Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sony MDR-EX650AP (Zwart)

Prijs
€ 88,06
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
eichhorn72 12 mei 2015

Sony MDR-EX650AP (Goud)

De Sony MDR-EX650AP weet me echt te verbazen. Na een aantal earbuds van Apple versleten te hebben, had ik niet verwacht dat een oordopje zoveel meer kon bieden in geluidskwaliteit. Voor muziekluisteraar echt een aanrader in de categorie < 100 euro.

Pluspunten

  • Gewicht (laag)
  • Bouwkwaliteit
  • Uitgebreide set van opzetstukken om passend te maken
  • Passieve noise cancelling werkt erg goed
  • Open en dynamisch geluidsbeeld

Minpunten

  • Geluidstransfer via draden is storend (hardlopen/traplopen)
  • Geen volume bediening via remote

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

0
.maurits 13 januari 2015

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Erg prettige koptelefoon met goed geluid en degelijke bouwkwaliteit voor een nette prijs. 9/10

Pluspunten

  • goede geluidskwaliteit
  • degelijk gebouwd

Minpunten

  • splitsing tussen L en R erg vroeg in de draad
  • geen volumeregeling in de afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Alfa Novanta 19 december 2019 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Zwart)

Wow .. de fijnste oordopjes die ik tot op heden heb gehad. Twijfel vooraf, éénmaal in het oor direct verkocht! pasvorm is perfect. De zijkant ligt stevig tegen het oor. Fantastisch krachtig gedetailleerd geluid. Meer bas dan je nodig hebt. Gewoon kopen en genieten. Pas wel op voor je gehoor!

Pluspunten

  • prima formaat/pasvorm
  • prima geluid
  • prima bas
  • prima gedetailleerd geluid
  • prima bouwkwaliteit

Minpunten

  • nvt

Eindoordeel

Score: 5
Smaug the Great 11 december 2019 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Zeer goede geluidskwaliteit voor een sympathieke prijs Opvallend door gebruik van messing behuizing. Door haakse aansluiting meer geschikt voor laptop dan smartphone. De afstandsbediening heeft geen volumeregeling en werkt via een apart te installeren app van Sony, en werkt in ieder geval niet op een Nokia 6. (met Android One),.

Pluspunten

  • Messing behuizing zorgt voor uitstekend geluid
  • Snoer is geribbeld en raakt daardoor niet snel in de war.
  • 4 maten rubberen oordopjes, van XS tot L.

Minpunten

  • Afstandsbediening werkt alleen op sommige smartphones
  • Afstandsbediening werkt alleen met app.

Eindoordeel

Score: 5
jordeynl 30 september 2019 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Zeer degelijke 'oortjes' van Sony. Verwacht niks spectaculairs, maar dat is precies zijn kracht. Hij blinkt nergens in uit, dus geen overdreven sterke bas, bizar hoge noten of heftige midtones. Het is een setje oordopjes die juist zeer neutraal is, en dat maakt 'm heel fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Kwaliteit geluid (zeer neutraal)
  • Uiterlijk
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Nooit in de regen gebruiken (goudlaagje vervaagt)

Eindoordeel

Score: 4
Joramk 14 september 2019 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Zwart)

Prima oortjes. Zeker een goede geluidskwaliteit, voor zijn prijs. Bass is ruimschoots voldoende voor oortjes, ook bij luisteren van bijvoorbeeld Hardstyle.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Goede geluidskwaliteit
  • Bass stelt zeker niet teleur
  • Plug & play: geen gezeur met opladen, koppelen. Dat is wel bij Airpods/Galaxy buds

Minpunten

  • Wat duurder dan standaard oortjes, maar kwaliteit is ook zeker beter

Eindoordeel

Score: 5
jeroentje710 21 november 2018 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Zwart)

Mijn eerste keuze voor oordopjes met ruimtelijk geluid en goede bas. Echter al wel toe aan mijn derde setje na ongeveer 2 jaar maar ben dan ook een erg inensieve gebruiker. Daarnaast valt het gelukkig binnen de garantie.

Pluspunten

  • Ruimtelijk geluid
  • goede bas
  • materiaal van het snoer

Minpunten

  • niet geschikt voor mensen met een kleine oorschelp

Eindoordeel

Score: 4
altasia 12 oktober 2018 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Zwart)

Dopjes nu 2 weken in huis en geluid is goed, maar mist wat in de lage tonen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede pasvorm met extra dopjes

Minpunten

  • Weinig bass
  • Dun kabbeltje

Eindoordeel

Score: 4
doelloos2 15 augustus 2018 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Erg goede oortjes. Ze klinken goed en open. De bass is strak maar niet overheersend. De hoge klanken zijn ook mooi te horen. Het enige is dat de draad wat stroef is en dat is soms storend als ze in de knoop zitten. Verder is de prijs ook vrij hoog

Pluspunten

  • Geluid
  • Strakke bas
  • Heldere hoge tonen
  • Pasvorm

Minpunten

  • prijs
  • passieve geluidsisolatie

Eindoordeel

Score: 4
Jelmer130 10 december 2017 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Oordeel: 4,5

Pluspunten

  • Goede kwaliteit draad
  • Mooie uitstraling
  • 4 verschillende maten dopjes
  • Inkortstukje bijgeleverd
  • Hoesje meegeleverd

Minpunten

  • Vorm van de oortjes is even wennen

Eindoordeel

Score: 5
pptw 27 oktober 2017 Product gekocht

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Beste koop denkbaar voor betaalbare in-ears. Ik moet toegeven dat ik weinig referentie heb maar ik heb nooit iets vergelijkbaars gehoord. Echt een dikke 10 voor prijs kwaliteit verhouding. Presteren onvergelijkbaar veel beter dan standaard iPhone oortjes.

Pluspunten

  • Erg open geluidsbeeld
  • Heel helder/transparant
  • Bijzonder ruimtelijk
  • Grootse, mooie, ronde bass zonder te overdrijven
  • Onwijs comfortabel (ze hangen zonder druk heel licht on je oren terwijl het toch volledig afsluit)
  • Goede passieve noise cancelation
  • Hele degelijke draad die niet in de war raakt

Minpunten

  • Geen volumebediening
  • Bij wandelen hoor je het stuiteren van de draad wel duidelijk

Eindoordeel

Score: 5
A87 24 juni 2016

Sony MDR-EX650AP (Goud)

WOW!! GEWELDIGE EARBUDS VOOR HET GELD!!! Mischien iets te veel bass (5-10%) als nadeel. Afgewogen naar Geld/Performance(kwaliteit) Dikke 10

Pluspunten

  • Crystal Clear + Sterk Koort
  • Bijgeleverde vormen (DOP)
  • Stond in de TOP10

Minpunten

  • Bass is wellicht iets te overdreven
  • Dun Kabeltje maar wel sterk
  • Kabel snel in de knoop

Eindoordeel

Score: 5
Gerjanm 21 september 2015

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Voor de prijs heb je met de Sony MDR-EX650AP zeer mooie oordopjes. Mooie afwerken en noise-cancelling uniek in deze prijsklasse. Na mijn Sennheiser CX400 vind ik dit een geschikte opvolger, het kwaliteitsverschil verbaast me zeer.

Pluspunten

  • Mooi afwerking
  • Messing
  • 'Tangle free serrated cord' voelt steviger aan en je haalt deze sneller uitelkaar dan normale rubber
  • Goede geluidskwaliteit
  • Goede lage tonen
  • 4 Verschillende maten dopjes
  • Noice cancelling
  • Comfort

Minpunten

  • Lange Y splitsing

Eindoordeel

Score: 5
PPanic 17 augustus 2015

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Aardig wat in-ears versleten van bekende merken maar deze zijn wel het meest comfortabel van allemaal. Ze zijn vrij zwaar maar het koperen gedeelte rust op je oor waardoor hij niet zwaar aanvoelt. Ze werken goed isolerend en hebben een prachtig geluid. Aanrader!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Isolatie
  • Remote met 1 knop (hierdoor op alle telefoons te gebruiken)
  • Haakse jack plug
  • Geluidskwaliteit
  • Pouch

Minpunten

  • Remote met 1 knop (hierdoor geen volumeregeling)
  • Kabel van goede kwalieit maar wil nog weleens een knoop inkomen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
VySio 14 juli 2015

Sony MDR-EX650AP (Goud)

Na 1.5 jaar tevreden gebruik van de Sennheiser CX300-II is deze 'What-HiFi winnaar categorie earbuds 2014' zeker een verbetering. De Sennheiser heeft een meer wollige bass terwijl de Sony wat strakker afgesteld is, 30min wennen en wil nu al niet anders. Hogere frequenties blijven heel lang kraakvrij. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Strak en helder geluid (hoog én laag)
  • Koperen behuizing
  • Voelt kwalitatief heel goed aan
  • Gewicht oordopjes (ivm koper) maar totaal niet merkbaar

Minpunten

  • Heb persoonlijk liever een draad achter de nek om
  • Milde geluidstransfer draden (minder dan Sennheiser CX300-II)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony MDR-EX650AP (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True