Prijs | |
Specificaties | Game-accessoire voor de PC - Bekijk alle specificaties |
Wat een verdomd handig ding, zowel voor streams als andere doeleinden. Instelbare mini-display knoppen, uitstekende software integraties, en bovenal werkt het gewoon heel erg goed. Mist wel wat feedback op de knoppen (vooral voor incidentele acties gemaakt), maar inmiddels een onmisbare tool.
‘Uitgebreide review voor meer informatie’
Prijs | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Dit is een super handige tool voor iedereen die het gevoel heeft een aantal knoppen te missen. Zelf heb ik hem aangeschaft om het livestreamen makkelijker te maken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben over dit product en dat ik hem iedereen aan kan raden!
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
De tool voor streamers die alles onder sneltoetsen wil en niet alles op zijn/haar beschikbare schermen kwijt kan.
Prijs | Score: 3 |
Vormgeving | Score: 5 |
Drivers / support | Score: 5 |
Ergonomie | Score: 4 |
Functionaliteit | Score: 5 |
Precisie | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
dedicated controls voor "whatever you want, whatever you need". Of je nu een streamer, een thuiswerker of een gamer bent, dit is een must have gadget, om daarna niet meer zonder te kunnen!
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Geweldig product! Ik ben zelf geen streamer en gebruik hem voor verschillende dingen in Photoshop, Substance Painter en andere software. Automatisch verwerken en opslaan van foto's, commands/shortcuts in videogames, zelfs acties die 50 handelingen verrichten terwijl ik op een oor lig in bed en netjes de computer uitzet.
Zeer handig voor niet alleen streamers. Ik gebruik het als cpu/gpu/m.2 temperatuur en load (via HWiNFO64), klokje en volume control. Gebruik volgens UPS 5W in standy, opgelost door op een uitschakelbare usb hub te zetten.
ERG fijn ding voor wie wat extra knoppen wil! Je kunt een hoop bereiken met de software, en met wat zoeken zijn er aardige collecties met icoontjes te verkrijgen voor bekende softwarepakketten. Kan er ook Macro's mee bouwen of andere programma's triggeren. En ziet er superbling uit :)
Erg handig product. Product is prima op het scherm na. Enorme burn-in van afbeeldingen. Kleuren zijn enorm vaag geworden (rood is gewoon roze, oranje is geel, blauw is bijna wit).
Fantastisch product wat het leven van een streamer (en eigenlijk iedereen met een pc) een stuk aangenamer maakt door de veelzijdigheid van dit kleine apparaatje! Alles bedienen met een paar drukken op de knop zonder programma's te hoeven openen, custom layout en icons maken en nog veel meer!
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,