Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Prijs
Specificaties Max. 1,506GHz • GDDR5 • DP, 2x DVI-D, HDMI - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Tom schipper 4 juli 2017 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Hallo tweakers ik heb afgelopen week deze videokaart aangeschaft. Ik wilde eigenlijk een 1070 maar ik had het geld er niet voor. Mijn enige optie was dit. Hij overclockt als een beast 1000 memory 160 core en temperaturen onder 65 graden Voor die prijs is hij beter dan de concurrentie.

Pluspunten

  • RGB!!
  • Stevigheid
  • koeld goed
  • Back plate
  • Snel
  • Stil
  • mooi design
  • mat zwart

Minpunten

  • te weinig groene vakjes op tweakers
  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Modbaarheid Score: 5

+1
Tilebos 25 juni 2017 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Voor rond de 170 euro, voor budget systemen een zeer goed presterende kaart. Blijft onder load onder in OC mode onder de 50 graden. Koeler is ook niet hoorbaar. Speelt BF1 ook moeiteloos weg op 1080P. Ook 1440P rond de 50/60 FPS op Low/Med. settings.

Pluspunten

  • Backplate
  • Mooi uiterlijk
  • RGB verlichting
  • Prijs
  • 1080P Killer
  • Oogt als een mid/highend GPU
  • Wordt niet warm onder load
  • E-sport games alles op ultra te spelen.

Minpunten

  • geen 1440P kaart
  • Voedingslampje altijd aan.
  • Prijs kan beter voor deze prestaties

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4

0
Pokjus 3 september 2017 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Heb er een geweldige ervaring mee kan elke game spelen die ik wil spelen en perfect voor de beginnende gamer maar als je echt iets goeds wilt zou ik dan een 1070/80 aanraden is duurder maar merk je ook in prestaties

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Goede prestaties
  • 4 GB heb je veel aan
  • GTA ultra
  • NFS ultra
  • Andere games ultra
  • RGB is zichtbaar en mooi
  • Mooi design

Minpunten

  • Ark 30 FPS medium

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Modbaarheid Score: 4

OlavRab 16 april 2020 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Prima Videokaart om games op hoge settings op 1080p te spelen

Pluspunten

  • Robuust design
  • RGB
  • Stevige Backplate
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Voedingslampje blijft altijd aan

Eindoordeel

Score: 4
Panj0 27 juni 2018 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Dit is een snelle gpu, maar is het de €210 waard? Ik vind van niet, je kan voor ietjses meer ook een gtx 1060 (6gb). Hoewel het zeker geen verkeerde aankoop is.

Pluspunten

  • Snel
  • Overlockbaar
  • Koel
  • En natuurlijk (beetje) RGB

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3
HenryvanGeffen 15 maart 2018 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Deze videokaart is erg mooi afgewerkt! heb ook een van MSI en die kan niet tippen aan deze afwerking. Prestaties zijn mooi en over klokken gaat er ook goed mee!

Pluspunten

  • goede afwerking
  • goede software vooral ivm asus ROG moederbord
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • hoge prijs

Eindoordeel

Score: 5
broodjeaapje 14 februari 2018 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Prachtige videoakart zowel qua uiterlijk als prestaties en koeling! Zeer tevreden mee en makkelijk te overclocken!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • alles ultra 1080P
  • sterke overclock laat concurrentie achter zich
  • Design
  • Geen coilwhine!
  • erg stil zelfs onder load!
  • met de meegeleverde app standaard op 1850 MHZ!

Minpunten

  • Geen!

Eindoordeel

Score: 5
brum.d 22 oktober 2017 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Zelfs in het late 2017 presteert deze kaart best wel goed voor zijn prijs. Je kan er natuurlijk niet de recentelijke spellen meer op ultra spelen maar de wat oudere spellen gaan nog prima. De kaart is ook super stil, de ventilatoren staan namelijk bijna altijd in idle.

Pluspunten

  • stil
  • prima prestaties
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • voor rgb fans: er is maar een led lampje
  • geen sli

Eindoordeel

Score: 4
PasMatNewbie 29 juni 2017 Product gekocht

ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB

Voordelige kaart, draait super op 1080p. Stil en blijft tot heden mooi koel.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil
  • Koeling
  • Leuk RGB logo van ROG

Minpunten

  • Is natuurlijk geen High-End kaart

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een ASUS ROG Strix Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True