Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
20 reviews

NZXT Hue+ White/Purple

Prijs
Specificaties Soort casemod: Verlichting - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
9
Score: 3
5
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
Foritain 24 december 2015

NZXT Hue+ Black

De NZXT HUE+ is een toffe, featurerijke, en vooral ook complete RGB LED kit. Hij maakt je pc niet sneller, maar geeft wel een portie 'sexy' met toffe kleureffecten. De aanschafsprijs lijkt pittig maar je krijgt wel vier LED-strips, een controller, en voldoende verlengkabels voor de meeste behuizingen.

Pluspunten

  • Als mn lieve dame zegt dat dit ding tof is, dan issie tof. She's never wrong.
  • Uitstekende RGB verlichting. Wat betreft helderheid, maar vooral ook wat betreft de uitvoering van de kleureffecten / de wijze waarom de strips onderling perfect met elkaar samenwerken.
  • Tig kleureffecten zoals spectrum cycling, kleur op basis van temperatuur, of gewoon je handmatig gekozen LED instelling. Ook individuele kleuren komen echter uitstekend tot hun recht.
  • Compleet pakket: Vier RGB LED strips, meerdere verlengkabels.
  • Zowel magnetisch als van 3M tape voorzien
  • Veel product voor je geld.

Minpunten

  • CAM Software kan hier en daar nog intuitiever.
  • Controller LED zelf blijft wit.
  • Vereist een USB 2.0 header. Zelden een issue, maar andere NZXT producten als de Krakens of Grid vereisen er ook één. Let dus op bij het combineren van meerdere van deze producten
  • Wellicht wat prijzig als je gaat vergelijken met een enkele LED-strip (of twee), maar ja, features hè

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

hentai69 16 november 2020 Product gekocht

NZXT Hue+ White/Purple

ik gok dat je voor de prijs wel iets beters kan vinden mocht je moederbord het ondersteunen

Pluspunten

  • prachtig ding

Minpunten

  • software is beetje balen

Eindoordeel

Score: 3
jimmybram 26 maart 2019 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

Perfect als je moederbord geen standaard RGB headers heeft.

Pluspunten

  • RGB.
  • Easy to setup.

Minpunten

  • Prijs.

Eindoordeel

Score: 4
ezrapeet 16 september 2018 Product gekocht

NZXT Hue+ White/Purple

Mooie kleuren alleen de CAM softwate is zo verschikkelijk kut.

Pluspunten

  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Duur. t zijn maar lampjes
  • Cam is extreem kut

Eindoordeel

Score: 3
TimMooijman 18 april 2018 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

Gekocht nadat ik problemen had met andere RGB, RGB heeft meestal moeite met koud wit licht geven maar deze doet het perfect. Enige nadeel is dat die stroom krijgt van een MOLEX kabel die in wat moderne voedingen niet meer zit.

Pluspunten

  • RGB
  • Kleuren
  • Software

Minpunten

  • Molex

Eindoordeel

Score: 4
nout31 10 december 2017 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

De Hue+ is de perfecte toevoeging voor een RGB rig.

Pluspunten

  • makkelijke te installeren
  • duidelijke te zien
  • makkelijk van kleur te veranderen
  • makkelijk te monteren in een SSD slot
  • in een zwarte case blend hij mooi in

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Gerbildral2001 11 november 2017 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

De software ziet het kastje vaak niet, veder zijn de led strips erg fijn en geeft veel licht af tevens hebben de led strips magneten zodat je niet met dat plakspul te klooien :)

Pluspunten

  • licht opbrengst
  • magnetische led strips
  • veel licht opties

Minpunten

  • software
  • molex power connector

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
barry bloempot 12 oktober 2017 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

Leuk extraatje voor je PC, makkelijk te installeren, degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • degelijke kwaliteit
  • prijs
  • CAM software werkt leuk
  • RGB

Minpunten

  • CAM software op windows 10 geeft issues

Eindoordeel

Score: 4
wileazy 25 augustus 2017 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

NZXT heeft altijd leuk spul als het gaat om looks. Dit is geen uitzondering. In combinatie met de kast van NZXT (S340) is het echt gaaf. Lang getwijfeld, toch gekocht en geen spijt van. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • Heel mooi
  • Veel instellingen
  • Redelijke prijs
  • 4 strips met voldoende verleng kabels van verschillende lengtes
  • Magnetische strips
  • Software

Minpunten

  • Beetje gepruts om mooi weg te krijgen

Eindoordeel

Score: 5
SethLigthart 3 december 2016

NZXT Hue+ Black

het is het geld waard. er is geen reden om dit niet te kopen als je een case hebt met een raam algemene goede ervaringen, de software is uitstekend verbeterd en makkelijk te configureren. je krijgt ook lekker veel led strips om je gehele case te verlichten.

Pluspunten

  • uitstekende software
  • makkelijk te monteren in een hdd/ssd tray
  • lekker veel led strips
  • magnetische strips
  • een MUST als je een case hebt met een raam

Minpunten

  • alleen witte verlichting voor het kastje
  • molex power

Eindoordeel

Score: 5
Singels 3 november 2016 Product gekocht

NZXT Hue+ Black

Mooie verlichting, met een hoop opties. Bijbehorende software is waardeloos. Update, de software maakt dit product voor mij slecht, het is elke keer wat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Controller kastje ziet er ook goed uit

Minpunten

  • Software
  • Onthoud niet altijd instellingen
  • Software stop heel vaak met werken

Eindoordeel

Score: 2
gamerboy 11 augustus 2016

NZXT Hue+ Black

geweldig voor case modding. meegeleverde CAM software werkt perfect met zowel de HUE+ als de GRID+. alleen jammer dat het licht op de hue+ zelf wit blijft en dat hij met molex aangesloten moet worden

Pluspunten

  • prachtig apparaat
  • mooie verlichting
  • goeie software

Minpunten

  • licht blijft wit op hue+ zelf
  • molex aangeslote

Eindoordeel

Score: 4
frenkieh 20 mei 2016

NZXT Hue+ Black

De magneten in de strips zijn lekker sterk, ik gebruik de ook 3M aanwezige plakstrip geeneens. Makkelijk te bedienen en in te stellen via CAM, goede profielen beschikbaar. Perfecte kleuren. Bij mij past de controller achter de backpanel van de case (Fractal Design Define S).

Pluspunten

  • Magneten
  • Kleuren
  • CAM

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
ItsNotSimple112 19 mei 2016

NZXT Hue+ Black

gekocht icm de NZXT S340 Black&Red. Vroeger neon tubes en goedkope led stripjes gehad maar dit is voor mij echt de koning van led verlichting je kan er zoveel mee. Lekker felle kleuren en ziet er tiptop uit!

Pluspunten

  • Lange ledstript meegeleverd die je aan elkaar kan koppelen
  • De ledstrips zijn magnetisch
  • Via de NZXT cam software kan je elke kleur of patroon instellen wat je maar wilt

Minpunten

  • Cam software kan nog wel wat werk gebruiken
  • Witte led op de hue unit kan niet uit

Eindoordeel

Score: 5
JeroenNietDoen 10 april 2016

NZXT Hue+ Black

Gekocht i.c.m. NZXT H440

Pluspunten

  • Heel makkelijk aan te sluiten
  • Magneetjes werken goed, tevens 3M plakstrip beschiklbaar
  • CAM software uitgebreid, heel veel opties
  • LEDs lekker fel
  • Mogelijkheid tot verdere uitbreiding, 4 meegeleverde LED strips echter wel genoeg voor gemiddelde miditower

Minpunten

  • Registreren bij CAM software
  • Connectoren hadden ook een magneetje moeten hebben

Eindoordeel

Score: 4
ElvinStevens 7 januari 2016

NZXT Hue+ Black

Heb hem out of the box getest buiten mijn systeem. Meteen LED's die niet goed functioneren. Een enkele LED die maar voor de helft functioneert (dus het combineren van kleuren is voor die enkele LED dan niet mogelijk) en een complete strip die niet wordt weergegeven in de bijbehorende software.

Pluspunten

  • 2.5 Ideale form factor
  • Perfecte kleuren
  • Verpakking

Minpunten

  • Kwaliteit van de connectors / LED
  • Korte USB 2.0 kabel
  • Maakt gebruik van Molex
  • Software heeft moeite met het vinden van de aangesloten LED-strips

Eindoordeel

Score: 3
matthewmeeuw 7 januari 2016

NZXT Hue+ Black

Maak nu bijna een maand gebruik van dit product. Instalatie is vrij makelijke alleen het was lastig om te zorgen dat de software ook de hue+ werkt. weet niet hoe maar het is gelukt.. ziet er mooi uit en werkt ook zeer soepel. de magneten aan de strips zijn makkelijk,

Pluspunten

  • Zeer goede kwaliteit
  • Magneten aan de strips
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • software heeft moeite met het vinden

Eindoordeel

Score: 4
max.guit 25 november 2015

NZXT Hue+ Black

niet veelle verbetering dan met de hue zelf

Pluspunten

  • machnetische strippen
  • alle kleuren mogelijk

Minpunten

  • overpriced

Eindoordeel

Score: 4
NXbeast 12 november 2015

NZXT Hue+ Black

Ik zocht achter behuizing verlichting en kwam op deze Hue+ uit.

Pluspunten

  • Geeft echt heel mooi licht weer
  • Erg compacte controller maar is wel wat groter dan een 2.5 ssd drive
  • Rgb je kan echt elke kleur kiezen en een aantal modus'en selecteren
  • Extensie kabels

Minpunten

  • Software deze is echter nog buggy, de software wou de driver niet zien dus herkende hij de Hue+ niet (heb dit kunnen oplossen door met een ander program de driver te verwijderen)
  • Prijs nogal aan de hoge kant
  • Er mocht gerust nog 1 extra led strip bij zijn, maar met 4 kom je zeker rond in je Behuizing

Eindoordeel

Score: 3
brid 30 oktober 2015

NZXT Hue+ Black

Wilde al een paar ledstrips in de pc, toen deze voorbij kwam kon ik mezelf niet beheersen :-) Ziet er mooi uit en makkelijk te installeren. Software valt tegen en lijkt niet helemaal goed te installeren, moest uit eindelijk zelf de gridchipsetdriver(program files) installeren, Zie gelinkt topic voor de details

Pluspunten

  • 2.5 formfactor, alleen wel hoog, dus kan niet altijd achter MB
  • Makkelijk te installeren
  • Voldoende kabels
  • al die lichtjes ziet er mooi uit
  • versie 2.1.9 van de CAM software is uit en deze lijkt beter te werken
  • Nieuwe firmware met extra functies

Minpunten

  • molex (langleven DeLock art 82326)
  • Music setting valt tegen, standaard vu meter
  • Account nodig voor de software
  • Hue+ werd niet herkend door CAM software
  • Officieel op dit moment nog niet op de markt. Geen garantie dat het werkt

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een NZXT Hue+ White/Purple?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True