Gebruikers

Score: 4
7 reviews

ASRock J3455-ITX

Prijs
€ 97,95
Specificaties Intel Celeron J3455 on board • Mini-ITX - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
robw1947 3 mei 2017

ASRock J3455-ITX

Ik bezit de J3455B versie, half dec 2016 gekocht, maar zo te zien alweer verdwenen. Deze versie heeft 2x SATA-3 ipv 4x, maar dat is voor mij geen probleem.

Pluspunten

  • Behoorlijke W10 prestaties
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Na 3 maanden gesneuveld

Eindoordeel

Score: 4

Hitman1O1 19 februari 2021 Product gekocht

ASRock J3455-ITX

Mooi klein en degelijk embedded moederbordje. Ik gebruik hem voor een hobby Linux server met onder andere NAS. Erg geschikt vanwege laag energie verbruik, maar toch met 4 SATA poorten en genoeg pit om bruikbaar te zijn.

Pluspunten

  • 4 SATA poorten
  • Laag energie verbruik

Minpunten

  • Geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Berendhoo 11 juni 2018 Product gekocht

ASRock J3455-ITX

Werkt niet in combinatie met FreeNAS 11.1

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Werkt niet met FreeNAS

Eindoordeel

Score: 3
cas320600 27 november 2017 Product gekocht

ASRock J3455-ITX

Leuk bordje, ideaal om een htpc te bouwen. Gebruikt i.c.m. 4Gb DDR3L, 128Gb SSD, 3Tb HDD, en een interne DVD brander.

Pluspunten

  • S/Pdif audio uitgang
  • Passief gekoeld
  • Compact
  • Energie zuinig
  • 4x SATA

Minpunten

  • Beperkte toepassing M2 slot (alleen wifikaart)
  • Minimaal 4Gb geheugenreepjes

Eindoordeel

Score: 4
StelioKontos 12 augustus 2017 Product gekocht

ASRock J3455-ITX

er is een reden dat dit zo goedkoop is. Update: nieuw MoBo gekregen en deze lijkt minder buggy

Pluspunten

  • 4k output
  • enige betaalbare hdmi2.0 mobo

Minpunten

  • slechte (driver) ondersteuning
  • kapot na UEFI update
  • HDMI heeft veel problemen

Eindoordeel

Score: 2
marsattacks 25 mei 2017

ASRock J3455-ITX

Een zeer fijn bordje, ideaal als basis voor een goedkope NAS, simpel linux systeempje of als media player. Stroomverbruik in combinatie met de case 'Chieftec Flyer FI-01B-U3', 8 GB DDR3L en een SSD maar 10 watt idle, 14 load. Waarschijnlijk kan dit nog lager met een PicoPSU.

Pluspunten

  • passief gekoeld
  • ondersteunt 2 x 4GB DDR3L
  • 4 SATA
  • Laag stroomverbruik

Minpunten

  • M.2 slot ondersteunt geen SSD

Eindoordeel

Score: 5
Raio 13 maart 2017

ASRock J3455-ITX

Prima, ding. Op internet alleen niet goed te vinden wat voor M.2 slot het is.

Pluspunten

  • passief gekoeld
  • laag stroomgevruik
  • goedkoop

Minpunten

  • M.2 slot is alleen voor WIFI

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een ASRock J3455-ITX?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee