Prijs | |
Specificaties | Small form factor • 4 interne bays - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zilver
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Phanteks Enthoo Evolv mATX Tempered Glass Zilver. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Strak, mooi, slim, en vooral één om je tech hartje sneller te laten kloppen. Helaas wel een paar onhandige foutjes wat hem geen 10/10 maakt, maar het scheelt weer niet veel. Victoria's Secret Angels zullen vast ook wat minpuntjes hebben denk ik dan maar.
Phanteks is nu toch wel een grote naam in de wereld van behuizingen en dat laten ze zeker zien met deze behuizing. Ik zou niet weten hoe ik het uiterlijk van de case moet beschrijven, beeldschoon? Wellicht is dat nog iets te zacht uitgedrukt... ach ja.
De Phanteks Enthoo Evolv Micro-ATX doet het nogmaals met het bestaande Evolv ontwerp: wow! Kwalitatief, bijzonder en gevoelsmatig fijn om mee te werken. Het geharde glas komt de behuizing ten goede en maakt het verhaal compleet, wel zijn er wat kleine minpuntjes te vinden.
Mooie behuizing met ingebouwde RGB controller (Niet ARGB maar standaard RGB).
Ruimte voor 5x 140mm fans of 6x 120mm fans.
Super case, weinig op aan te merken op de mindere airflow na.