Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Garmin Fenix 5 (47mm, standaard glas) Zilver (Blauw)

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
Fred13 18 november 2017 Product gekocht

Garmin Fenix 5S (42mm, standaard glas) Zilver (Zwart)

Garmin Fenix 5s horloge gekocht vanwege het feit dat ik een betrouwbare goede sport en outdoor horloge wilde hebben die ook een essentiele smartwatch features heeft. Het een mooie horloge, ik heb het zwarte model met RVS rand.

Pluspunten

  • excellente sport en outdoor horloge
  • prettig zittend, fijn formaat. Je vergeet dat je hem draagt.
  • heel veel sporten worden ondersteund
  • always on scherm, duidelijk af te lezen
  • lange akkuduur (5-9 dagen)
  • goedwerkende notificaties
  • ANT+ compatible (bv RDPOD en hartslagband zijn aansluitbaar)
  • Bluetooth verbinding

Minpunten

  • (te) klein horloge bandje
  • duur
  • resolutie scherm is redelijk maar mag hoger

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
HugodNewbie 1 september 2017 Product gekocht

Garmin Fenix 5S (42mm, sapphire glas) Zwart (Zwart)

Fraai horloge, bewust gekozen voor de kleinere versie omdat de ik de 'gewone' iets te lomp vond.

Pluspunten

  • Fraai ontwerp, stijlvol
  • Erg veel mogelijkheden
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Batterijduur
  • Garmin software
  • Mobiele app
  • Live tracking
  • Automatische syncronisatie

Minpunten

  • Forse aanschafprijs
  • accessoires erg duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Prijs Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4

podistajpNewbie 16 april 2019 Product gekocht

Garmin Fenix 5X (51mm, sapphire glas) Grijs (Zwart)

Onwaarschijnlijk slecht product voor exorbitante prisj Dramatische slechte GPS nauwkeurigheid, soms 10 % fout Belachelijke heartrate resultaten, deze vervangen door random getallen zou de nauwkeurigheid niet verslechten Waardeloos product , zeer duur

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • slechte GPS
  • belachelijke HR resultaten
  • pokkeduur

Eindoordeel

Score: 1
redherring 3 december 2018 Product gekocht

Garmin Fenix 5S (42mm, standaard glas) Zilver (Zwart)

Ik doe aan indoor roeien, gewichten, situps en rekband oefeningen. Hiervoor had ik een tomtom runner, en het verschil is echt heel groot. Reps worden vrij nauwkeurig automatisch gedetecteerd. Dat ik sit-ups deed zag ie zelf (!) en zelfs met roeien is de harslag nauwkeurig (tomtom niet). Zeer mooi horloge.

Pluspunten

  • scherm is erg goed
  • detecteerd reps goed en zet licht aan als je kijkt hoever je bent
  • niet zo lomp als alternatieven
  • stijlvol
  • snelle gps fix, nauwkeurig hartslag meeting
  • goede slaap monitor
  • batterij gaat lang mee

Minpunten

  • prijzig (ik heb op aanbieding gewacht, E330,-)

Eindoordeel

Score: 5
yzf1kr 9 augustus 2018 Product gekocht

Garmin Fenix 5 (47mm, standaard glas) Grijs (Zwart)

De Fenix5 heeft een hoop functies, lange accu duur maar heeft een Garmin onwaardige GPS. (4 Garmins en ander GPS horloge in bezit die alle veel naukeuriger en consistenter zijn). De verbinding met mijn Iphone7+ werkt goed en snel. Synchronisatie met GarminIQ en door naar Strava werkt heel soepel.

Pluspunten

  • Design
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Connectiviteit met Telefoon en pakketten als Strava
  • Lange accuduur en korte laadtijd
  • Connectiviteit met Ant+ sensoren (Tempe, en Fietssensoren)

Minpunten

  • GPS prestaties matig voor een Garmin
  • Geanodiseerde ring erg gevoelig voor beschadigingen
  • Ingebouwde Thermometer alleen in water bruikbaar

Eindoordeel

Score: 3
GRAImannetjeNewbie 1 januari 2018 Product gekocht

Garmin Fenix 5 (47mm, standaard glas) Grijs (Zwart)

Uitstekend allround horloge dat er in de S versie ook nog goed uitziet. De volledige aanpasbaarheid, ondersteunende tools van Garmin en de ingebouwde sensoren zorgen voor dat allround karakter. Door deze combinatie heeft het dan ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • aanpasbaarheid GUI
  • kan gedragen worden als net horloge
  • kwaliteit sensoren
  • sync met GSM en windows
  • ondersteunt ANT+

Minpunten

  • temperatuur sensor heeft weing toegevoegde waarde

Eindoordeel

Score: 5
ibead 21 juli 2017 Product gekocht

Garmin Fenix 5 (47mm, standaard glas) Grijs (Zwart)

Ondanks de zeer hoge aanschaf prijs, ben ik dik tevreden met deze fantastische sport watch. Met de nadruk op sport - het is niet te vergelijken met een smartwatch waar de nadruk ligt op de applicaties. Deze watch is gericht op sporters die houden van statistiek en analyses.

Pluspunten

  • 60 hrs battery time in GPS Ultratrack mode (hiking/walking)
  • 24 hrs battery time in normale GPS mode (running, cycling)
  • 2 weken battery time bij 'normaal' gebruik (incl. GPS activities)
  • Design - ook onder overhemd
  • Interval training, training importeren
  • Whatsapp notifications
  • Waterproof
  • Watch faces

Minpunten

  • Saffire glas niet standaard
  • Behuizing niet kras bestendig

Eindoordeel

Score: 5
Koekje 18 juli 2017 Product gekocht

Garmin Fenix 5X (51mm, sapphire glas) Grijs (Grijs)

Prachtig toestel ideaal voor de (fanatieke) sporter die een enkel horloge wil voor 'net' en sporten.

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • GPS
  • Batterijduur
  • Looks
  • Garmin software

Minpunten

  • Prijs
  • GPS in water
  • Krassen op frame
  • Geen HR sensor tijdens zwemmen
  • Grootte

Eindoordeel

Score: 4
PAdam 29 mei 2017

Garmin Fenix 5 (47mm, sapphire glas) Zwart (Zwart)

Ondanks de grote kast past de Fenix 5 onder manchet van overhemden, draagcomfort is goed. Da's belangrijk want functionaliteit en prijs "dwingen" je om dit horloge dagelijks te dragen. Keuze aan apps, widgets, watchfaces en datavelden maakt de Fenix 5 zeer flexibel aanpasbaar aan vrijwel ieders specifieke wensen en behoeften.

Pluspunten

  • Sterke basis waarop veel aanapsbaar
  • Draagcomfort; groot maa niet lomp
  • Fitness en activity tracker functies

Minpunten

  • Interactie met telefoon: basaal
  • IQ store: watchfaces soms low res
  • PRIJS

Eindoordeel

Score: 4
nomad22 2 mei 2017

Garmin Fenix 5 (47mm, standaard glas) Grijs (Zwart)

Hiervoor had ik de Garmin 235 en qua functionaliteiten en uiterlijk is dit zeker een vooruitgang. Het enige nadeel is dat ik na een aantal dagen het horloge al heb bekrast. Ik kwam met de rand tegen iets aan en door de zwarte look is dit snel zichtbaar.

Pluspunten

  • Robuust horloge
  • Mooi uiterlijk
  • Voldoende sport mogelijkheden
  • Uitgebreide "Golf" opties
  • Batterijduur
  • Bluetooth en ANT+

Minpunten

  • Kras gevoelig
  • Hartslagmeter niet correct tijdens fitness/cardio
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Rickhavinga 27 april 2017

Garmin Fenix 5 (47mm, sapphire glas) Zwart (Zwart)

Stijlvol horloge bomvol mogelijkheden met een enorme batterijduur. Eigenlijk alles wat ik te wensen heb.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Waterdicht
  • Enorm goede batterijduur
  • Smartwatch
  • Enorm veel (sport)mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Garmin Fenix 5 (47mm, standaard glas) Zilver (Blauw)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True