Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Seagate Barracuda Compute 2,5", 500GB

Prijs
Specificaties 500GB • 2.5" HDD (SATA-600) • 5.400rpm - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
MaximumPower 3 juli 2019 Hands-on

Seagate Barracuda Compute 2,5", 1TB

Deze harddisk is nog niet echt betrouwbaar gebleken, maar is wel goedkoop en was heel snel leverbaar, echter heeft dezelfde (OEM) voorganger het nog maar net zo'n 2 jaar uitgehouden. Desondanks krijg het 't voordeel van de twijfel, zeg maar een herkansing!

Pluspunten

  • Prijs, snelle levering
  • Grote opslagcapaciteit
  • 128MB cache

Minpunten

  • CloneDisk software van Seagate is niet aan de praat te krijgen
  • Betrouwbaarheid moet zich nog bewijzen

+1
LEX63 26 maart 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 5TB

Grote opslagcapaciteit, snel, goed in rubberschuim monteren anders niet echt stil

Pluspunten

  • Grote opslagcapaciteit
  • leuke prijs.
  • Snel 133,6 MB/s

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Warmteproductie Score: 3
Geluidsproductie Score: 4

+1
pauldegroot 17 mei 2017

Seagate Barracuda Compute 2,5", 2TB

Prima schijfje, gekocht voor opslag in NUC mediacenter. Deze korte review puur als snelheidsindicatie.

Pluspunten

  • Amper geluid koppen
  • Hoge snelheid voor een 2.5" 5400rpm schijf
  • Dun (7mm)

Minpunten

  • Geen voor mijn doeleinde

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5

+1
Rhy 18 januari 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 2TB

hevig getwijfeld of ik dit model (ST2000LM015) of toch moest gaan voor de oudere 2TB SSHD (ST2000LX001) variant. En blij dat ik toch gekozen heb voor deze. Dankzij 128MB cache is de snelheid vergelijkbaar met 2.5" 7200rpm harddisk (ondanks langzamere rotatiesnelheid).

Pluspunten

  • grote 128MB cache
  • 7mm schijf

Minpunten

  • wordt zonder spacer geleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4

qufr 24 september 2019 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 4TB

Ik zou deze schijf niemand aanraden. Zakelijk een tijdje gebruikt als backup schijven, de een na de ander ging stuk. Zeer onbetrouwbaar.

Pluspunten

  • Je krijgt een nieuwe toegestuurd zodra hij weer stuk is

Minpunten

  • Niet betrouwbaar

Eindoordeel

Score: 1
Balthazaar 18 oktober 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 2TB

Een stiller alternatief voor de Toshiba schijven, deze maakt weinig tot geen geluid. Gekocht bij Megekko. Zoals altijd daar, top service - m'n laptop herkende de schijf niet. Na email contact gelijk probleem opgelost :)

Pluspunten

  • Stil
  • Sneller dan Toshiba
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Niet voor NAS

Eindoordeel

Score: 4
Nathan524 7 november 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 1TB

Doet wat je er van verwacht. Prima snelheid, goed mee te werken.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Prijs
  • Trilt niet erg

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
wir 10 augustus 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 2TB

Dit schijfje gekocht als bulkopslag in m'n mini-ITX game systeem. Prima schijfje die klein is maar toch ruim voldoende opslagruimte heeft. Hij is ook lekker stil, komt qua geluid niet boven mijn fluisterstille koeling uit. Door z'n grote cache is de schijf ook voldoende snel! Een aanrader dus!

Pluspunten

  • Klein (2,5" & 7mm hoog)
  • Ruime opslagcapaciteit (2TB)
  • Stil
  • Niet al te duur

Minpunten

  • Niet dat ik kon vinden

Eindoordeel

Score: 5
Oudbrandswaard 2 augustus 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda Compute 2,5", 1TB

Heb hier 3 schijven van, maar alleen op zeer korte termijn stuk (binnen 2 á 3 maanden). Diverse SMART errors met name, maar niet alleen, "reallocated sectors". Dus inmiddels allemaal RMA verstuurd. De schijven die ik vervolgens toegestuurd gekregen via HDAT2 de APM uitgezet. Schijnt te helpen voor deze schijven.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snelle RMA

Minpunten

  • Erg onbetrouwbaar
  • Veel SMART errors

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Seagate Barracuda Compute 2,5", 500GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True