Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
8 reviews

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Prijs
Specificaties Max. 1,62GHz • GDDR5X • 2x DP, DVI-D, 2x HDMI - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
7
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
CHKYBSTRD 15 mei 2019 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Mooie strakke kaart met een flink OC potentieel. Een flinke OC gaat gepaard met meer verkoeling waardoor de fans wat luider worden. Dit is geen probleem want zonder OC clockt deze kaart prima en is dan zo goed als stil. Voor 4K net te weinig maar voor 1440P toekomstbestendig.

Pluspunten

  • OC goed op ruim 2000 Mhz zonder extra voltage
  • Zonder OC fluisterstil
  • Looks met RGB
  • Kwaliteit
  • 1440P ultra toekomstbestendig

Minpunten

  • meer koelprestatie houdt in luidere fans
  • Erg groot (lang)
  • 4K ultra niet haalbaar

Eindoordeel

Score: 5
Pgyut 23 maart 2019 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Een must have voor 4k gaming. Kan de meeste games op 4k op high of hogere settings aan. Zeer stil zelfs als de fans draaien. Ook een mooie verlichting.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stevig gebouwd

Minpunten

  • Lang

Eindoordeel

Score: 5
zrobb 20 maart 2019 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Uitstekende videokaart voor 1440p 144Hz gaming. Koeler doet zijn werk goed, kaart draait rond de 65 graden op volle belasting na een heftige overclock: 2050 MHz op de core. Heeft 0 RPM fan modus voor als je in Windows bent. Fans kunnen wel herrie produceren boven 50%.

Pluspunten

  • Matzwart
  • RGB verlichting, maar dit kan ook uit
  • Gigantische koeler die het heel goed doet
  • Werkt goed met Asus Aura sync met andere RGB apparaten.
  • 0 RPM fan modus onder de 50 graden
  • Handmatige controle voor fans
  • Overclockt zonder problemen naar hele goede waardes.

Minpunten

  • Fans kunnen lawaaiig zijn boven 50% snelheid
  • Ruimte nodig in je behuizing voor deze grote kaart
  • Fysieke ondersteuning is geen slecht idee gezien het gewicht van deze kaart.

Eindoordeel

Score: 5
Stemis 11 februari 2018 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Voor iemand die voor de komende jaren goed wilt zitten is dit een must-have kaartje. Er is geen spel wat deze kaart niet aan kan. Met 11gb geheugen zit je voorlopig goed. Deze kaart kan 4k aan en VR.

Pluspunten

  • Stil
  • Lage temperatuur
  • Fantastische performance

Minpunten

  • Gat in portomonee

Eindoordeel

Score: 5
mughato 5 december 2017 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Heerlijke kaart die mij voorlopig nog wel bezig houd met gamen.

Pluspunten

  • kan elke game aan op 4K ultra (behalve niet geoptimaliseerde games)
  • mooie rgb
  • 0db fans die pas aangaan op het moment dat het nodig is en dan werken ze nog steeds zachtjes

Minpunten

  • prijs (logisch voor zoon beest)

Eindoordeel

Score: 5
Animemations 2 december 2017 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Gekocht via Coolblue. Installatie verliep vlekkeloos. Let wel op dat je een groot genoege case hebt; bij mij paste hij er juist in!

Pluspunten

  • Prestaties
  • RGB-verlichting
  • Overkill < 1440p
  • Temperatuur meestal < 65 graden

Minpunten

  • Past niet in elke case
  • De prijs (het is een investering)

Eindoordeel

Score: 4
Boosmeneer 21 november 2017 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Topkaart, je kan er alles met gemak op de hoogste settings mee draaien, ziet er ook nogeens top uit!

Pluspunten

  • Heel erg krachtig
  • Aura RGB
  • Goede software

Minpunten

  • RGB aan de bovenkant wijkt af van de rgb aan de zijkant.

Eindoordeel

Score: 5
serge6 22 september 2017 Product gekocht

ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING

Fantastische kaart, ben nieuw in pc gamen en heb mijn eerste eigen pc gebouwd. Ik run alle games heel soepel en ben dik tevreden. Bouwkwaliteit is goed en de kaart blijft koel zelfs bij zwaar gebruik. De fans draaien niet indien niet nodig dus ook een stille kaart.

Pluspunten

  • Koeler fans draaien niet indien niet nodig
  • Fantastische performance
  • Makkelijk te installeren
  • Goede bouwkwaliteit
  • RGB verlichting

Minpunten

  • Niks eigenlijk

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-11G-GAMING?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True