Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
17
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
+3
jordiv30 7 september 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Zonder twijfel het beste product dat Apple de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Draadloos voelt zoveel vrijer dat je nooit meer terug wil. De prijs is netjes en het idee is goed uitgewerkt. De software mag op sommige punten nog wat beter afgestemd worden.

Pluspunten

  • Draadloos voelt een stuk vrijer
  • Gemak
  • Goede geluidskwaliteit voor het formaat
  • Accuduur is verbluffend voor het formaat
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Tappen werkt nog niet helemaal lekker
  • Vooral macOS lijkt nog niet helemaal op de AirPods afgestemd
  • Haperingen in de muziek met Android
  • Bellen via Skype of FaceTime gaat moeizaam
  • Geen equalizer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3

+2
Shaidar 23 december 2016

Apple Airpods (Wit)

Als je knee-deep in het Apple ecosysteem zit, dan zijn dit de earbuds die je wilt. Pairing via iCloud en de auto-pauze functionaliteit zijn ongezien en maken van deze Airpods één van de beste Apple producten. Geluidskwaliteit is zondermeer goed - al zal de audiofiel hier anders over denken.

Pluspunten

  • Afwerking zoals je van Apple gewend bent
  • Auto-pauze door in-ear detectie ongeëvenaard
  • Eindelijk bevrijd van de draad!
  • W1 chip maakt BT pairen easy-peasy
  • W1 chip ism iCloud en je kan ze op al je apparaten gebuiken

Minpunten

  • Kleur (mat zwarte #prettyplease)
  • Prijs (alhoewel dit gewoon dé prijs is voor BT earpods)
  • Samenleving (de mensen op straat) zijn er duidelijk nog niet klaar voor

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3

+2
South_Styler 13 augustus 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

De Apple Airpods zijn innovatief, maar niet baanbrekend. Gemak is het sleutelwoord.

Pluspunten

  • Zitvorm
  • Geluid
  • Eenvoudig
  • pairen gaat snel

Minpunten

  • Duur
  • Weinig navigatiemogelijkheden (zonder Siri)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4

Apple Airpods (Wit)

De prijs is hoog, maar de kwaliteit is goed. Een soepelere bluetooth ervaring heb ik nog niet gehad. Draagcomfort is niet anders dan ik gewend ben van de EarPods en de geluidskwaliteit is veel beter dan dat. Vooral in het laag is er voldoende punch, maar ook goede strakke bassen.

Pluspunten

  • AutoPauze als je een dop uit je oor haalt
  • De briljante pairing methode
  • Double tap is instelbaar
  • Vrijwel geen "buffer" latency
  • Werkt erg goed met video
  • Geen EQ nodig om het geluid strak te krijgen, misschien iets te veel laag tussen 42 en 63 Hz, maar weghalen is altijd beter dan moeten toevoegen
  • Accuduur

Minpunten

  • De prijs is absoluut gezien wel hoog, maar in verhouding met andere producten valt het nog mee

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
Kwartjuh 6 december 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Een mooie technologische en gebruiksvriendelijke vooruitgang maar matige geluidskwaliteit en niet altijd even goed werkende functies maken de Apple AirPods een 'mixed bag'.

Pluspunten

  • Geen draden! Heerlijk
  • Acceptable geluidskwaliteit
  • Snel opladen en prima batterijduur
  • Cradle is geniaal

Minpunten

  • W1 chip werkt half
  • Verbinding mag stabieler
  • Prijs is echt erg hoog
  • Geluidskwaliteit matig voor de prijs
  • Lelijke witte kleur (zijn net wattenstaafjes)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3

+1
martPasman 20 november 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Een enorme bevrijding door van die draadjes af te zijn, niet verwacht dat ik dat zou zeggen na de aanschaf van de AirPods. Koppelen is makkelijker dan ooit en Bluetooth werkt zoals het zou moeten. Zonder haperingen of vertragingen. Koppelen van iOS naar MacOS gaat nog niet geheel soepel.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit.
  • Draadloos is echt een bevrijding.
  • Navigatie via 'tappen' is handig voor het skippen van nummers

