Prijs |
Specificaties | Socket AM4 • Mini-ITX • AMD X370 chipset - Bekijk alle specificaties |
Top bordje klein met alles erop en aan.
Prestaties | Score: 5 |
Prijs | Score: 5 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Featureset | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 5 |
Layout | Score: 5 |
Ik wou graag een am4 mini itx bouwen en biostar was de eerste . de installatie van Windows 10 pro ging soepel en het geheugen loopt op 3200 mhz . Ik game vrij veel en heb tot nu toe geen problemen ondervonden . Ben tevreden
Prestaties | Score: 4 |
Prijs | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Overklokbaarheid | Score: 4 |
Featureset | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 3 |
Layout | Score: 4 |
Een goed product voor de prijs. en werkt prima voor mensen dat niet veel doet met BIOS en overclocken. Het RAM dat ik heb gekocht, wordt als compatibel vermeld, maar werkt niet bij de genoemde snelheiden. Het moederbord passeert de POST niet eens. UPDATE omdat price hooger wordt...
Prestaties | Score: 2 |
Prijs | Score: 2 |
Betrouwbaarheid | Score: 2 |
Compatibiliteit | Score: 2 |
Overklokbaarheid | Score: 1 |
Featureset | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 2 |
Layout | Score: 4 |
Doos was niet gesealed. Na paar maanden deed het moederbord niet meer, kreeg geen vergoeding of een nieuwe van biostar. Super slechte klantenservice bijna niet bereikbaar, ik kreeg een of andere pakistaan aan de lijn die nauwelijks engels kon. Weg 100 euro. Overgestapt naar asrock en nooit meer teruggekeken.
Stabiel moederboard na bios update.In gebruik met https://tweakers.net/pricewatch/1130691/amd-ryzen-5-2400g-boxed.html
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,