Prijs |
Specificaties | M.2 80mm • 3d v-nand (MLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
512GB
Samsung heeft met de 960 Pro zijn tweede generatie nvme-ssd's op de markt gebracht. De nieuwe Polaris-controller is gecombineerd met 48-laags-3d-nand, waarbij bovendien ruimte op het pcb is bespaard door de dram-cache boven op de controller te plakken. Daardoor kan Samsung drives tot 2TB leveren, die bovendien uitstekende prestaties bieden. De prijs is aan de hoge kant voor nvme-drives, maar wel lager dan vergelijkbaar presterende drives, zoals de Intel 750. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Een hele mooie ssd met extreme prestaties, maar hij zit wel wat aan de prijzige kant.
Prijs | Score: 3 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 5 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Hoge prijs wel waar voor je geld.
Prijs | Score: 2 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
Waanzinnig snel en mooi strak design voor in een build met glass/window. Prijzig dat wel, maar je krijgt waar voor je geld. Zou misschien een idee zijn als Samsung ook eens DDR zou uitbrengen met dezelfde look and feel.
waanzinnig snel, gewoon een power ssd voor diehards
Pricies wat je verwacht dat een m.2 ssd zou doen doet die goed. 0 problemen met ssd gehad sinds aankoop. Ik zou wel aanraden om niet de pro versie te kopen vanwege het prijs verschil
de overtreffende trap van snel: gewone SSD verbleekt bij dit M.2 geweld! OS opstart- en exe laadtijden >5x sneller dan conventioneel 2,5" SSD en >10x sneller dan mijn raptor HD
Super snelle m.2 schijf. Bizar dat er zoveel ruimte en snelheid op zo een kleine ruimte passen. Ik gebruik hem als boot schijf voor mijn game pc. Prijs meer dan waard!
Prijs | Score: 3 |
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,