Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Forza Horizon 3, Xbox One

Prijs
Specificaties Xbox One • Race • 3 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 29 september 2016

Forza Horizon 3 - Spektakel in Australische outback

Forza Horizon 3 is in veel opzichten een betere game dan zijn voorganger. De spelwereld is groter en diverser, de game ziet er nog mooier uit en de speler krijgt nog meer opties om de game te spelen zoals hij of zij dat het liefst doet. De game kan offline gespeeld worden, maar daar mist Forza Horizon 3 wat uitdaging. Funest is dat het soms lijkt alsof de game spelers laat winnen. Dat dat online helemaal anders is en dat vrijwel alles ook online te spelen is, redt de game. Dat er ongelooflijk veel te doen en te ontdekken is, maakt het spel leuk. Dat er doorlopend veel spektakel te vinden is, begeleid door een prima soundtrack, maakt dat Forza Horizon 3 voor iemand die op zoek is naar een fijne arcade-racegame, waarschijnlijk de beste optie is op de Xbox One en voor Windows 10. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+2
RainwormNL 4 oktober 2016

Forza Horizon 3, Xbox One

Geweldige graphics, ruim aanbod aan auto's en de besturing is erg verbeterd ten opzichte van Horizon 2. Lekker arcade met geweldig veel beloningen ingame.

Pluspunten

  • Aanbod auto's
  • Motorgeluiden zijn erg goed
  • Perfecte soundtrack
  • Grote map
  • Tuning weer verbeterd

Minpunten

  • Niet erg realistisch
  • Meteen DLC bij uitgave

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

+1
lewisblack 26 september 2016

Forza Horizon 3, Xbox One

Als je eenmaal begint met het spelen van dit spel wil en kan je echt niet meer stoppen. De geluiden en de Physics zijn zoals we gewend zijn geweldig, en de map waar alles zich op af speelt is erg uitgebreid. Playground Games heeft weer een kunstwerkje afgeleverd

Pluspunten

  • Graphics
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Geweldige Physics
  • De motorgeluiden

Minpunten

  • De traffic kan soms behoorlijk irritant zijn
  • PC ports werken nog niet optimaal

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

0
Initech 18 oktober 2018 Product gekocht

Forza Horizon 3, Windows

Prima voor de casual racer of liefhebber van actie, een domper voor de simulatie freak of traditioneel Forza speler.

Pluspunten

  • Graphics
  • Details van auto's
  • Diversitieit voertuigen

Minpunten

  • Geen gevoel tot progressie in de game
  • Over de top 'actie' ipv racing simulatie
  • Setting van de game 'makes no sense'

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 1
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 2

bamibal15 10 oktober 2017 Product gekocht

Forza Horizon 3, Windows

echt dit spel gaat je eindeloos veel plezier bezorgen! dat is gegarandeerd. Wil je de volledige ervaring? dan zou ik het met een racestuur spelen i.p.v. keyboard.

Pluspunten

  • grafisch prachtig
  • veel autokeuze
  • map
  • open world
  • driften
  • radiostations
  • klinkt heerlijk!

Minpunten

  • beetje onhandig met keyboard

Eindoordeel

Score: 5
Boosmeneer 28 augustus 2017 Product gekocht

Forza Horizon 3, Windows

Goede game, heerlijk om jezelf uren in te verliezen! Prachtige graphics, goede muziek.

Pluspunten

  • Geweldige gameplay
  • Bijna perfecte besturing
  • Hele mooie graphics
  • Gigantische open wereld
  • leuke multiplayer mogelijkheden
  • genoeg 'tuning' opties
  • zat auto's, genoeg keuze!
  • Muziek, eindelijk eens lekkere achtergrondmuziek!

Minpunten

  • 9/10 keer kon ik multiplayer niet gebruiken door de xbox app, ik heb het maar opgegeven.
  • Ik vind het toch redelijk duur, vooral the ultimate edition
  • Op kinguin en g2a zijn ze juist duurder (??????)
  • Het zou handiger zijn op steam, windows store is het gewoon net niet.

Eindoordeel

Score: 5
ThaJens 20 oktober 2016

Forza Horizon 3, Xbox One

Leuke game, als je eenmaal begint wil je niet meer stoppen, graphics zijn tof en de physics voelen ook fijn aan. Geen SLI support anno 2016(!) .

Pluspunten

  • Je wilt alleen maar doorspelen
  • Leuke muziek
  • Graphics
  • Motorgeluiden

Minpunten

  • Geen SLI
  • Veel problemen qua opstarten

Eindoordeel

Score: 4
NextGenOscar 3 oktober 2016

Forza Horizon 3, Windows

Top game, zo erg genoten van FH1 op mijn X360, en nu deze op ultra settings kunnen spelen op mijn PC met een RX 480 is echt geweldig. Heb zelf de game via de amerikaanse Amazon .com gehaald om zo ongeveer 10 euro te besparen. 70€ is mij te veel.

Pluspunten

  • Enorme wereld
  • Veel auto's
  • Prachtige graphics
  • Soundtrack
  • Verschillende settings (stad, woestijn, regenwoud etc)

Minpunten

  • Verkeer in Australië (links rijden)
  • Kan geen MSAA aanzetten op PC > dit geeft enorme lag spikes

Eindoordeel

Score: 5
RoofTurkey 30 september 2016

Forza Horizon 3, Xbox One

Geweldig spel, goede open wereld met veel content erin en de gameplay zit super in elkaar.

Pluspunten

  • Content
  • Kwaliteit van de content
  • Gameplay
  • Replayability

Minpunten

  • PC versie slecht geoptimaliseerd
  • Prijzig inclusief alle content
  • Volkswagen en Porsche zijn (nog) niet van de partij

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Forza Horizon 3, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True