Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
9 reviews

Samsung Galaxy J7 (2016) Goud

Specificaties 5,5" • 1280x720 (HD) • 16GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
semvheuvelen 13 maart 2018 Product gekocht

Samsung Galaxy J7 (2016) Zwart

Goede telefoon. Maar voor het geld kon het beter

Pluspunten

  • Makkelijk te rooten
  • Top batterij
  • prima snelheid

Minpunten

  • Software is een beetje traag
  • Camera niet bijzonder
  • features matig
  • geen vingerprintscanner

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 2
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
LucW2 13 december 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy J7 (2016) Zwart

Verademing als je vorige toestel een S2 was. Nieuw gekocht via BVA veiling voor € 170,00 bruto prijs (oktober 2017). Android 7.0 is al voor geïnstalleerd. Persoonlijke data overdracht S2 naar J7 via Samsungwebsite app (op elkaar leggen) ging perfect. Gebruik hem met smartwatch.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Energie besparende opties
  • Snel en makkelijk in gebruik

Minpunten

  • minpunt nog niet ondervonden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

PoolVOSNewbie 4 januari 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy J7 (2016) Wit

Gekocht wegens groot scherm en goede batterij. Batterij is na 2,5 jaar nog steeds subliem. Geheugen is echt te klein voor mij.

Pluspunten

  • Geweldige batterijduur
  • Prima scherm voor deze prijs
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Te weinig geheugenruimte
  • Camera is alleen leuk voor kiekjes bij veel daglicht

Eindoordeel

Score: 4
Schrudde 12 september 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy J7 (2016) Goud

Gekocht omdat ik een groot scherm wou, geen ronde zijkanten en ik het kunnen wisselen van de batterij een pre vind. 2019: vrij vlot veel gedoe met vastlopen bij opslaan en bekijken downloads, zeer irritant. Bestandsysteem zeer buggy.

Pluspunten

  • Lange batterijtijd. Echt heel goed.
  • Groot helder amoledscherm
  • Batterij wisselbaar
  • FM radio
  • Scherp geprijsd
  • Ranker en lichter dan oude notes
  • Metalen rand rondom, lekker valvast
  • Robuust, na maanden geen kras of deuk

Minpunten

  • Geen indicatieled whatsapp/missed call
  • Stappenteller weinig gevoelig, mist veel
  • Ontgrendelscherm beetje onhandig
  • 4 keer digitl zoom, toptoestellen hebben meer
  • Erg slechte GPS. Met gpsstatus app redelijk werkbaar.
  • Whatsapp hapert soms wat, geheugen of processor beent t niet meteen bij
  • Je kan relatief minder apps op SD gebruiken dan bij topsamsungs
  • Slecht, vaak vastlopend bestandssysteem

Eindoordeel

Score: 3
danny.daemen 26 juni 2017 Product gekocht

Samsung Galaxy J7 (2016) Zwart

Gisteren deze telefoon bij de mediamarkt gekocht (cash, zonder abbo), omdat mijn Huawei P10 gevallen is (geen verzekering). Ik heb er eerst 1 min mee liggen spelen en ik was meteen verkocht! Ik heb altijd high-end telefoons gehad. Hij reageerde snel, pagina's laden snel en al mijn spellen werken gewoon.

Pluspunten

  • Zeer goed prijs-kwaliteit verhouding!
  • Telefoon is snel voor zijn prijs
  • Krijgt ook nog Android 7 in de zomer
  • Alle softwarematige functies van high-end Samsung toestellen heeft dit toestel gewoon ook

Minpunten

  • Geen, gewoon geen (voor deze prijs)

Eindoordeel

Score: 5
Grzzl 5 juni 2017

Samsung Galaxy J7 (2016) Zwart

Verbazend snelle telefoon. Mooi scherm, maar 256PPI (ik zie het verschil niet. Ogen 150%+). Om de prijs te drukken ontbreken er sensoren (kompas, lichthoeveelheid). Ook ontbreekt 5Ghz Wifi, Wel 4g

Pluspunten

  • Hij ziet er goed uit
  • Mooi scherm
  • Snel
  • Verwisselbare batterij
  • Batterij gaat lang mee
  • Home button werkt prettiger dan stdt android knoppen
  • Mogelijkheid plaatsen SD kaartje

Minpunten

  • Geen 5GHz Wifi
  • Schem (lage resolutie)
  • Ontbreken sensoren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4
allertjanNewbie 23 februari 2017

Samsung Galaxy J7 (2016) Zwart

Geweldig toestel voor een prijs van 235 euro. De smartphone iets sneller vergeleken met de lg g3. Dus als je een niet al te duur toestel wilt maar die wel perfect werkt raad ik deze telefoon zeker aan.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Snel
  • Mooie uitstraling
  • Uitbreidbaar geheugen

Minpunten

  • Geen full-hd

Eindoordeel

Score: 4
TheoNNewbie 20 december 2016

Samsung Galaxy J7 (2016) Zwart

Zeer goed toestel en wegens defect geraakte WileyFox Swift gekocht op 11 oktober 2016 in Thailand voor 7900bath (+_ 200 euro) lange accuduur. helaas zit er geen NL taal pakket in. Ben aan het zoeken of het mogelijk is, om te overschrijven zodat het een NL versie word.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • lange accuduur
  • weinig bloatware
  • voelt robuust aan

Minpunten

  • geen wifi 5

Eindoordeel

Score: 5
CAP-Team 15 september 2016

Samsung Galaxy J7 (2016) Goud

Mooi toestel. Mijn vriendin wilde graag weer een Android toestel, deze was in de aanbieding. Hoewel ik wat sceptisch was, moet ik zeggen dat ik het een mooi toestel vind. Gelukkig staat er weinig rommel voorgeïnstalleerd. De batterij is prima, zeker als ik vergelijk met mijn werk android toestel.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Mooi scherm
  • Weinig rommel preinstalled
  • Niet duur

Minpunten

  • Geen Full-HD scherm
  • Geen 5 GHZ WIFI ondersteuning

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy J7 (2016) Goud?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True