Prijs |
Specificaties | 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 144Hz • TN • 1ms - Bekijk alle specificaties |
Een goed scherm maar pas op voor dode pixels. Ik heb in totaal 4 exemplaren gehad waarvan de eerste 3 dode pixels bevatten. Voor de rest zeer tevreden en een kwalitatief goede monitor
Het was mij voornamelijk te doen om de refreshrate van 165hz, met een TN paneel met een reactiesnelheid van 1ms, ideaal voor gamen. Ik had em liever in 32" gehad, met dezelfde specificaties.
Na 2 jaar en 2 maanden een ingebrand scherm.
Werkbalken door beeld heen en veroorzaken duidelijke vegen.
Na contact met Acer waren zij niet bereid dit kosteloos te herstellen omdat de garantie 3 maanden verlopen was.
Monitorprijs € 569 !!!
Slechte service van Acer.
Nooit meer een Acer-product
Zowat de goedkoopste 144Hz 1440p G-Sync monitor.
Heel af en toe komt er een zwarte frame tussendoor.
Gamer look die mij niet aan staat, voet zit er al niet op maar het Logo had ik ook graag makkelijk verwijderbaar gezien, helaas zit dit in het plastic verzonken.
Mooi scherm en stuk beter dan zijn broertje. Na wat calibratie is het echt een top scherm met mooie kleuren voor een TN paneel. Erg blij met de aankoop.
Duur maar toch de goedkoopste 27"/1440p/144hz met G-sync. Kwalitatief, geen mankementen ondekt. Ondanks opmerkingen over wankele voet vind ik hem zelf stevig. Eenvoudig te monteren, wijst zichzelf uit. Makkelijk verstelbaar en roteren mogelijk. Grote voet maar stoort mij niet. Jammer dat de dag na de aankoop nvidia freesync gaat ondersteunen.
Geweldig stevige monitor. Geen last van backlight bleeding of dode pixels in mijn geval.
Prima G-Sync scherm met hoge refresh rate voor deze prijs.
Geen dode pixels en verrast door de goede kleuren van het TN scherm.
Monteren is even door hebben maar daarna is het aan appeltje eitje.
Super mooi scherm en tot heden geen negatieve dingen tegen gekomen.
Redelijk prijzig, maar nog steeds geen spijt van deze aankoop. Het beeld is superscherp en er zijn veel ingebouwde opties. Het uiterlijk moet je van houden maar ik heb er absoluut geen problemen mee.
Zwaar getwijfeld aan een TN of IPS scherm.
Uiteindelijk voor deze gekozen.
Geen defecten als dead pixels opgemerkt. ( reeds 3 weken in bezit)
Is een prijzig scherm maar is het geld wel waard.
Had enig probleem met mijn DP connectie maar dit lag uiteindelijk aan de grafische kaart.