behuizing

Minpunten

  • Minder hoge kwaliteit mem-chip
  • stroomuitval bescherming mist
  • Jaar als server en valt af

Eindoordeel

Score: 2
hesselbhaanstraNewbie 11 juli 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Prima SSD voor een prima prijs. ps: veel mensen klagen over de opslagcapaciteit, "normale gebruikers" hebben al genoeg aan een 120 gb ssd. En daarbij kun je zelf de keuze maken om een grotere ssd aan te schaffen (240gb/480gb).

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk te openen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
nonnominandus 9 juli 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Prima goedkope ssd om oude laptops véél sneller mee te maken. Deze is groot genoeg om in een laptop die alleen gebruikt wordt voor simpele dingen (internetten etc) te gebruiken. Zeker leuk is ook de enorme daling in prijs van de afgelopen maanden (maar dat gebeurde bij (bijna) alle ssd's.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
iluvatar888 25 juni 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Prima basic SSD voor een lage prijs.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • snelheid

Minpunten

  • 120gb

Eindoordeel

Score: 5
Miekpeeps 24 maart 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Een gekocht voor mijn PC en ook voor een familielid als dedicated bootdisc. Uitstekende SSD als je PC meerdere opslag mogelijkheden heeft voor data, etc.

Pluspunten

  • Uitstekende opslag voor de prijs
  • Nooit problemen gehad met Kingston producten. Ik ben erg tevreden.

Minpunten

  • Is het beste geschikt als boot disc gezien het maar 120 GB opslag is.

Eindoordeel

Score: 5
Jarno de Jong 22 februari 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Goeie SSD voor de prijs. de snelheden zijn hoog, en het maakt je pc echt 10X zo snel als je van een HDD komt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid

Minpunten

  • beetje klein, maar daar kies je voor.

Eindoordeel

Score: 5
MaxTheKing 22 januari 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Prima SSD, gebruik momenteel 2 stuks in mijn Dell R710 server in een RAID 1 opstelling, werkt super! Enige nadeel is de verpakking welke je simpelweg niet open krijgt zonder schaar..

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs
  • Metalen behuizing

Minpunten

  • Verpakking

Eindoordeel

Score: 4
SirJesse93 1 januari 2018 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Prima product, alles perfect, maar toch wel duur voor een ‘kleine’ hoeveelheid opslag.

Pluspunten

  • Stevig
  • Snel
  • Neutraal (zwart)

Minpunten

  • Toch nog steeds wel echt duur voor opslag, maar dat is elke ssd.

Eindoordeel

Score: 5
Memes23 19 september 2017 Product gekocht

Kingston A400 120GB

Een zeer goede, Snelle SSD die mij nog nooit heeft gefaalt na 1 jaar redelijk intensief gebruik. windows doet er ongeveer 14 seconden over om op te starten wat een stuk sneller is dan een HDD en voor de prijs is het echt geweldig

Pluspunten

  • prijs
  • kwalitijd is uitsteekend
  • sleek design
  • zwart, neutraale kleur

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Kingston A400 120GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True