Minpunten

  • Lijkt toch een beetje gek, EarPods zonder draadjes in je oor.
  • Double tapping werkt niet altijd meteen.
  • Geen power adapter en apple stickers meegeleverd.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

jordicello 13 december 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Sinds de aanschaf van de AirPods in Juni 2017, kan ik concluderen dat ik niet meer zonder ze kan. De AirPods zijn in mijn ogen het geld wel waard, maar het was wel eventjes slikken. Desondanks hebben de AirPods wel een veel beter geluid dan de gewone EarPods van Apple.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Geen last meer van een draadje
  • Snel met verbinden (met Apple producten) dankzij de W1-chip
  • Oplaadcase gaat opvallend lang mee
  • Blijven goed in de oren zitten met hevige windvlagen
  • Goed verstaanbaar tijdens telefoongesprekken

Minpunten

  • Double-Tap functie werkt soms niet
  • Weinig Double-Tap functies
  • Hoge prijs
  • Vervelende ruis als er geen muziek wordt afgespeeld

Eindoordeel

Score: 4
New_Interfaces 27 november 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Top product, met supergeluid! Alleen is 179,- wel veel geld voor dit product. Ik heb zelf dit product gekocht tijdens de Black Friday, hierdoor heb ik er maar 149,- voor betaald dit vind ik wel een goede prijs.

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • 179,- is best veel geld voor Bluetooth oortjes

Eindoordeel

Score: 5
misantropist 25 september 2017

Apple Airpods (Wit) (Product geleend)

Een vriend van me was heel enthousiast en hij adviseerde mij de airpods ook aan te schaffen. Ik mocht ze een paar dagen gebruiken en, zo verzekerde hij mij, ik zou niet anders willen. Zijn aanname klopte deels, ik wil ze idd niet..

Pluspunten

  • makkelijk mee te nemen
  • voor radio/stemmen prima te gebruiken

Minpunten

  • makkelijk kwijt te raken
  • oorsmeerverzamelaars
  • lijken op tandenborstels in je oren
  • blikkerig
  • slechte bas
  • geen soundstage
  • oplaadmodule hapert
  • voelen goedkoop aan

Eindoordeel

Score: 2
CoinDuckling369 21 september 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekregen)

Handig voor school, hoef je niet altijd de draden uit de knup te halen

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Zit goed in je oor
  • Verbind makkelijk merk iOS apparaten

Minpunten

  • Ik merk als je een poosje geen muziek afspeelt dan hoor je een soort suis/piep
  • Tappen niet geweldig, kan wel andere functies instellen maar je tikt vaak niet op de goede plek
  • Wou niet goed verbinden met Windows 10 Laptop

Eindoordeel

Score: 5
Bark_At_The_Cat 29 augustus 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Dit zijn zeer goede draadloze oordopjes. De geluidskwaliteit laat uiteraard te wensen over als je het vergelijkt met gelijkkostende bedrade oplossingen, maar je koopt dit product dan ook omdat het gewoon goed werkt. Dat wil uiteraard niet zeggen dat de Earpods slecht klinken. Voor veel mensen zal het voldoende zijn.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak met Apple-producten
  • Werkt redelijk goed met Android

Minpunten

  • Opvallend
  • Een tent biedt betere geluidsisolatie
  • Kan microfoon niet gebruiken met Oneplus 2 + LineageOS

Eindoordeel

Score: 4
Fido 8 augustus 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Zitten heerlijk, je merkt bijna niet dat je ze in hebt. Hiervoor had ik wireless in-ears van JBL, waarbij een draad tussen beide oordopjes zit. Daar ontstond al gauw een breuk door regelmatig hardlopen waardoor deze niet meer werken. De airpods zijn volledig draadloos dus dat probleem is er niet.

