Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Skullcandy Method Wireless (Blauw, Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Ursamajor 1 september 2017 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Prima sport oordopjes met goed frequentiebereik en accuduur. Dopjes blijven tijdens sporten en kauwen van eten goed in de oren zitten. Laadt in 2 uur op

Pluspunten

  • Bass
  • Laaaaaaag
  • Bouwkwaliteit
  • Accuduur
  • Draagcomfort
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Documentatie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
ibrator 25 februari 2017

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Dit zijn mijn eerste draadloze oordopjes en dat had ik veel eerder moeten doen, wat een genot.

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Bediening
  • Batterijduur
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Prijs?

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Probaton 12 juni 2019 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Prima product voor de prijs. Alleen vervangen omdat één van de oortjes er naar twee jaar mee ophield.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Prima prijs

Minpunten

  • Batterijduur aan de korte kant
  • Bluetooth hapert soms

Eindoordeel

Score: 4
petersralphNewbie 27 november 2018 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Blauw, Zwart)

geen goeie ervaring, slecht BT-ontvangst tijdens het sporten en kraak na 2 keer gebruiken.

Pluspunten

  • fijne pasvorm
  • draadloos

Minpunten

  • BT werkt niet goed
  • lijkt niet goed tegen zweet te kunnen
  • kraak in de oortjes

Eindoordeel

Score: 2
syphx 31 oktober 2018 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Comfort, geluid, microfoon en accuduur zijn super goed voor de prijs. Echter gaat de accu stuk wanneer je deze helemaal ontlaad. Dan functioneert deze headset niet meer zonder netvoeding. Dit gebeurde bij mijn eerste paar na 2 dagen. Mijn tweede set begaf de geest na een maand.

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort
  • Accuduur
  • Microfoon

Minpunten

  • Zeer slechte accu

Eindoordeel

Score: 2
orhancagdasNewbie 4 september 2018 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Dacht ik de perfecte draadloze sport koptelefoon gekocht te hebben... Echter na 1 keer gebruiken en vervolgens opladen kreeg ik hem niet meer aan de praat. Helaas moeten terugbrengen waarna ik een nieuwe heb gekregen. Ook deze kreeg ik na het opladen niet meer an de praat. teruggebracht! :(

Pluspunten

  • draagcomfort
  • oordopjes vallen er niet uit tijdens sporten
  • goed geluid, hard
  • zweet en water proof
  • lange batterijduur

Minpunten

  • technische fout??
  • na opladen niet meer aan te krijgen

Eindoordeel

Score: 3
CongetnganNewbie 12 mei 2018 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Een goede draadloos oordopjes met oog op details. Goed draaloosverbinding en de nekband is de goeie oplossing om vallende oordopjes tegen te gaan. Ook de batterij is batterij is beter dan gedacht. Goeie prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Oordopjes valt niet makkelijk uit
  • Goede draadloos verbinding
  • Bedienknopjes comfortabel
  • Redelijk prijs (Voor draadloos)
  • Lange batterij levensduur

Minpunten

  • Klepje maakt opladen minder makkelijk

Eindoordeel

Score: 5
BokitoD 21 maart 2018 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Een geweldig product met bijna geen minpunten en een zéér aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Draagcomfort
  • Batterijduur
  • Geluidskwaliteit in prijsklasse
  • Hoog volume
  • Enorm goede prijs
  • Zeer goede bluetoothverbinding

Minpunten

  • Systeemgeluid (stem) iets te hard
  • Blauwe LED kan soms ongewenst zijn/irriteren

Eindoordeel

Score: 5
JvS 7 september 2017 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Prima oordopjes. Voor mobiel gebruik prima geluid. Vol en diep doorlopend laag en zitten erg comfortabel. De nekband is ook comfi en zit stevig om mijn nek, zonder dat ik het constant voel. De dopjes vallen niet uit mijn oren en geen last meer van geluid door de aansluitsnoertjes.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Diep doorlopend laag
  • Goed comfort
  • Door de nekband kan je een of twee dopjes "laten hangen" bij de kassa

Minpunten

  • Nekband maakt meenemen in broekzak lastiger

Eindoordeel

Score: 5
[Remmes] 5 september 2017 Product gekocht

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Zeer tevreden, ik gebruik hem zowel tijdens het sporten verbonden met telefoon, en in bed gekoppeld aan de laptop. Enige echte nadeel is de luide tonen/stem bij het aan/uitzetten, helaas is dit niet uit te schakelen. 07-11-18: de metalen kabel wat zorgt voor de vorm is uit de band gekomen.

Pluspunten

  • Accu duur is zeer goed
  • blijft goed zitten om nek en in oren
  • luid genoeg
  • makkelijke bediening
  • goed bereik zelfs door muren

Minpunten

  • luide stem/signaal bij aan/uitzetten
  • luide piep als max volume is bereikt
  • schakelt uit zodra je hem oplaad (moet dus opnieuw aandoen voor gebruik tijdens opladen)
  • fel blauwe led die altijd aan is tijdens gebruik
  • micro usb niet altijd snel er in te krijgen dit mede het stugge "klepje"

Eindoordeel

Score: 4
floydk 29 mei 2017

Skullcandy Method Wireless (Grijs, Zwart)

Bediening is simpel en duidelijk. Door de neksteun blijven de doppen perfect in zitten tijdens sporten, alleen voor dagelijks gebruik is het wel lastig om de oordoppen met deze steun in je broekzak te doen. Batterijduur was voor mij de hoogste eis en deze maakt hij meer dan goed waar.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Goed geluid
  • Goede prijs
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Moeilijk in de broekzak
  • Lichte windruis met fietsen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Skullcandy Method Wireless (Blauw, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Tweakers

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True