Prijs |
Specificaties | 5.1-kanaals met 80W versterker en 4x HDMI - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart
Veel features, maar teleurgesteld door het geluid.
Mooie, veelzijdige en compacte av receiver. De receiver bevat veel functies die met een App te bedienen zijn. Het geluid is voor mij prima, alhoewel het vermogen voor sommige tweakers beperkt is. Ik gebruik de internet radio functie en de dolby surround functie. Mijn oordeel zie plus- en minpunten.
Fijne versterker met veel draadloze mogelijkheden. Gekoppeld via ARC naar de TV. Warm geluid, gekoppeld met Wharfedale 505.2 speakers.
Perfecte versterker als vervanging van mijn 30 jaar oude Technics waar ik de digitale ingangen op miste.
Als extra de internet-radio, DAB+, geÏntegreerde Chromecast (audio) en AirPlay
Onwaarschijnlijk compact. Had vroeger reeds een digitale versterker, maar de netwerk aansluiting ontbrak voor automatische inschakeling en volumeregeling door HTPC.
Het lijkt er trouwens op dat dit een Onkyo ontwerp is: het MAC adres leidt daarheen en het toestel werkt met de Onkyo ISCP commando's.
Wat een product! Alles erop en eraan, heb een mooi 5.1 setje van Teufel (columa 300 mk2 set M) erop aangesloten. Installatie ging vlot en makkelijk. Heb nog lang niet alle functies uitgevogeld, maar dat komt nog :)
De maat is fantastisch, kan mooi in mijn tv-meubel! Aanrader!