Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Prijs
Specificaties Basispakket met 500GB interne opslag - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
Deniz1 29 september 2022 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Ik ben erg blij met mijn PS4. Ik heb hem 2019 gekocht en PS3 verkocht om hem te kopen. Ik ben echt blij dat ik het heb gedaan. Mooi design en goede games.

Pluspunten

  • goede games
  • console ziet er mooi uit
  • controller ziet er mooi uit
  • goede graphics
  • gaat lang mee
  • licht
  • fijne controller
  • goedkoop voor wat je krijgt

Minpunten

  • opslag snel vol

Eindoordeel

Score: 5
rinkeb 25 oktober 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Deze week een tweedehands PS4 slim gekocht voor bij mijn 55" 4K QLED. Hij toont maximaal 1080/HD, maar het is echt genieten. Fantastische beelden bij oudere games, zoals Skyrim en Ratchet and Clank. Uitstekende koop. De gamelibrary van de afgelopen zes jaar, is natuurlijk eentje om u tegen te zeggen.

Pluspunten

  • Fantastische graphics
  • Uitgebreide gamelibrary
  • Mooi dashboard met apps
  • Topgames 2e hands enkele €€

Minpunten

  • Nieuwprijs na vier jaar hoog
  • Geen SSD

Eindoordeel

Score: 5
Jilemer 25 mei 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Dit is een mooi product en makkelijk aan te sluiten en is erg licht, de snelheid is niet geweldig maar daar staat de prijs ook naar, niet duur en goeie kwaliteit en prima graphics

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • mag wat hogere snelheid

Eindoordeel

Score: 4
Zipperman 15 mei 2020 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart

Favoriete console van deze generatie! Top games, en vrijwel alles werkt zoals het hoort. Wel een nadeel van PS+ welke verplicht is voor online spelen, maar de games die je erbij krijgt maken het een soort van goed.

Pluspunten

  • Mooi design (vooruitgang op de OG PS4)
  • Stil
  • Aanbod games
  • Snelheid
  • Dualshock 4 is een van de beste controllers IMO
  • HDR ziet er goed uit
  • Media functies

Minpunten

  • Niet backwards comp
  • PS+ verplicht voor online
  • Maar 2 USB poorten

Eindoordeel

Score: 5
arthurv11 3 juni 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart

Beste gameconsole die er bestaat.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • genoeg ruimte

Minpunten

  • krijgt nogal rap warm

Eindoordeel

Score: 5
Zedj 4 mei 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Fijne console met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Prima gebouwd
  • Veel games
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Integratie met Spotify, YouTube en andere diensten.

Minpunten

  • Nog steeds HDD
  • Erg luide fans

Eindoordeel

Score: 4
-_Frank_- 20 december 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Prima ding bestaat al lang, en kan dus ook lang mee en dit zegt zeker wat.

Pluspunten

  • Veel games
  • Veel vrienden
  • Goedkoop vergeleken met game pc

Minpunten

  • Niet al te beste performance bij sommige games

Eindoordeel

Score: 4
roel17 11 april 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Heerlijke console met goede exclusives!

Pluspunten

  • Snel
  • Kwaliteit
  • Super exclusives

Minpunten

  • Te weinig opslag!

Eindoordeel

Score: 4
GAZcool 6 december 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

500GB is wat aan de kleine kant, en betalen om online te kunnen is ook bij Sony inmiddels verplicht. Toch heeft het grootste deel van de spelers terecht zijn thuis kunnen vinden bij Sony deze generatie. Een top console!

Pluspunten

  • Mooi.
  • Beste Exclusives.
  • Controller.
  • Prijs/Kwaliteit.
  • Goede opvolger van de ps3.

Minpunten

  • Verplicht PSplus.
  • 500GB wat aan de kleine kant.

Eindoordeel

Score: 5
nieksvd 30 oktober 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Mooie upgrade vanaf een PS3, mits je een goede deal te pakken kunt krijgen. Let op: Je betaalt €60 per jaar voor PS-Plus / Online.

Pluspunten

  • Grafisch een stap vooruit t.o.v. ps3
  • Overzichtelijke interface
  • Gratis games via PS Plus worden steeds beter
  • Prijs/kwaliteit, ik heb er eentje nieuw voor €222 binnen weten te hengelen
  • Fijne controller
  • Stil

Minpunten

  • Loopt achter op PS4 Pro
  • Online is redelijk duur (wel met gratis games)
  • Problemen met warmte in een half gesloten kast

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 933771Newbie 14 juni 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Mooie upgrade van Sony, de playstation 4 prijs valt nu ook weer mee, top ding, met mooi beeld en uiteraard veel gameplezier!

Pluspunten

  • Mooi strak uiterlijk
  • Controller (extra grip)
  • Share Button (Share Play)
  • Snel met opstarten, geen uren wachten.

Minpunten

  • Betaalde servers

Eindoordeel

Score: 4
DaanBlokpoel 8 mei 2017

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Beste spelcomputer die er bestaat, naar mijn mening. Speelt spellen goed af, start lekker snel op. Hij is ook lekker slank vormgegeven zodat je hem niet direct ziet.

Pluspunten

  • Vermakelijk
  • Snel
  • Mooi

Minpunten

  • Voor online te kunnen spelen moet je een Plus abonnement nemen.

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 912887Newbie 23 april 2017

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart

De playstation 4 is een prima game platform ook voor die prijs, altijd genot van gehad!

Pluspunten

  • Controller
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Multimedia

Minpunten

  • Playstation Plus

Eindoordeel

Score: 5
Mariuslol 5 maart 2017

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Wit

Prima console! Kwa kleur is het eindelijk iets anders dan zwart. Heb h'm gekocht in de aanbieding (188,-). Eigenlijk is 1 controller net te weinig, 2 was beter geweest. Ook kwa opslagruimte zit de HDD al erg snel vol.

Pluspunten

  • Kleur Console
  • Prijs
  • Kleiner model

Minpunten

  • Lawaai
  • 1 Controller
  • Opslag

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee