Elgato Stream deck

Prijs
€ 134,-
Specificaties Game-accessoire voor de PC - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+3
Foritain 6 december 2018 Product gekocht

Elgato Stream deck

Wat een verdomd handig ding, zowel voor streams als andere doeleinden. Instelbare mini-display knoppen, uitstekende software integraties, en bovenal werkt het gewoon heel erg goed. Mist wel wat feedback op de knoppen (vooral voor incidentele acties gemaakt), maar inmiddels een onmisbare tool.

Pluspunten

  • Instelbare schermpjes 4tw
  • Software werkt echt uitstekend en maakt de gebruikerservaring top.
  • Integratie met tal van populaire pakketten (OBS e.d.) en Diensten (Twitch, Twitter, etc)
  • Easy to learn, hard to master.
  • Eindeloos acties maken met folders en multi-actie-per-knop
  • Evt ook verkrijgbaar in een goedkopere 6-knop optie.

Minpunten

  • Onderliggende switches 'mwah' (zacht, beetje wobble), vooral voor die incidentele acties, niet voor button mashing.
  • De stand is ook 'mwah'. Voldoet hoor, maar het solide blok van de jongere 'mini' versie is fijner
  • OLED schermpjes was leuker geweest, al kan je natuurlijk geen 15 top end schermpjes verwachten.

Eindoordeel

Score: 5

+1
Fusi0nking 23 mei 2020 Product gekocht

Elgato Stream deck

‘Uitgebreide review voor meer informatie’

Pluspunten

  • Ook voor een non streamer super handig!
  • Kwaliteit
  • Schermpjes op elk knopje
  • Mogelijkheden zo goed als oneindig
  • Software
  • Klein kenmerk streepje op de middelste knop, je ‘hoeft’ er dus niet naar te kijken als je weet waar het staat

Minpunten

  • Stand is van mindere bouwkwaliteit, maar doet zijn werk.
  • Wat prijzig, maar daar krijg je een heel mooi dingetje voor terug

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
ItzJoury 27 september 2019 Product gekocht

Elgato Stream deck

Dit is een super handige tool voor iedereen die het gevoel heeft een aantal knoppen te missen. Zelf heb ik hem aangeschaft om het livestreamen makkelijker te maken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben over dit product en dat ik hem iedereen aan kan raden!

Pluspunten

  • Fraai design
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Duidelijke LCD schermpjes onder de knoppen
  • Oneindig veel functies

Minpunten

  • USB kabel zit vast
  • Anti-slip doppen onder de standaard zijn aan de gladde kant

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Player1S 12 maart 2018 Product gekocht

Elgato Stream deck

De tool voor streamers die alles onder sneltoetsen wil en niet alles op zijn/haar beschikbare schermen kwijt kan.

Pluspunten

  • Simpel in te richten
  • Goede ondersteuning (updates + software/diensten als OBS & streaming diensten)
  • Indien goed ingericht goed te zien wat actief is

Minpunten

  • (nog) geen directe verbinding spotify
  • Connectie met mixer duurt soms even
  • De middelste toets heeft opstaand randje om te voelen waar je zit maar dit clasht soms met de tekst op die toets.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

0
dyrc 7 april 2022 Product gekocht

Elgato Stream deck

dedicated controls voor "whatever you want, whatever you need". Of je nu een streamer, een thuiswerker of een gamer bent, dit is een must have gadget, om daarna niet meer zonder te kunnen!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijkheid
  • mini display per knop (zelf aan te passen)
  • customizen! voor iedereen geschikt

Minpunten

  • lichte 'wobble' op de knoppen (ben zelf goed mech.keyboard gewend, dan merk je ook meteen een verschil)
  • plastic fantastic, schuift op (glad) bureau bij knoppen drukken

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

hollandje 1 juli 2022 Product gekocht

Elgato Stream deck

Geweldig product! Ik ben zelf geen streamer en gebruik hem voor verschillende dingen in Photoshop, Substance Painter en andere software. Automatisch verwerken en opslaan van foto's, commands/shortcuts in videogames, zelfs acties die 50 handelingen verrichten terwijl ik op een oor lig in bed en netjes de computer uitzet.

Pluspunten

  • Oneindige macro's
  • Goeie software
  • Plugins beschikbaar
  • Time saver

Minpunten

  • Geen losse USB kabel
  • Scherm is wat gevoelig voor burn in
  • Product had wat zwaarder mogen voor stabiliteit

Eindoordeel

Score: 5
SoortVanGrim 30 juni 2022 Product gekocht

Elgato Stream deck

Zeer handig voor niet alleen streamers. Ik gebruik het als cpu/gpu/m.2 temperatuur en load (via HWiNFO64), klokje en volume control. Gebruik volgens UPS 5W in standy, opgelost door op een uitschakelbare usb hub te zetten.

Pluspunten

  • Duidelijke displays
  • Stabiele software
  • Legio ondersteunende software
  • Werkt perfect als temperatuur display

Minpunten

  • Stand voldoet, maar iets te goedkoop voor de prijs
  • 5W in standby te veel

Eindoordeel

Score: 4
schmeintje 23 april 2021 Product gekocht

Elgato Stream deck

ERG fijn ding voor wie wat extra knoppen wil! Je kunt een hoop bereiken met de software, en met wat zoeken zijn er aardige collecties met icoontjes te verkrijgen voor bekende softwarepakketten. Kan er ook Macro's mee bouwen of andere programma's triggeren. En ziet er superbling uit :)

Pluspunten

  • Werkt zoals je zou verwachten, prima apparaat
  • Wordt verkocht als streaming-ding, maar functioneert ook uitmuntend als algemene toetsenborduitbreiding
  • software ontwikkelt zich nog volop

Minpunten

  • iets grotere bieb aan icoontjes en standaardconfiguraties voor bekende software was fijn geweest (maar groeit nog, dus dit is een beetje muggenzifterij en is ook zelf prima te realiseren)

Eindoordeel

Score: 5
tHe_BiNk 19 november 2019 Product gekocht

Elgato Stream deck

Erg handig product. Product is prima op het scherm na. Enorme burn-in van afbeeldingen. Kleuren zijn enorm vaag geworden (rood is gewoon roze, oranje is geel, blauw is bijna wit).

Pluspunten

  • Erg handig.

Minpunten

  • Scherm is na 1,5 jaar gewoon op.

Eindoordeel

Score: 2
RubenSaurus 17 juli 2019 Product gekocht

Elgato Stream deck

Fantastisch product wat het leven van een streamer (en eigenlijk iedereen met een pc) een stuk aangenamer maakt door de veelzijdigheid van dit kleine apparaatje! Alles bedienen met een paar drukken op de knop zonder programma's te hoeven openen, custom layout en icons maken en nog veel meer!

Pluspunten

  • Netjes afgewerkt
  • Ontzettend veelzijdige functionaliteiten
  • Simpel in gebruik
  • Volledig naar eigen smaak in te richten

Minpunten

  • nvt

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Elgato Stream deck?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee