Tweakers

Tweakers zegt: 9,5

Gebruikers

Score: 4
41 reviews

Red Dead Redemption 2, PS4

Prijs
€ 23,87
Specificaties PS4 • Actie, Avontuur, Free Roaming • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 25 oktober 2018

Red Dead Redemption 2 - Rockstar levert opnieuw klassieker af

Je moet er altijd even op wachten, maar als Rockstar Games weer eens een nieuwe game uitbrengt, pakt de uitgever het steevast goed aan. Red Dead Redemption 2 biedt fijne gameplay met veel cowboy-actie, een werkelijk adembenemend mooie spelwereld met prachtige lichteffecten en beelden die fotorealisme soms behoorlijk goed benaderen. Er zit bovendien een verhaal in dat je gemakkelijk vijftig uur aan je console gekluisterd houdt. Een belangrijk deel van het succes komt voort uit de manier waarop dat verhaal wordt verteld, met cinematografische prestaties die het huidige niveau van elke game overstijgen. Er zijn meer games die een wat filmisch karakter hebben, maar geen van die games weet dat aspect zo goed te combineren met een vermakelijke inhoud en prima gameplay als Red Dead Redemption 2 dat doet. Enkele schoonheidsfoutjes bewijzen dat 'de perfecte game' niet bestaat, maar los daarvan is Red Dead Redemption 2 verplichte kost voor elke gamer met een PlayStation 4 of Xbox One. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
21
Score: 4
4
Score: 3
6
Score: 2
7
Score: 1
3
Toon reviews van:
+1
jdh009 5 september 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Ik zal beginnen met te zeggen dat het onmogelijk is om spelrecensenten serieus te nemen in deze dagen. Wie zijn deze mensen? Een game met een score van 9,5 zou zo baanbrekend en verbazingwekkend moeten zijn - zo onberispelijk en gepolijst - wie het ook gemaakt heeft, het verdient ........

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Soundtrack en geluidseffecten
  • Diversiteit in flora en fauna
  • Leuke gimmicks
  • Goed uitgewerkte setting

Minpunten

  • Kaart
  • Veel herhaling
  • Te veel (kleine) biomen
  • Geen enkele invloed op het verhaal
  • Te drukke wereld (dieren en mensen)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 2
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 1
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

+1
Fusi0nking 6 november 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Lees de uitgebreide review voor meer informatie.

Pluspunten

  • Grafishe goed (als het laad)
  • Spelwereld
  • Verhaal
  • Multiplayer
  • veel aandacht aan details

Minpunten

  • Performance is gewoon slecht op dit moment (mijn 1080 haalt de zelfde performance als een 1050ti van een kennis van mij??)
  • Textures laden niet altijd. soms ziet het er goed uit, soms echt heel slecht.
  • Rockstar launcher heeft nog wat opstart problemen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 2
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 4

John Stopman 5 april 2022 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Geweldig game voor een klein prijsje (18.99,-) gekocht ^^

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Prachtige omgevingen
  • Onderhoudend verhaal

Minpunten

  • NVT

Eindoordeel

Score: 5
ApolloKNewbie 4 juni 2021 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Ik heb een paar Challenges gedaan en allemaal zaten er zo veel fouten. Bij sommige zat ik gewoon vast en kon ik niks meer doen. Bij sommige kwamen 20 man tegelijk op mij schieten, kan je ook niks tegen doen.

Pluspunten

  • Graphics

Minpunten

  • Challenges
  • Besturing

Eindoordeel

Score: 2
SharpseaHorse 13 maart 2021 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Leuke openwereld, maar ben er halverwege mee gekapt. Zo vreselijk irritant dat je controls elke keer 'gelocked' worden tijden missies. In verschillende missies word je weapon-wheel gewoon disabled, mag ja alleen op het juiste knopje drukken als de storyline dat dicteerd. Verder is mijn hele ervaring/flow in het spel 'sloom'.

Pluspunten

  • Open wereld
  • Leuke setting, orgineel

Minpunten

  • sloom spel verloop
  • controls worden elke keer beperkt

Eindoordeel

Score: 3
Gamehack 24 december 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Na een lange tijd pas weer opgepakt, maar wat een geweldige game.

Pluspunten

  • Grafisch geweldig
  • Gameplay
  • Storyline
  • Voice acting

Minpunten

  • Law system soms niet optimaal

Eindoordeel

Score: 5
Bremg 1 november 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Motionblur head bobbing, niet alles kan volledig uit motion sickness is niet te vermijden. First person view voelt verschrikkelijk. Verschrikkelijke intro missions, zelfde als alle andere console games. Aimen zonder ironsights. Controls zijn een zootje edit: niet speelbaar op pc, waarom lees ik nog tweakers reviews?

Pluspunten

  • Grafisch prima

Minpunten

  • Controls
  • Wordt er misselijk van (nog nooit gehad)
  • Dialoog
  • cutscenes

Eindoordeel

Score: 1
ReddeadsucksNewbie 12 juli 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Mooi gemaakt maar de besturing gaat echt HE-LE-MAAL nergens over.

Pluspunten

  • mooie graphics
  • Enigszins leuk verhaal

Minpunten

  • Veel te lange afstanden lopen
  • Veeteelt teveel filmpjes
  • besturing echt 70% KAK!!!

Eindoordeel

Score: 2
Loki2018Newbie 29 juni 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Xbox One

RDR 2 is een lang meeslepend avontuur. Voor sommigen lijkt het vast saai maar voor geduldige types die ook oog hebben voor de waanzinnige mooie omgevingen, is het prachtig.

Pluspunten

  • Prachtige omgevingen
  • Prima verhaal
  • Veel interactie met je omgeving

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
WarriorXNewbie 19 mei 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Xbox One

Dit spel is in vele opzichten zo meeslepend dat je jezelf er helemaal in verdiept! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Meeslepend verhaal
  • Realistisch
  • Geweldige gameplay

Minpunten

  • Hier en daar kleine glitches

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5
StormRider 16 mei 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Prime game met ontzettend goed verhaal en heerlijke graphics. Echter mogen sommige scenes wel sneller.

Pluspunten

  • Prachige game

Minpunten

  • Verschrikkelijk trage scenes
  • Verschrikkelijke console controls.

Eindoordeel

Score: 3
Killua73 26 maart 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

100% mijn favoriet. De verhaallijn was niet normaal goed. Hele mooie graphics. Soundtracks waren geweldig.

Pluspunten

  • Verhaallijn
  • Gameplay
  • Soundtrack

Minpunten

  • Is er niet, simpelweg perfect

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 26070Newbie 19 februari 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Dit spel maar gekocht na eindeloze regen van lovende critics en hoge cijfers. Voor mij valt het spel tegen. Ik heb meerdere keren geprobeerd, maar iedere keer werd ik niet enthousiast en vond ik het dodelijk saai.

Pluspunten

  • graphics
  • open wereld

Minpunten

  • saai
  • saai
  • sloom
  • slome en onhandige besturing

Eindoordeel

Score: 1
einstein 17 februari 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Hmm. Door de hype toch gekocht als 'must have'. Dit wordt - in mijn geval - bij lange na niet gehaald. Het is een erg mooi maar saai spel dat erg traag en eentonig verloopt. Het verhaal verveelt snel, de personages hebben maar weinig karakter.

Pluspunten

  • Graphics zijn adembenemend

Minpunten

  • Saai
  • Traag
  • Eentonig

Eindoordeel

Score: 1
Rytfield 1 februari 2020 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Zeer goede RPG met schitterende graphics en een ijzersterk en meeslepend verhaal. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Zeer goede graphics
  • IJzersterk en meeslepend verhaal
  • Controller ondersteuning

Minpunten

  • Besturingssysteem is soms wat ingewikkeld

Eindoordeel

Score: 5
ejgb82 7 december 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Prachtige game waar echt enorm veel potentie in zit, maarrrrr die maakt het mijns inziens niet waar. De introductie is heel traag en dat wordt iets beter als die voorbij is maar de snelheid blijft helaas tergend traag. Heel jammer want sfeer en graphics zijn prachtig!

Pluspunten

  • Zier er mooi uit
  • Heerlijke cowboy sfeer

Minpunten

  • Onhandige besturing
  • Veel te veel reistijd
  • Maakt de potentie niet waar

Eindoordeel

Score: 3
rolframaker 14 november 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Een goed uitziende game. Naast een paar crashes en bugs weinig problemen gehad. Het is jammer dat er geen aandacht is geschonken aan de interface voor de PC release. Verhaal en missies zijn erg tof.

