Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Samsung 960 EVO 250GB - Reviews

Prijs
Specificaties M.2 80mm • 3d v-nand (TLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Review - Intel 600p 512GB en Samsung 960 EVO: rappe nvme-ssd's voor een prikkie?

In deze korte review leggen we de Intel 600p naast de 960 EVO en vergelijken we de prestaties uiteraard met de duurdere nvme-drives en een enkele sata-ssd

107    7 dec '16

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
19
Score: 4
8
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
fxs81 4 januari 2017

Samsung 960 EVO 250GB

Zeer snelle ssd voor een nette prijs. Ja, er zijn zeker goedkopere schijven maar voor voor 1 van de snelste consumenten ssd's vind ik het de 130 euro meer dan waard.

Pluspunten

  • Snel
  • Geen kabels
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Was slecht leverbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Compatibiliteit Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5

+1
doelloos2 4 augustus 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

In mijn nieuwe PC build ben ik voor een M.2 PCIe gegaan vanwege de kleine formfactor en snelheid. De prijs ligt nog wel iets hoger dan gewone sata, maar de snelheid is zoveel hoger dat de prijs prestatie verhouding bij M.2 PCIe wel beter is.

Pluspunten

  • Snelheid
  • grootte
  • toekomstbestendig
  • installatiegemak
  • geen kabels

Minpunten

  • Prijs
  • warmteontwikkeling

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Compatibiliteit Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5

+1
Mister E 16 december 2016

Samsung 960 EVO 250GB

Zeer snelle M.2 ssd. Heb nooit eerder een SSD gehad dus het verschil met een HDD is dag en nacht. Zeer tevreden over.

Pluspunten

  • super snel
  • neutrale kleuren

Minpunten

  • levertijden problematisch
  • duur (in vergelijking met andere SSD's)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Compatibiliteit Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5

rickkop90 10 september 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Perfect product.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Montage

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Martijn Pol 17 mei 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Super SSD kaart voor goede prijs. Makkelijk te installeren!

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Makkelijk te "installeren"

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
mredd69 9 april 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Snel maar weinig sneller ten opzichte van en sata ssd

Pluspunten

  • snel

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4
patrick43 4 april 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Ben er tevreden mee!

Pluspunten

  • snel
  • geen kabels
  • looks

Minpunten

  • als je er 2 hebt en je schrijft bv 30GB van de een naar de ander, dan is hij de 1e 10GB zeer snel met schrijven, maar als de buffer dan vol is.. dropt de snelheid helaas naar een 300mb per seconde..

Eindoordeel

Score: 4
Sennaklinker 3 april 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Erg mooi en snel product tegenwoordig ook zeker betaalbaar zeker een aanrader lekker snel

Pluspunten

  • snel
  • makkelijke instalatie
  • gewoon zwart

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
HenryvanGeffen 15 maart 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Erg snelle SSD die nu ook nog eens goed betaalbaar is!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Extreem hoge snelheid

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
nalufrank 5 maart 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Klein, snel en geen kabels nodig. Installatie is slechts een kwestie van erin 'klikken'.

Pluspunten

  • Geen aansluit kabels nodig!
  • Klein en compact.
  • Lekker snel!

Minpunten

  • Prijs t.o.v. 2.5" SSD.
  • Kan wat warm worden.

Eindoordeel

Score: 5
Tom schipper 22 februari 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

In Juli 2017 heb ik dit product aangeschaft. Ik ben zeer tevreden met deze NVMI SSD. Bij normaal gebruik zijn er niet veel verschillen met SATA SSD's maar met grote bestanden is hij niet te stoppen. Ik raad deze NVMI SSD zeker aan dit is de toekomst.

Pluspunten

  • zeer snel
  • compact
  • kwaliteit
  • wordt niet heel warm

Minpunten

  • Kleine verschillen met SATA SSD's in gewone taken
  • Hoge prijs per GB.
  • NVMI slot op moederbord vereist of PCI adapter!!!

Eindoordeel

Score: 5
nonnominandus 1 februari 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Een hele mooie M.2 ssd. Ik heb snelheden gemeten van 1.7 Gbps lezen dus erg snel (met een moederbord met M.2).

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Tja...

Eindoordeel

Score: 5
ArtiqKnight 15 januari 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

De kaart deed het meteen, gelijk wat benchmarks gedaan. De software van Samsung zelf geeft snelheden aan rond die op de site. Userbenchmark en HD tune geven 2500 read, 1k write. Maarja, met deze snelheden mag je niet klagen, gebruik hem nu als bootable en het is echt retesnel.

Pluspunten

  • Snel
  • Geen problemen met installeren

Minpunten

  • Benchmarks niet zo snel als de fabrikant aangeeft.

