Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 7,5

Canon EOS 800D + 18-55mm f/4.0-5.6 Zwart

Review door de redactie

Door Jeroen Horlings - Redacteur fotografie en automotive 26 april 2017
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
tende 5 december 2017 Product gekocht

Canon EOS 800D + 18-55mm f/4.0-5.6 Zwart

De camera is zeer gemakkelijk in gebruik en zorgt er voor met de nieuwe gebruikersinterface dat beginnende fotografen op weg worden geholpen

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Overzichtelijke gebruikersinterface
  • Goot aantal functionaliteiten
  • Handzame groote
  • Uitbreidbaar met andere lenzen
  • Goede image stabilization

Minpunten

  • Soms gaat verbinden via wifi moeizaam

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4

PeterHsNewbie 27 december 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D + 18-200mm f/3.5-5.6 Zwart

Dit is mijn eerste DSLR, en is super gemakkelijk in gebruik en helpt bij kiezen van juiste instellingen met de nodige illustraties op het scherm.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Niet te zwaar
  • start snel op

Minpunten

  • Geen zonnekap bij de lens

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 4
Batterijduur Score: 5
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4
Geertvl1Newbie 18 december 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Na heel wat research uiteindelijk bij deze camera terecht gekomen! De camera werd op heel wat review websites positief beoordeeld voor de beginnende fotograaf en ik kan dit alleen maar bevestigen. Alles wordt heel duidelijk weergegeven op het kantelbaar lcd-scherm, met duidelijke instructies waarvoor het allemaal dient.

Pluspunten

  • Goede autofocus
  • Duidelijk kantelbaar scherm
  • Gemakkelijke interface

Minpunten

  • Je kan niet filmen in 4K

Eindoordeel

Score: 5
BlissViNewbie 5 december 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Geweldig, kan zo simpel of complex kamen als dat je wilt. Alles wordt uitgelegd, zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Simpel in gebruik
  • Veel opties
  • Beste prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen premium feel(plastic)

Eindoordeel

Score: 5
svenvdvoort 28 november 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D + 18-55mm f/4.0-5.6 Zwart

De camera is geweldig, ook voor mensen die al wat verder zijn in de fotografie. De lens focust heel snel en stil. De service bij de FOKA Superstore was ook goed en we zijn snel geholpen.

Pluspunten

  • Fijne greep
  • Snelle camera

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
mjkleinNewbie 15 november 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Mooie camera met heel veel mogelijkheden voor een prima (actie)prijs. Ik denk dat we hier heel veel plezier aan gaan beleven in de toekomst

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel mogelijkheden waaronder LCD scherm
  • Niet te groot of zwaar

Minpunten

  • Veel keus in accessoires

Eindoordeel

Score: 5
RWTKNewbie 22 augustus 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Super gemakkelijk in gebruik en helpt bij kiezen van juiste instellingen. Mooie opstap voor beginnende fotograaf.

Pluspunten

  • Behuizing
  • Gebruiksgemak
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Formaat is aan de grote kant
  • Gewicht

Eindoordeel

Score: 4
Tonnie602018Newbie 5 mei 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Heel fijne gebruiksvriendelijke camera met veel creatieve mogelijkheden. Flinke handleiding maar wel duidelijk en makkelijk leesbaar..

Pluspunten

  • Creatieve mogelijkheden
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Grote handleiding

Eindoordeel

Score: 5
Aard_AppelNewbie 25 februari 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Veelzijdige, goede camera voor een gematigder budget.

Pluspunten

  • Robuust
  • Veelzijdig
  • Touchscreen

Minpunten

  • Niet (spat)waterdicht

Eindoordeel

Score: 4
sommelsdiekNewbie 20 februari 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Heb op 19-02-2018 een Canon EOS 800D gekocht bij Foto Verschoore in Bergen op Zoom, en ben daar geweldig geholpen. Dus mensen die op zoek zijn naar een goede winkel waar de klant op een staat. Ga naar Foto Verschoore, en altijd de laagste prijs.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
tessa.devriese 4 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D + 18-55mm f/4.0-5.6 Zwart

DIt toestel gekocht bij Kamera Express. Het is een zeer degelijk fototoestel. Het is niet te zwaar, compact en de fotokwaliteit is heel goed. Ook handig is de mogelijkheid om foto's door te sturen naar uw gsm via WIFI. Ook van de service van Kamera Express zijn we tevreden.

Pluspunten

  • compact
  • goede kwaliteit
  • Foto's via WIFI door te sturen

Minpunten

  • niet weersbestendig

Eindoordeel

Score: 4
tessa.devriese 4 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

DIt toestel gekocht bij Kamera Express. Het is een zeer degelijk fototoestel. Het is niet te zwaar, compact en de fotokwaliteit is heel goed. Ook handig is de mogelijkheid om foto's door te sturen naar uw gsm via WIFI. Ook van de service van Kamera Express zijn we tevreden.

Pluspunten

  • hoge kwaliteitsfoto's
  • compact
  • Foto's via WIFI door te sturen

Minpunten

  • niet weersbestendig

Eindoordeel

Score: 5
BregtbNewbie 27 december 2017 Product gekocht

Canon EOS 800D Zwart

Ik heb deze camera gekocht na toch een aantal jaar gedaan te hebben met een EOS 1000D. Het verschil in kwaliteit is dus bijna niet te vergelijken. Het scherpstellen, kwaliteit bij weinig licht, allemaal veel beter dan ik had verwacht.

Pluspunten

  • Kwaliteit Scherm
  • Compact
  • Snelle scherpstelling
  • Stille Shutter
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen Weatherseal

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Canon EOS 800D + 18-55mm f/4.0-5.6 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True