Pluspunten

  • Wereld voelt groot, levendig en echt aan
  • First person modus speelt fijn op pc
  • Sneeuw, modder, water en reflecties zien er mooi uit
  • Leuk verhaal en missies
  • Veel optionele zaken te doen zoals jagen, vissen, roven en andere bendes uitroeien

Minpunten

  • Crashes naar desktop + bugs
  • Console interfaces en besturing werkt vaak niet helemaal lekker met muis en toetsenbord
  • Het saven van een game is erg omslachtig
  • Textures en personages zijn niet gedetaileerd
  • Problemen met de zichtbaarheid van vijanden en aiming dot / circle
  • Game voelt vaak traag slungelig en omslachtig

Eindoordeel

Score: 4
DocktorDicking 11 november 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Top game! Goed verhaal, goeie samenhang van actie en verzamelen. Wereld voelt vaak alsof deze echt reageert op de speler. Physics zijn goed en zorgen vaak voor grappige situaties. Veel uren aan speel plezier vanwege de grote wereld en het aantal side quests. Rockstar launcher is een min punt.

Pluspunten

  • Grafisch prachtig spel
  • Veel content in de game
  • Main story goed verhaal
  • Side quests zijn leuk
  • Wereld voelt dynamisch
  • Omgeving reageert op speler
  • GTX 1060 6GB draait het spel goed

Minpunten

  • Besturing niet heel handig
  • Veel problemen met opstarten (Rockstar Launcher)
  • Niet goed geoptimaliseerd

Eindoordeel

Score: 5
DevonvDortNewbie 10 november 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Windows

Een eindeloos gevecht om het spel aan de praat te krijgen in Online Mode, zonder connectie te verliezen met de Rockstar Social Club. Na verschillende support tickets met suggesties kon ik het spel niet speelbaar krijgen. Na een verzoek voor een terugbetaling heb ik het een dag later terug gekregen.

Pluspunten

  • Geweldige graphics
  • Goede service mocht je niet tevreden zijn

Minpunten

  • Online is niet speelbaar voor mij

Eindoordeel

Score: 2
SamWolversNewbie 20 juni 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Prachtig spel, mooie omgeving, schitterende details, leuk verhaal. Maar ik heb het gevoel dat na hoofdstuk 5 het gewoon een heel ander verhaal is, elke missie lijdt tot een ‘shoot-out’, en het dialoog is gewoon een stuk minder interessant en daardoor geen 5 sterren. Het is bijna een ‘masterpiece’.

Pluspunten

  • Graphics
  • Dialoog
  • Intense momenten

Minpunten

  • Herhalend na H5
  • Lange reistijden

Eindoordeel

Score: 4
kazz1980 3 april 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Nog maar net begonnen met het spel, dus het kan zijn dat ik de mening nog ga bij stellen. Maar heb er nu een klein uurtje op zitten en vind het dodelijk saai... Het gevoel dat ik enkel door sneeuw loop te ploeteren van de ene naar de andere missie.

Pluspunten

  • Mooie setting

Minpunten

  • Veel herhaling
  • Lange stukken lopen/paardrijden in de sneeuw
  • Missies zeer rechtlijnig, weinig eigen invloed op gameplay en story
  • Verhaal komt zeer traag op gang

Eindoordeel

Score: 2
Job LoddersNewbie 20 februari 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Geweldige game speel zelf veel fps op pc, maar zocht een leuke singleplayer game voor op mn ps4 en heb deze zeker gevonden met rdr2.

Pluspunten

  • Prachtige graphics
  • Hoe kan een ps4 games er beter uit laten zien dan games op de pc?
  • Goede story

Minpunten

  • Soms wat lange reistijden met paard

Eindoordeel

Score: 5
dominicvdNewbie 12 januari 2019 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Xbox One

Prachtig spel

Pluspunten

  • 4k "hdr" one x
  • Extreem mooi verhaal.
  • Mooi oog voor detail gehad
  • Betere en langere Story Line dan gta5

Minpunten

  • Hdr zuigt beetje

Eindoordeel

Score: 5
-_Frank_- 15 december 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, PS4

Erg mooie gameplay lijkt een film, alleen dan heb je zelf volledig invloed op het verhaal.

Pluspunten

  • Verhaal
  • Zeer goede looks
  • Veel gameplay

Minpunten

  • Controls

Eindoordeel

Score: 5
slijkie 12 december 2018 Product gekocht

Red Dead Redemption 2, Xbox One

Beste spel van 2018, absoluut, diepgaand verhaal, tot de kleinste details is aandacht aan besteed. Prachtige Graphics (Xbox One X). Enige minpunt is dat het uiteindelijk toch echt uitgespeeld is. Nu op naar RDR2 Online.

Pluspunten

  • Prachtige 4K graphics (X-One-X)
  • Goed verhaal
  • Diepgaande relatie met NPC's
  • Attentie voor kleine details
  • Grote map

Minpunten

  • geen.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Red Dead Redemption 2, PS4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee