Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
19 reviews

Sony MDR-1000X (Beige, Champagne)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
3
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
19 reviews - Pagina 1 van 1
+2
LCLC2017 5 april 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

Sony MDR-1000x gebroken? Jammer dan... "Total loss" na twee en half maanden? Sony Servicepunt wil de koptelefoon niet repareren, wel gratis vernietigen of retourneren tegen 38,50 euros.

Pluspunten

  • De geluidskwaliteit is goed, vooral voor pop, jazz, R&B muziek!
  • design: is stylish.
  • Noise Cancellation werkt GOED!

Minpunten

  • Slechte bouwkwaliteit, kapot binnen 3 maanden.
  • Slechte service/ Geen service

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

stefman7Newbie 7 februari 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

De noisecancelling is een stuk minder dan die van Bose. Vlak na aanschaf ben ik de case verloren, deze is op geen enkele manier bij Sony te bestellen. nu heb ik dus een koptelefoon van 400 euro waar ik eigenlijk niet meer mee op reis kan.In mijn ogen waardeloze service.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Matige noise cancelling
  • Slechte service

Eindoordeel

Score: 2
+1
unskulledman 2 februari 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

De koptelefoon voelt goed en stevig aan. Het geluid en het draagcomfort is prima. Het gebruik van Bluetooth is minder goed dan ik verwacht had. Het connecten van de koptelefoon via Bluetooth gaat moeizaam. De Bluetooth connectie zelf is onstabiel. Daarnaast geeft de NC, na lang gebruik, hoofdpijn.

Pluspunten

  • Helder geluid met warme bas
  • Heeft een robuust bouw

Minpunten

  • NC kan hoofdpijn veroorzaken
  • Het Bluetooth pairing gaat moeizaam
  • De connectie van Bluetooth kan uitvallen
  • Bluetooth connectie stoort wanneer hand in het bereik komt van de linker oorschelp
  • Koptelefoon kan game play beïnvloeden
  • NFC kopppeling doet het niet altijd

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

magnat505 21 februari 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Beige, Champagne)

Echt een geweldige koptelefoon, met veel power en gebalanceerd geluid. De bass laat het in sommige gevallen niet afweten, maar drukt niet hard genoeg door zoals het zou moeten. Beetje spelen met de equalizer in je telefoon en probleem redelijk opgelost.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Redelijk gebalanceerd geluid
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Sommige situaties te weinig laag/bass
  • Slechte garantie voorwaarden
  • Snel kapot, bekend probleem zie andere reviews op tweakers, sony doet niets

Eindoordeel

Score: 3
CrazyCatLady 2 januari 2018 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Prima hoofdtelefoon, goeie NC, prima geluidskwaliteit, maar na 2+ uur dragen niet heel comfortabel meer, plus bluetooth in een drukke trein hapert soms (storing van andere devices?). Touch controls zijn waardeloos, basically werkt alleen de pause/play en hand over de oorschelp. Alle swipe controls werken voor geen meter.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Stevige carry case
  • NC prima voor in de trein/kantoor

Minpunten

  • Touch controls werken slecht
  • Geeft na lang dragen pijnlijke druk op je oorschelp
  • Bluetooth lijkt storing te ondervinden van andere bt devices
  • NC werkt niet goed met midden en hoge tonen (motor op hoog toerental bijv).

Eindoordeel

Score: 3
Badkamer 13 maart 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

Geweldig apparaat, maar hij blijft erg prijzig. Ik ben zeker geen audiofiel, maar ik vind de geluidskwaliteit en noise-cancelling vergelijkbaar met de Bose QC35. Het grootste punt tot mijn aankoop zijn de features, zoals het kunnen uitschakelen van de ANC.

Pluspunten

  • ANC
  • Geluidskwaliteit voor ANC koptelefoon
  • Nuttige features
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Prijs
  • Geluidskwaliteit blijft niet denderend voor een koptelefoon van €399

Eindoordeel

Score: 4
okkies 2 augustus 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Ik zocht de beste Bluetooth ANC koptelefoon met een goede mic daarnaast moet hij comfortabel zitten. Ik heb hierom de MDR-1000x en de qc35 gekocht zijn mainfeature, de ANC gaat vrijwel gelijk op met de QC35. uiteindelijk heb ik hem terug gestuurd. het draagcomfort van de QC35 is veel beter

Pluspunten

  • Stevig
  • duidlelijk Rijker geluid dan de QC35
  • goede batterij duur
  • mooie opberg doos erbij
  • NFC koppelen
  • Goede ANC

Minpunten

  • zeer slechte mic
  • bij langer gebruik drukt hij te veel op de oren
  • je kan maar 1 device koppelen
  • touchbediening fancy, maar niet fijn
  • zwaarder dan de QC35

Eindoordeel

Score: 4
WouT007007 12 september 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Geluidskwaliteit is goed, stabiliteit van de connectie en batterijduur zijn uitstekend. Enkel de bediening vind ik niet super handig en ook zou ik graag een knop hebben om makkelijker de connectie te wisselen naar een ander apparaat.

Pluspunten

  • Noice cancelling (verschillende standen)
  • Batterijduur
  • Stabiele verbinding
  • Accessoires

Minpunten

  • Bediening
  • Moeilijk wisselen tussen verschillende apparaten

Eindoordeel

Score: 4
Denman_87Newbie 30 september 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Geweldige koptelefoon. Perfect voor mensen die vaak met het OV reizen.

Pluspunten

  • Super geluid
  • Stil voor de mensen om je heen
  • comfortabel

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
mbitter 9 oktober 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Goed gebalanceerd geluid, dat wat 'rustiger' over komt door Active Noise Cancelling aan te zetten. De Noise Cancelling modi werken goed, en de bediening is intuïtief. Helaas werkt de microfoon niet bij gebruik van de meegeleverde 3.5mm-kabel, een gemiste kans van Sony.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noise cancelling (diverse modi)
  • Bediening

Minpunten

  • Geen microfoon bij gebruik 3.5mm-kabel
  • Niet te gebruiken tijdens opladen
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Nlc554Newbie 18 oktober 2016

Sony MDR-1000X (Zwart)

Ik was al langer opzoek naar een NC koptelefoon. had het oog op de QC35. erg blij dat ik voor deze gekozen heb.

Pluspunten

  • Bediening
  • NC
  • Geluid
  • Comfortabel
  • Lange accu
  • Reisdoosje
  • Bouwkwaliteit
  • Bluetooth 4.1

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Flaat 27 januari 2017

Sony MDR-1000X (Zwart)

Het effect van ACN in de trein schokkend, als ik ze van mijn oor AF haal is het alsof ik het geluid AAN doe in plaats van uit. Je voelt een golf van geluid in je oor ipv rust. Ik durf te stellen dat dit goed is voor je gezondheid.

Pluspunten

  • Achtergrond geluid is uit
  • Draagcomfort
  • Fijn geluid, geen overdreven bass
  • Totale DB je oor in drastisch omlaag
  • Accuduur
  • Intuïtieve Touch Control
  • Understated design, geen gigantisch merknaampje op je hoofd
  • Geen hoofdpijn na 3 uur in de trein...

Minpunten

  • Prijzig
  • Minimale vervormingen bij Doppler effect omgeving

Eindoordeel

Score: 5
+2
GJV63 24 juni 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Beige, Champagne)

Sony levert met de MDR 1000X een headset af die kan concurreren met de QC35 van marktleider Bose en die deze op tal van punten overtreft. Gebruiksgemak, geluidskwaliteit, kwaliteit van active noise cancelling en draagcomfort zijn de belangrijkste pluspunten. en maken het tot de beste headset die ik kon selecteren..

