Prijs |
Specificaties | 5" • 1280x720 (HD) • 16GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Wileyfox Spark + Wit. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Aardig budgettoestel sinds Android 7.0 (Nougat-beveiligingsniveau 1 januari 2018).
Problemen WhatsApp, Gallerij en bluetooth carkit verholpen na installeren Nougat.
Batterijduur nooit top geweest. Na half jaar van 10% naar 0% in 10 minuten!
Na één jaar van 20% naar 0% in aantal minuten! Hierdoor geen echte aanrader! Wel te vervangen...
De Wileyfox gekocht bij Mediamarkt. De Accu kon 1 1/2 uur gebruikt worden. De telefoon naar Media Markt gebracht. Drie weken gewacht. Naar Mediamarkt toegegaan. De telefoon meegenomen. Thuis bleek dat de Wileyfox Service gezorgd had, dat de accu vol was. Het scherm was kapot.
Met Cyanogen was het een redelijke telefoon, na upgrade naar Nougat is de telefoon waardeloos geworden.
Te matig toestel voor een puber. Musical.ly en Insta lopen vast. Telefoon start spontaan opnieuw op. Laden duurt lang. Camera werkt slecht en loop vast. Schermbeveiliging loopt vast. Ik weet niet of ik een defect toestel heb getroffen of dat hij echt te matig is.
Ziet er prima uit, valt kwalitatief zeer tegen... Pure miskoop
Elektrische storing in het beeldscherm na 1 week. Dit na 3x opladen. Na enkele uren gebruik aan een stuk werd toestel erg warm en begon de elektrische storing/flikkering. Geretourneerd en bij 2e toestel identiek probleem. Dit duidt op productfout ipv kapot toestel.
Als je, zoals ik, een gewoon toestel zoekt zonder al teveel toeters en bellen, dan krijg je bij de Wileyfox Spark + alles wat je zoekt voor een hele mooie prijs. Wat mij betreft een aanrader.
Na 5 maanden gebruik heb ik geen begrip voor hoe andere tweakers positief zijn over dit toestel. De mijne verzamelt om een of andere reden "stuck pixels" (inmiddels honderden); de performance is bagger en het toestel heeft meer dan dagelijks restarts nodig, alleen al om wifi werkend te krijgen. Waardeloos.
Voor de prijs van dit toestel krijg je ongelooflijk veel. Camera aan voor- en achterkant zijn relatief goed. Qua scherm ben ik ook vrij positief verrast. Cyanogen draait vlot op deze smartphone.
Mooie telefoon voor scherpe prijs, voor niet veeleisende gebruikers.
Gekocht als vervanging van Motorola MotoG (2013) en zeer tevreden. Lekker snel, mooi helder scherm, camera is ok. Was wel wat groter dan ik had verwacht, maar went snel. Veel instellingen mogelijk, erg kale Android (CyanogenOS - níet Mod). Voor de prijs echt perfect!
Prima telefoon, werkt duidelijk en betrouwbaar