Pluspunten

  • Auto pause.
  • Zitten goed, vallen niet uit.
  • Prima geluid
  • Geen draad tussen de oordopjes

Minpunten

  • Prijs
  • Geen buttons voor volume. Voice controlled na double-tap via Siri

Eindoordeel

Score: 4
DJ_Kenneth19 1 augustus 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Top oordopjes, toen ik ze kocht niet verwacht dat ze zo fijn zouden zitten en zulk geluidskwaliteit hebben

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Pasvorm
  • Compact
  • 2 gram per oortje
  • Accuduur
  • W1 chip
  • Koppelen aan telefoon

Minpunten

  • Alleen wit
  • redelijk duur
  • Zoek mijn Airpods niet nauwkeurig

Eindoordeel

Score: 5
ArjenLammerts 13 juli 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Weer een heerlijk te gebruiken product van Apple, ik heb ze nu zo'n 4 maanden en wil echt nooit meer terug naar bedraade earphones. En de integratie tussen iPhone en Macbook is heerlijk. En met een Apple Watch erbij verhoog je alleen maar het gebruiksgemak, echt een top product!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Accu duur
  • Geluid
  • Pasvorm
  • Ontwerp
  • Integratie met Apple
  • Bouwkwaliteit
  • Oplaadcase

Minpunten

  • Prijs (maar dat is normaal voor dit genre earphones)
  • Beschikbaarheid bij winkels
  • Ziet er toch een beetje 'silly' uit
  • Functionaliteit is gelimiteerd

Eindoordeel

Score: 5
D-TECH 17 juni 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Heb een collectie van (dure) en erg goede hoofdtelefoons zoals de Fidelio X2 en B&W P9. Zeer opvallend is de verassend goede geluidskwaliteit van deze AirPods. Veel detail, een goede plaatsing van instrumenten, redelijk neutraal afgesteld met wat extra bas en een beetje extra hoog. Ver boven verwachting.

Pluspunten

  • Verassend goede geluidskwaliteit
  • Klinkt vele malen beter dan de EarPods
  • Zeer simpele pairing
  • Prima accuduur
  • Zitten stevig in het oor
  • Semi-open, dus veilig in het verkeer

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
gast 10 juni 2017

Apple Airpods (Wit)

Dit product is een van m'n beste aankopen van het afgelopen jaar. Echt super makkelijk, flexibel en gewoon easy. Alles eraan is makkelijk, het gebruiken, het opladen en ermee bellen.

Pluspunten

  • "It just works"
  • Makkelijk opladen in z'n case

Minpunten

  • Niet waterdicht (officieel niet)

Eindoordeel

Score: 5
axensir 24 mei 2017

Apple Airpods (Wit) (Product gekocht)

Na ze een maand te hebben gebruikt raad ik ze iedereen aan. Eindelijk geen gezeur meer met snoertjes. blijven bij mij net zoals de earpods goed zitten. accuduur is erg goed. alleen krijg je soms hele rare blikken van andere mensen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Pairing/autoconnect
  • Opbergcase
  • Autopause
  • Blijven goed zitten

Minpunten

  • Mensen moeten nog wennen aan een oordopje zonder draad
  • Kleur
  • Levertijd

Eindoordeel

Score: 5
Jovano 22 mei 2017

Apple Airpods (Wit)

Duur product maar werkt zeer goed. Geluidskwaliteit is prima. Nog nooit zo makkelijk verbinding gemaakt met bluetooth oordopjes. Mis alleen wel meer opties mbt het "tappen" op de oordoppen (nu alleen Siri of start/stop muziek). Case is ideaal voor het opladen van de AirPods "on the road".

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Autopauze bij uitdoen AirPods
  • Accuduur.
  • Oplaadbare case

Minpunten

  • Weinig opties "tappen"
  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Ted.van.es 10 mei 2017

Apple Airpods (Wit)

Ik heb dit product inmiddels een week in gebruik en de eerste twee dagen waren even wennen omdat je denkt dat ze almaiielijk uitvallen. Maar hoe vaker je ze in hebt hoe meer vertrouwen je er in gaat hebben. En daarna worden ze alleen maar beter.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Autopauze
  • Siri
  • Zit comfort (na 2 dagen)
  • Geluid kwaliteit
  • Pairing binnen 10 sec

Minpunten

  • Eerste drie dagen lijken ze (te) los te zitten
  • Mensen geven makkelijk opmerkingen omdat het nieuw en anders is
  • Levertijd

Eindoordeel

Score: 4
Karizma 1 april 2017

Apple Airpods (Wit)

Ideale oplossing als je een hekel aan kabels hebt. Goede verbinding, goed geluid, lange accu duur en zitten als gegoten. Na een tijdje vergeet je wel eens dat je ze in hebt. Werkt wel slecht met Windows, mocht je het willen proberen.

Pluspunten

  • Zitten comfortabel
  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur
  • Opbergconcept
  • iCloud FindMyAirpods
  • Autopause
  • Autoconnect

Minpunten

  • Slechte microfoon (headset modus)
  • Slechte levertijden
  • Werkt brak op Windows

Eindoordeel

Score: 5
alfredjodocus 3 februari 2017

Apple Airpods (Wit)

Prima geluid, beter dan ik verwachtte. Geluidskwaliteit is vergelijkbaar met mijn veel duurdere Sennheiser HD-650. De Airpods zitten zeer stevig in de oren. Accuduur is fenomenaal (24 uur), Goede microfoons zorgen voor een perfecte werking als headset. Dit is echte innovatie: nooit meer terug naar draadbreuk en die achterlijke audiojack!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • geluidskwaliteit
  • design
  • goede microfoon
  • beste inputmethode voor Siri
  • zeer comfortabel draagcomfort
  • innovatief
  • geen draadbreuken meer

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Kenju 2 januari 2017

Apple Airpods (Wit)

De Airpods zijn een prima accessoire voor mensen die een draadloze optie zoeken en gebruik willen maken van de opties die de Airpods bieden. Geef je niets om de extra features en wil je gewoon een draadloze in-ear audioset, dan zijn er aanzienlijk betere deals te vinden.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Blijven goed zitten
  • Automatisch stoppen muziek bij afzetten

Minpunten

  • Geluidskwaliteit voor de prijs valt best wel tegen
  • Zien er vreemd uit

Eindoordeel

Score: 3
dNyw 29 december 2016

Apple Airpods (Wit)

Ik snap de kritiek niet zo, de oortjes zijn super. Geluid is meer dan OK, ze zitten heerlijk en stevig (gaat echt niet uit je oren vallen, ik sport er vol op mee..) Prijs is misschien wat hoog, maar toch ook weer niet aangezien dit geweldige techniek is.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Premium afwerking
  • Lange batterij duur + handig opladen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
rvdodewaard 23 december 2016

Apple Airpods (Wit)

Zo kennen we Apple weer: een fantastisch product dat uiblinkt in eenvoud. Beste product van 2016!

Pluspunten

  • Gemak
  • Geluidskwaliteit is erg goed: meer bass dan Earpods
  • Accu gaat langer mee dan verwacht
  • In-ear detectie werkt fantastisch
  • Switchen tussen je Apple devices gaat automatisch
  • Valt niet uit je oor

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
19JM81 22 december 2016

Apple Airpods (Wit)

Na mijn eerste positieve review heb ik ze toch teruggestuurd... Tot twee keer toe uit mijn oor gevallen. Muziek klinkt via Bluetooth prima, echter bellen klinkt vaak belabberd. Siri herkent nauwelijks spraakopdrachten.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Samenwerking met iOS + MacOS
  • Audio (muziek) aanzienlijk beter dan verwacht

Minpunten

  • Prijs
  • Vallen uit het oor
  • Audio (bellen) valt tegen
  • Siri verstaat je nauwelijks buiten

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple Airpods (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*