Pluspunten

  • Kwaliteit geluid
  • Kwaliteit ANC
  • Veel features
  • Uitstekende touchpad bediening
  • Stevig en flexibel
  • Goede pasvorm
  • Tegelijk koppelen met meerdere devices
  • Ruim 20 uur op een lading

Minpunten

  • Groot om mee te nemen
  • Duur
  • Erg summiere manual
  • Laden en luisteren niet tegelijkertijd
  • Microfoon heeft weerkaatsing nodig tijdens telefoongesprekken

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

oscarwashere 14 juli 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Uitstekende koptelefoon. Comfortabel, mooi. Hiervoor had ik een Sennheiser Momentum Wireless, maar zijn Bluetooth-signaal werd continue verstoord door mijn lichaam: telefoon in linker broekzak was al te ver voor de ontvanger in de rechter oorschelp. Bij deze Sony is dit geen enkel probleem, het signaal (en geluid!) is veel beter.

Pluspunten

  • Bluetooth-signaal sterk, geen verstoringen
  • Strak, modern design verbloemen de dikte van de oorschelpen
  • Ambient Sound en Voice modus handig en werkt vaak best goed
  • Noice Cancelling uitstekend, beter dan Sennheiser Momentum Wireless
  • Touch bediening op oorschelp handig
  • Opvouwbare en draaibare oorschelpen, dus HARDCASE(!) is lekker plat
  • Hand op rechter oor leggen = naar omgevingsgeluid luisteren en muziek dempen. Super functie!
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Bij hogere volumes kunnen anderen meeluisteren, als ze echt dichtbij genoeg zijn.
  • Knoppen voor NC, AS en ON/OFF lastig te vinden met vinger wanneer je hem draagt, ondanks reliëf op de knoppen
  • Prijs, ookal maakt hij het wel waar(d)
  • VRAGEN? OPMERKINGEN? REAGEER GERUST

Eindoordeel

Score: 5
wouter56 6 oktober 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Beige, Champagne)

Fantastische NC, goed geluid, comfortabel

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Uitstekende NC, beter dan de QC35
  • Comfortabel

Minpunten

  • Prijs (wel het geld waard)
  • Bediening is niet optimaal

Eindoordeel

Score: 5
Johannes HansNewbie 7 oktober 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Na 6 jr. de MDR-NC500, tijd voor iets anders. Subliem geluid en NC functie. minpuntje was een kraak in het r.oor. Bleek het draaipunt. drup olie op beide punten loste dit op.De touch bediening vraagt enige gewenning. Beter is dan de Bose? Weet ik niet, maar ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noice cancelling
  • Draadloos
  • Batterijduur
  • Draagcomfort
  • Compact weg te bergen
  • Touch bediening

Minpunten

  • Stevige prijs
  • Krakend geluid in de behuizing rechts

Eindoordeel

Score: 5
Hopper 25 november 2017 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Voor mensen die zich helemaal af willen sluiten is deze koptelefoon ideaal. Het is zelf zo dat als je de noise cancelling aanzet en de ambient sound modus: voice jij zelfs kunt horen wat een ander zegt als er een goederentrein voorbij komt.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Noise cancelling (life-changing)
  • Accuduur (20+ uur)
  • Besturing
  • Pasvorm

Minpunten

  • Niet laden en luisteren tegelijk

Eindoordeel

Score: 5
gambieter 20 mei 2018 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Gekocht op Black Friday voor gebruik in zo'n vreselijke kantoortuin, en in het vliegtuig. Geluidskwaliteit is via bluetooth heel erg goed, bedraad minder. Bediening via rechteroorschelp is even wennen. De noise-cancellation is fantastisch voor een kantoortuin! Wel wat zwaar en warm in de zomer, maar zeer goede aankoop.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit draadloos
  • LDAC codec met Sony apparatuur
  • Batterijduur
  • Uitstekende noise cancellation

Minpunten

  • Draaggemak in de warmte
  • Niet opladen en afspelen tegelijk

Eindoordeel

Score: 5
Maykewww 11 augustus 2020 Product gekocht

Sony MDR-1000X (Zwart)

Heb niet veel vergelijkingsmateriaal. Het is weliswaar een groot bedrag dat je ervoor moet afstaan, maar als je een kwalitatief goede koptelefoon wilt, zul je er ook wat voor moeten betalen. Er zit een noice-cancelling modes op die handig is als je snel overprikkeld bent.

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony MDR-1000X (Beige, Champagne)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True