Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
3
Score: 3
4
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
Ryan1981 15 februari 2018 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Zo slecht dat ik hem teruggebracht heb

Pluspunten

  • Draadloos

Minpunten

  • Witte ruis altijd aanwezig
  • Systeem volume loeihard en niet aanpasbaar
  • Multipoint zorgt voor vastlopers
  • Als headset voor PC alleen mono audio
  • Draden net zo gevoelig voor bewegingen als bedrade koptelefoon

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4

sebasmeer 23 juli 2018 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Groen)

Ik gebruik de Jaybird X3 tijdens het hardlopen. Dankzij de meegeleverde klemmen kan je de kabel inkorten, zodat deze niet los in je nek hangt. Hierdoor word het geluid van ruis/wind ook geminimaliseerd. Het geluid is goed en naar eigen voorkeur af te stellen via de app.

Pluspunten

  • Fijn (instelbaar) geluid
  • Blijven goed zitten tijdens het sporten
  • Kan tegen zweet en regen

Minpunten

  • Geen universele (usb) lader ivm water resistance

Eindoordeel

Score: 5
Rick vd Grient 21 januari 2018 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Aan de dure kant voor oortjes, maar je krijgt er wel iets goeds voor terug

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • App

Minpunten

  • Beetje duur

Eindoordeel

Score: 4
Qiao_Li 22 december 2017 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Groen)

Goed geluid, de app zelf heeft toegevoegde waarde. Grootste minpunten zitten in de doppen (zie minpunten), vanwege dit zou ik het net een voldoende geven, je kan niet van goed geluid genieten als je oor pijn doet of als je je doppen steeds verlies.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • Jaybird app
  • isolatie (alleen met de foam oordopjes)
  • valt niet uit je oor (mits met de juiste fin en oordop formaat)

Minpunten

  • bluetooth verbinding niet de beste (geluid skipt in een paar gevallen)
  • de foam oordopjes zijn iets te hard (oren doen na een tijd)
  • siliconen oordopjes weer te zacht (geluid isolatie is veel minder)
  • de aparte oplaadblok (als je die vergeet of kwijt raak heb je een probleem)
  • siliconen doppen zitten zo slap aan de oordop zelf dat ze telkens los komen bij de geringste aanraking. Je bent steeds nieuwe doppen aan het kopen, omdat je ze steeds kwijt raak hierdoor.

Eindoordeel

Score: 3
Richh 13 november 2017 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Had hiervoor de JBL Reflect Mini BT, maar die overleefde de wasmachine niet. Dus op zoek naar een nieuwe: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1812841. De Jaybird X3 is next level: zeer goede geluidskwaliteit, prima pasvorm, heel lichtgewicht. De Jaybird app is ook echt ideaal. Equalizer flashed op de earbuds zelf!

Pluspunten

  • Erg goede geluidskwaliteit
  • Goede pasvorm
  • Superhandige app

Minpunten

  • Los oplaad-blokje

Eindoordeel

Score: 5
DaanJordaan 28 oktober 2017 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Geluid is niet heel denderend, De ear tips vallen makkelijk af wanneer ze blijven steken in je oor. Dit heb ik zelfs met goedkope in-ears nooit gehad. Bluetooth-verbinding is slecht en geluid loopt af en toe achter.

Pluspunten

  • Zweet-proof

Minpunten

  • Oordopjes vallen af
  • Verbinding

Eindoordeel

Score: 2
King0rNewbie 28 september 2017 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Geluid klinkt aardig en de App waarmee je EQ presets kan editen werkt fijn. De Bluetooth verbinding viel voor mij erg vaak uit dus ik heb hem retour gestuurd.

Pluspunten

  • Klinkt goed
  • Zit goed
  • Strak design
  • Prettige App ervaring

Minpunten

  • Bluetooth verbinding erg instabiel

Eindoordeel

Score: 3
aegis 19 augustus 2017 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Deze headphones gekocht voor tijdens het sporten, daarnaast gebruik ik ze ook normaal tijdens het werk. Ze zitten goed en gaan bijna een volle werkdag mee. Met de MySound app stel je zelf de EQ in die opgeslagen word op de headphones zelf.

Pluspunten

  • Goede geluidskwalitiet
  • instelbaar EQ die opgeslagen blijft
  • Blijven goed zitten tijdens het sporten
  • fijne bediening
  • carry case

Minpunten

  • Niet universele lader
  • Bereik met telefoon kan beter

Eindoordeel

Score: 4
Voenkogel 23 mei 2017

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Goede kwaliteit oortjes, werkt goed voor sporten (blijven heel goed zitten), accuduur is ruim voldoende op acht uur. Een beetje jammer van de niet universele lader

Pluspunten

  • goede geluidskwaliteit
  • valt niet uit de oren
  • veel accesoires en een carrying case

Minpunten

  • eigen oplaad clip
  • hoorbare ruis af en toe
  • De earwings zorgen voor discomfort bij langdurig gebruik

Eindoordeel

Score: 4
Webgnome 12 mei 2017 Product gekocht

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Heel mooi setje. Ze zitten lekker en geven goed geluid voor het formaat speakertjes dat er in zit. Wat mij echter heel erg stoort is dat het bereik van de bluetooth een ander groot nadeel is dat er geen standaard oplader oplossing maar een eigen dongel gebruikt wordt.

Pluspunten

  • goede pasvorm
  • handige bediening

Minpunten

  • eigen oplader (waarom!?!)
  • slecht bluetooth bereik

Eindoordeel

Score: 3
riemer774 14 april 2017

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

Geen goede ervaringen met deze headset. Geluid was prima, beetje bass heavy, probleem zat hem in de connectiviteit. En dan heb ik het niet over een klein haperingetje, maar gewoon ondraagbare haperingen. Na ze terug gestuurd te hebben, hetzelfde probleem met een nieuw paar. Toch maar weer bedraad.

Pluspunten

  • Geluid
  • MySound-app
  • Accecoires
  • Carrying case
  • Verpakking

Minpunten

  • Bass te aanwezig
  • Connectiviteit te slecht voor woorden. (icm Galaxy S7
  • Nogal bulky

Eindoordeel

Score: 2
ttjvogelaar 14 april 2017

Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)

De Jaybird X3 zijn ideale oortjes voor de sporter. De geluidsweergave heeft vrij veel bas en daar moet je van houden. De oortjes zijn wel aan de grote kant, wat ten koste gaat van het draagcomfort, tenzij je grote oren hebt. Daar komt bij dat de lader niet universeel is.

Pluspunten

  • Perfect voor sporten
  • Stabiele verbinding
  • Fijne app voor geluidsprofielen

Minpunten

  • Veel bas
  • Midden en hoge tonen niet bijzonder
  • Oortjes zijn vrij groot
  • Lader niet universeel

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Jaybird X3 Sport (Zilver, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True