Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Razer Deathadder Elite - Zwart - Reviews

Prijs
Specificaties Bedrade muis met USB aansluiting en 16.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
maratropa 18 oktober 2017 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Product zelf en gebruik is toppie. Drivers met cloud sync & verplicht inloggen, wtf?

Pluspunten

  • glijdt lekker
  • licht
  • ergonomie
  • weinig fratsen (behalve die rgb dan)

Minpunten

  • inloggen voor drivers gebruiken
  • cloud sync van drivers

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Drivers / support Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 5

arjancopini 15 november 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Mooi apparaat, voelt goed aan en verschillende DPI standen. Sensor is ook goed accuraat.

Pluspunten

  • Voelt goed
  • Verschillende DPI standen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
alperen55 12 oktober 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Prima product. ik gebruik het nu een tijdje en het bevalt prima. Een goede muis.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • licht
  • RGB

Minpunten

  • Razer synapse

Eindoordeel

Score: 4
Quadradial 10 september 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Deze muis al een tijdje in gebruik en bevalt prima. Ligt lekker in de hand en glijdt prima. Overstap van Logitech naar Razer bevalt tot nu toe nog prima.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Glijdt lekker
  • RGB
  • Verschillende DPI standen

Minpunten

  • Razer software
  • Razer software in Windows 10 update

Eindoordeel

Score: 5
mcemow 16 augustus 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

De beste game-muis ooit. Period.

Pluspunten

  • Perfecte grip (ook voor mensen met grote handen)
  • RGB
  • Ergonomisch

Minpunten

  • Razer Software

Eindoordeel

Score: 5
V1nGam3r 4 augustus 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

De muis oogt wat groot maar hij ligt perfect in je hand. Een nadeel aan de muis is dat je hem kan instellen via het programma 'synapse' maar dat programma start vaak niet op. Waardoor je soms niet op de juiste hoeveelheid dpi kunt spelen. Verder een prettige muis.

Pluspunten

  • 2 extra duimknoppen.
  • Ligt perfect in de hand.
  • Sensor neemt elke beweging waar.
  • Mechanisch
  • Dpi aanpasbaar tijdens het spelen met de dpi knoppen.
  • Gewoven kabel
  • Hoge kwaliteit
  • De knoppen van de muis zijn programmeerbaar.

Minpunten

  • Razer synapse start vaak niet op.
  • De muis is mechanisch waardoor de clicks iets meer geluid maken. Maar ik heb daar absoluut geen last van.
  • Bedraad
  • 4 sterren vanwege 'synapse'

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
a geforce lover 30 mei 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Prima gaming muis. Voelt alsof je een mechanisch toetsenbord als muis hebt. Met de software kun je macros maken en die zijn handig voor shortcuts bij het gamen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Voelt goed in je hand
  • Goed met gamen
  • Macros
  • software

Minpunten

  • Veel driver updates

Eindoordeel

Score: 5
ZoMilan 26 mei 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Goede sensor, juiste dosis rgb, alleen voor veel mensen zal hij iets te groot zijn. Build quality ook goed.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goede sensor
  • Niet te veel RGB

Minpunten

  • Aan de grote kant

Eindoordeel

Score: 4
Hansjwz 23 mei 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

zeer mooie fijne comfortabele muis knopjes kan je ook helemaal instellen door razer synapse ben er super tevreden mee!

Pluspunten

  • comfortabel in de hand
  • rgb lighting
  • dpi knopjes

Minpunten

  • niet prijzig

Eindoordeel

Score: 4
Lefty_BlueHand 26 januari 2018 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Degelijke, simpele muis die lekker in de hand ligt. Snoer is soepel en doet niet eigenwijs. Rubberen stukjes in de zijkant voelen echter al gauw vettig aan. Doet verder wat het moet doen. Verplichte login software en scrollwiel kan niet worden ingesteld via de software, moet windows instelling daarvoor aanpassen.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Soepel snoer
  • Precies
  • Degelijk

Minpunten

  • Razer Synapse met verplichte login
  • Scrollwiel niet in te stellen in Synapse
  • Rubberen grips aan de zijkant voelen snel vettig aan

Eindoordeel

Score: 4
Elsjad 12 november 2017 Product gekregen

Razer Deathadder Elite - Zwart

Zeer fijne en snelle muis. Meest merkbaar verschil met andere 'reguliere' muizen is tijdens het spelen van competitieve spellen, waarbij er veel geklikt moet worden.

Pluspunten

  • 16,000 DPI
  • 1,000 Hz Polling Rate
  • Klikt, beweegt, en reageert zeer snel
  • RGB implementatie
  • Razer Synapse Software

Minpunten

  • Rubberen grip/zij-padjes laat duim zweten

Eindoordeel

Score: 5
psYchovic 22 juli 2017 Product gekocht

Razer Deathadder Elite - Zwart

Muis bevalt tot nu toe prima, de chroma kleurtjes zijn een grappige toevoeging en de 'revolutionaire' 5g sensor doet goed zijn werk. Moet wel toegeven dat ik tot nu toe het verschil met de 2013 versie qua sensor niet merk. Mechanische knoppen moeten de levensduur verlengen.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Heeft nu mechanische knopjes (wel iets luider)
  • Deathadder is een sterke serie

Minpunten

  • Je zou per ongeluk op de dpi knopjes kunnen drukken, maar is voor mij niet storend.

Eindoordeel

Score: 5
henri8096 8 juni 2017

Razer Deathadder Elite - Zwart

DeathAdder nummer zoveel (gebruik ze al vanaf versie 1), bij mijn vorige (de 2013) waren de knoppen weer eens gaar (na een jaar of 4) Blijft de fijnste muis kwa vorm, dus weer een DeathAdder. De knoppen zijn nu mechanisch en van omron, dus hopelijk doen deze het langer.

Pluspunten

  • Fijne vorm
  • Chroma verlichting, nu kan elk kleurtje
  • Extra knoppen bovenop
  • Nieuwe omron switches, hopelijk langere levensduur

Minpunten

  • DeathAdder serie heeft een slechte reputatie kwa knoppen

Eindoordeel

Score: 4
SuX DeLuXe 28 april 2017

Razer Deathadder Elite - Zwart

Gewicht is goed, ergonomie is top. Hij is zeer accuraat, ik heb nog geen errors van deze muis ondervonden. Razer Synapse is hele fijne software. Ik heb recente jaren een Logitech G400S gehad maar deze muis is zeker top, en ik ben echt heel kritisch met muizen en keyboards.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Klikt snel
  • Ergonomisch/Fijne materialen
  • Snelheid
  • Synapse (software)
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Hij is wat prijzig, maar toch de investering waard
  • Bepaald materiaal op gedeelte van de muis voelt "onprettig", ook de zijknopjes

Eindoordeel

Score: 5
ZeroPhysX 22 december 2016

Razer Deathadder Elite - Zwart

Ligt prettig in de hand, reageerd soepel. Alles is goed in te stellen. Zeer geschikt voor games. Het is voor mij wel de beste game muis tot dusver. Je kunt verschillende instellingen aan passen naar voorkeur. Dat maakt de muis veelzijdig

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Snel
  • Instelbaar
  • Licht
  • Hoge kwaliteit
  • Accuraat

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Razer Deathadder Elite - Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True