Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
26 reviews

JBL E55BT (Rood)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
14
Score: 3
2
Score: 2
3
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Mahir17 10 april 2017

JBL E55BT (Zwart)

Een product die mijn verwachtingen heeft overtreft.

Pluspunten

  • Comfort
  • Geluid
  • Batterijduur
  • Microfoon is voldoende

Minpunten

  • Bouwkwaliteit kan beter
  • Batterijindicator
  • Hoesje/tasje

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Larsso 28 november 2016

JBL E55BT (Blauw)

Fijne koptelefoon met een goede balans qua geluid. een aanrader voor het wegdromen in de trein, bus, auto etc. Stevige bouwkwaliteit een goede accuduur! Aanrader!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Accuduur van 20u (Afhankelijk van het volume)
  • Handige bediening
  • Koppelen en klaar!

Minpunten

  • Gespreks kwaliteit via whatsapp, tel is minder)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
gjschutte 11 oktober 2019 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Comfortabel genoeg om langere tijd te gedragen. Hoor wel dingetjes in hoge bereik en bass had steviger gemogen, maar als niet audiofiel is dit niet storend. Het profiel op knoppen is niet genoeg om snel de juiste te vinden, dit vergt enige oefening. Koppelen aan meerdere apparaten werkt erg fijn.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Comfort
  • Batterijduur

Minpunten

  • Knoppen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
yaro30383 15 december 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Rood)

Triest slechte kwaliteit maar verder best oke.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Comfort

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Plaatsing knoppen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2

thomweb 22 oktober 2019 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Mooi, hard geluid, accuduur is prima. Kan ook met kabel aansluiten, ontwerp is wel mooi. prima prijs/kwaliteit verhouding. jammer dat het niet kan worden ingeklapt voor vervoer.

Pluspunten

  • Geluid
  • Ontwerp
  • Verbinding bluetooth
  • Kan ook met kabel
  • Comfortabel
  • Noise canceling
  • Accuduur

Minpunten

  • Geen case bijgeleverd.
  • Kan het niet kleiner opvouwen
  • Kan niet verbinden met mij PS4

Eindoordeel

Score: 4
Hydro2000 4 april 2019 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Goede geluid kwaliteit. Tikt echter wel als de schelp beweegt. Zowel bij mij als bij een vriend, op een niveau dat het net irritant is. Gebeurd bijvoorbeeld als je eet of loopt.

Pluspunten

  • Geluid
  • Accu duur
  • Compact

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Tikt

Eindoordeel

Score: 4
JopMans 12 maart 2019 Product gekregen

JBL E55BT (Zwart)

Als je in de markt bent voor een bluetooth koptelefoon, go big or go home. Als je uit bent op geluidskwaliteit, raad ik aan om gewoon voor €100 een bedrade koptelefoon te kopen. Voor minder kieskeurige mensen die behoefte hebben aan bluetooth koptelefoon is dit toch wel een goede overweging.

Pluspunten

  • Erg makkelijk mee te nemen
  • Comfortabel
  • Ziet er scherp uit voor een over-ear
  • Accuduur van maar liefst 20 uur

Minpunten

  • Te weinig bas (subjectief...)
  • De knoppen zijn moeilijk te gebruiken. Ze zijn net te klein en dus moeilijk te vinden.
  • Geen app ondersteuning met JBL om je geluid aan te passen
  • Kwaliteit van het plastic is niet al te best
  • Geen NFC

Eindoordeel

Score: 3
VdeJong 22 december 2018 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

De prijs kwaliteit verhouding is best goed. Hij voelt wat goedkoop aan. De materialen zijn licht dus hij zit lekker op je hoofd. Hij maakt snel verbinding via Bluetooth en hij laadt erg snel op.

Pluspunten

  • gewicht
  • oplaadsnelheid

Minpunten

  • kwaliteit materiaal

Eindoordeel

Score: 4
paulver 19 oktober 2018 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Ik gebruik de JBL E55BT nu al een tijdje, erg fijne koptelefoon voor je geld. De accu gaat erg lang mee. Ik hoef hem niet heel snel op te laden.

Pluspunten

  • Lange accuduur

Minpunten

  • Microfoon is heel zacht

Eindoordeel

Score: 4
Sverre83 10 september 2018 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

De koptelefoon zit comfortabel, lijkt robuust en is inklapbaar. Helaas zit er geen hoesje bij, dus moet je zelf iets regelen waarin je hem op kunt bergen. De geluidskwaliteit is verre van slecht, echter zijn er koptelefoons met betere geluidskwaliteit te krijgen voor dezelfde of zelfs een lagere prijs.

Pluspunten

  • Voelt robuust aan
  • Erg comfortabel
  • Dempt omgevingsgeluid prima
  • Inklapbaar

Minpunten

  • Geluidskwaliteit ietwat matig voor de prijs
  • Geen NFC

Eindoordeel

Score: 4
Balance 28 mei 2018 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

December 2016 aangeschaft voor €76. Prima koptelefoon met uitstekende accuduur die iets steviger gebouwd had mogen worden.

Pluspunten

  • Zeer degelijk geluidskwaliteit
  • Bluetooth werkt vlekkeloos met goed bereik
  • Ik hoef nooit na te denken over opladen, eens per twee weken ofzo

Minpunten

  • Fragiel ontwerp

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Terrestrial 21 december 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Wilde eigenijk philips maar voelde plastic aan dus deze uitgezocht omdat steviger was, wel erg kleine toetsen. Geluidskwaliteit valt tegen, ik hoor een vervorming die zowel aanwezig bij bluetooth en kabel vooral in de lagere tonen. die lijken testerk vertegenwoordigd. Wel geluisterd bij de mediamarkt maar daar was het luidruchtig.

Pluspunten

  • robuust
  • ligt goed over het oor

Minpunten

  • te sterke lage tonen
  • volume bediening werkt niet bekabeld

Eindoordeel

Score: 2
Nout Willems 10 december 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Ik vind het een erg goede koptelefoon, hij zit lekker, heeft goed geluid. Heeft een goeie accu, en als die leeg is luister je gewoon nog met stekker door. Hij is wel erg duur. Ik vind het de 130 euro zeker niet waard. Hij voelt ook een beetje goedkoop aan.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Zit erg lekker.
  • Je kunt hem een opvouwen, dan is die een stuk kleiner.
  • Goede accu.
  • Sluit omgeving's geluid best goed af
  • Laad snel op
  • Als die leeg is kun je met stekker verder luisteren

Minpunten

  • Voelt een beetje goedkoop aan.
  • Prijs, is erg duur.
  • Verbinden met laptop.

Eindoordeel

Score: 4
G. Roest 13 oktober 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

prima koptelefoon en makkelijk in gebruik , Bluetooth werkt goed en connect makkelijk.

Pluspunten

  • comfoor
  • accu duur
  • kwaliteit

Minpunten

  • kleine bediening knopjes op de koptelefoon

Eindoordeel

Score: 4
vinnievdk 2 oktober 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

super koptelefoon voor deze prijs, goede bouwkwaliteit en prima geluid

Pluspunten

  • lange accuduur
  • goede lengte kabel
  • comfort
  • 3,5mm en bluetooth

Minpunten

  • batterijindicator

Eindoordeel

Score: 5
joelluijmes 23 augustus 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Prima koptelefoon, zit erg prettig en ook goede geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Comfortabel
  • Prima bouwkaliteit

Minpunten

  • Glanzende plastic knoppen

Eindoordeel

Score: 4
bozzch 14 augustus 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Rood)

Leuke koptelefoon, prima geluid, maar de bouwkwaliteit is ronduit bagger. Eerste koptelefoon na 3 dagen al terug gebracht doordat het laagje op het leer begon af te bladeren. Bij de tweede begon dit al na 2 maanden. Zitten nu lelijke vlekken op de foam randen. Kabel erg kort. Geen opberghoes.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Fancy kleurtjes
  • Bluetooth + ontkoppelbare kabel
  • Batterijduur

Minpunten

  • Bouwkwaliteit is ronduit bagger
  • Korte kabel
  • Geen opberghoes
  • Duur

Eindoordeel

Score: 3
SitoNL 3 augustus 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Super koptelefoon en zeker voor deze prijs: een toppertje!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit zeer goed
  • Accu gaat erg lang mee
  • Mogelijkheid om apparaat bedraad aan te sluiten
  • Koppelen met Bluetooth is simpel
  • Comfort is goed: kan hem uren op hebben zonder er last van te krijgen

Minpunten

  • Oorschelp is relatief klein, dus als je grote oren hebt komen de schelpen op je oor in plaats van 'over-ear'

Eindoordeel

Score: 5
niekschoemaker 1 augustus 2017 Product gekocht

JBL E55BT (Zwart)

Heb koptelefoon nu 3 maand, en diafragma aan rechterkant is beschadigd wat veel gekraak en volume verschil veroorzaakt, duurste koptelefoon ooit, kortste levensduur.

Pluspunten

  • Goeie geluidskwaliteit
  • 3.5mm Jack en Bluetooth

Minpunten

  • Bagger bouwkwaliteit
  • Te hoge prijs voor kwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
anticrust 27 mei 2017

JBL E55BT (Zwart)

Heb sinds vandaag deze hoofdtelefoon, zit comfortabel, geen last van windruis tijdens het rijden, overigens hoor je overig verkeer ook niet meer, houd hier rekening mee. Goed geluid, mooie balans tussen bassen en hoge tonen, cymbalen zijn helder en klinken fijn, wat voor een mooie dynamische ervaring zorgt.

Pluspunten

  • Voelt solide aan
  • Goed geluid
  • Goede BT verbinding
  • Makkelijke bediening
  • Erg comfortabel
  • Laad erg snel
  • Zeker goed voor deze prijs
  • Ook met snoer aan te sluiten.

Minpunten

  • Dempt omgevingsgeluid erg af
  • Relatief goedkoop, maar toch prijzig

Eindoordeel

Score: 5
salogemann 23 maart 2017

JBL E55BT (Zwart)

Zeer goede headset voor de prijs. Het geluid is van buitenaf alleen te horen als het extreem hard geluid is. Goede bouwkwaliteit en extreem goede batterij. Snel opgeladen en ook met 3.5mm jack te gebruiken als dat nodig is. Is geweldig voor gamen en multimedia. Geen spijt.

Pluspunten

  • Zeer lange batterijduur (+/- 20 uur)
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle laadtijd (+/- 3 kwartier)
  • Klinkt goed.

Minpunten

  • Voor mensen met grotere oren, is dit geen aanrader.

Eindoordeel

Score: 5
baskrom 4 maart 2017

JBL E55BT (Zwart)

Prima koptelefoon voor een goede prijs. Zit lekker, ziet er mooi uit en na een tijdje dragen nog steeds redelijk comfortabel. Wat ik zelf een nadeel vind (ten opzichte van in-ear oordopjes) is dat mensen van buitenaf mee kunnen luisteren.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • comfortabel
  • draadloos

Minpunten

  • kan meeluisteren van buitenaf
  • knopjes voor geluid hadden wat makkelijker kunnen worden geplaatst

Eindoordeel

Score: 4
Moebius78 21 februari 2017

JBL E55BT (Zwart)

Kort gezegt gewoon een goede koptelefoon. Heb hem zelf voor muziek via smartphone, gaming en het gemak om telefoontjes aan te nemen terwijl ik daar mee bezig ben.

Pluspunten

  • comfortabel
  • makkelijk te bedienen
  • erg geschikt voor electronische muziek

Minpunten

  • kan warm worden op de oren
  • soms wennen aan geluidsverdeling

Eindoordeel

Score: 4
Penetrator1976 30 januari 2017

JBL E55BT (Zwart)

Fijne over ear koptelefoon die comfortabel zit, mits niet al te grote oren. Voor de prijs had ik wel een extra set foams erbij verwacht met een grotere maat. Hij klinkt geweldig(muziek/films), en de bediening is eenvoudig. Goede bouwkwaliteit. Gesprekskwaliteit is ruim voldoende. Ook bedraad te gebruiken.

Pluspunten

  • Goede bouwkwakiteit(voelt veel degelijker aan dan een duurdere Beats)
  • Geluids weergave muziek/films
  • Bediening
  • Kabel voor evt. bedraad gebruik met afstandsbediening meegeleverd

Minpunten

  • Extra set foams met iets grotere maat niet meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Thijs888 17 januari 2017

JBL E55BT (Zwart)

Goede koptelefoon voor een goede prijs. Geluidskwaliteit is goed en bluetooth werkt uitstekend. Makkelijk in gebruik, al met al een hele goede koptelefoon voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Zit comfortabel
  • Goede verbinding via bluetooth

Minpunten

  • Niet geschikt voor mensen met grote oren

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL E55BT (Rood)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Politiek en recht

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True