Eindoordeel

Score: 4
Tom970G1 4 januari 2018 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Leuke ssd, maar vooral voor de synthetische benchmarks. Had voorheen een 850 evo als bootable disk en nu deze. Klein verschil, maar het echte real-world verschil (vanuit een gamer POV) is klein

Pluspunten

  • Moar speed pl0x
  • M.2 mooi weg te werken

Minpunten

  • Meerprijs/meerwaarde ratio t.o.v. 850 evo

Eindoordeel

Score: 4
Impossibru 6 december 2017 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Razendsnelle SSD voor de ultieme prijs/kwaliteit verhouding. Op moment van schrijven 4 maanden in gebruik zonder enige problemen.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel
  • Stabiel

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Tomson7 24 november 2017 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Retesnel booten en prima gamen. Had alleen meer verschil verwacht t.o.v. een gewone SSD. En voor het mooie moet je z'n grote broer hebben maar dat wordt snel duur.

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Weinig merkbaar verschil met SSD
  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
NickandMorty 8 oktober 2017 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Fantastisch stukje technologie voor PC liefhebbers. Zou het persoonlijk niet aanraden voor "normale" gebruikers.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Geen cable management nodig
  • Windows reageert lekker snel
  • Bootsnelheid met een aantal seconden verminderd.
  • Gewoon heel erg vet om te hebben.

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
gergs 22 september 2017 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Snelheid wat je nog nooit meegemaakt heb

Pluspunten

  • Super snel
  • Windows boot binnen no time
  • Geen gezeik met kabels of ssd adapter e.d.

Minpunten

  • Prijs is wel aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 4
Jellewie 23 augustus 2017 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

levertijden enzo was problematisch, maar eenmaal in handen een super ding. kom nooit in het probleem dat hij te langzaam is. alleen had wat moeite met een goed schroefje vinden waarmee ik hem vast kon zetten

Pluspunten

  • super snel
  • best goede prijs

Minpunten

  • geen schroefje bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5
HisEvilness 17 juni 2017 Product gekocht

Samsung 960 EVO 250GB

Snel, betaalbaar, makkelijk te installeren, ideal als C drive voor windows met de 250gb versie, Meer GB versies zijn perfect voor PvP games. Kabels heb je niet nodig omdat je een m.2 socket gebruikt anders moet je gewoon een SSD kopen. Benchmark: http://imgur.com/r3HsF1y

Pluspunten

  • Super Snel
  • Betaalbaar
  • Stabiel

Minpunten

  • AMD Support moet beter.

Eindoordeel

Score: 5
andropov96 27 april 2017

Samsung 960 EVO 250GB

Voor het eerst een SSD M.2, kan nu al niet meer zonder! Wat een genot om weer te werken met een nieuwe PC maar zonder Harddisk!

Pluspunten

  • Aanrader
  • Aanrader
  • Aanrader

Minpunten

  • Er is er geen, zelfs de Price is Right

Eindoordeel

Score: 5
smoets 2 april 2017

Samsung 960 EVO 250GB

Geļnstalleerd op een MSI B250 moederbord, werd gelijk gezien in het bios. Heel snel met installatie, opstarten en laden van programma's. Zoefff Opstart 18 sec. Herstarten 21 sec. met een G4560 cpu en 2x 4 Gb 2400 Mhz DDR4. Office 1 x knipperen met je ogen.

Pluspunten

  • Snel
  • Super snel
  • warp factor 9

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Gewoon Jasper 15 maart 2017

Samsung 960 EVO 250GB

Gewoon kei snel! Prijs nog niet eens zo heel verkeerd (wel vergeleken met sata-600 ssd's) ¤128,50 op moment van schrijven. Voor sommige zou de Duurzaamheid in het nadeel vallen en daarbij ook de garantie in vergelijking met een SSD

Pluspunten

  • Kei snel!
  • Geen kabels
  • Installatie
  • Geil
  • Levertijd / Leverbaar
  • Samsung Magician Software

Minpunten

  • Garantie op basis van (lage) duurzaamheid?

Eindoordeel

Score: 5
mstx 14 maart 2017

Samsung 960 EVO 250GB

Belachelijk snel (benchmarks komen overeen met de specificaties) maar toch betaalbaar.

Pluspunten

  • Snel
  • Ziet er mooi uit
  • M.2 dus geen lelijke kabels

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Compatibiliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5
iTiamo 13 maart 2017

Samsung 960 EVO 250GB

Doet wat hij moet doen!

Pluspunten

  • Retesnel (te snel)
  • Geen kabels
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung 960 EVO 250GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True