Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Jaybird Freedom (Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:

Jaybird Freedom (Wit)

De mooiste en best afgewerkte bluetooth oortjes momenteel. Goed klinkende bluetooth oortjes die dankzij de meegeleverde foam oordopjes goed afsluiten en aangenaam passen. Waterresistent waardoor ze goed bruikbaar zijn voor te sporten of fietsen. Ingebouwde controls en microfoon.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Verschillende maten oordopjes (foam en silicone)
  • Waterresistent
  • Afstandsbediening met microfoon
  • Mooie kleine formfactor
  • Batterij % wordt aangegeven

Minpunten

  • Prijs
  • Hoesje
  • Batterijduur is 4 uur zonder extra battery
  • Lader kan je gemakkelijk kwijtspelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Chirrel 27 maart 2019 Product gekocht

Jaybird Freedom (Zwart)

Een oké voordelige BT-headset, maar door een aantal punten kan ik hem niet aanbevelen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit is goed (voor BT)

Minpunten

  • Silicionen kapjes vallen er te pas en te onpas vanaf
  • Accuduur is ongeveer 4 uur

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2

+1
iChris 17 mei 2018 Product gekocht

Jaybird Freedom (Zwart)

Dit zijn mijn eerste bluetooth earbuds. De voornaamste reden dat ik ze gekozen had is vanwege de aanbieding (€60) en de geluidskwaliteit gebasseerd op andere reviews. In de eerste paar maanden bevielen ze me bijna perfekt. Maar na verloop van tijd.. zie review

Pluspunten

  • Goed en hard geluid!
  • Equalizer handig
  • Zitten na wat aanpassingen fijn
  • In totaal 8 uur muziek met mini powerbank die je meegeleverd krijgt
  • Als je de earbuds in hebt blijven ze redelijk goed zitten

Minpunten

  • Eartips vallen bij mij er redelijk makkelijk af (zie gedetailleerde review)
  • Persoonlijk gebruik ik ze liever niet voor hardlopen/rennen
  • Als je je mini powerbank kwijt bent, kan je je earbuds niet meer opladen
  • Equalizer wordt de ene keer wel toegepast en de andere keer niet
  • Bluetooth bereik
  • 2x defect binnen 1 jaar
  • Accuduur wordt minder binnen een aantal maanden

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 1

Mezuthial 16 november 2018 Product gekocht

Jaybird Freedom (Zwart)

Doe het niet! Het product is prima... maar. Het probleem is de oplaad clip. Het is klein (ben het daardoor kwijt geraakt) en fragiel (meerdere gebruikers zijn de koperen pins stuk gegaan). En je kan ze niet meer via de website van jaybird bestellen.

Pluspunten

  • Mooie geluidskwaliteit
  • Comfortabel
  • Prima accu duur

Minpunten

  • Fragiel
  • Vervanging lader duur en moeilijk

Eindoordeel

Score: 1
Dimotro 1 maart 2017

Jaybird Freedom (Goud)

Headset waar ik ruim tevreden mee ben. Eerste dag vond ik de prijs wel redelijk hoog voor wat je ervoor kreeg. Maar na de goede fitting voor mijn oren te vinden, zitten ze super. Geluidskwaliteit is verre beter dan alle andere koptelefoons die ik gehad heb.

Pluspunten

  • Top geluid
  • App leuke toevoeging
  • Meerdere devices tegelijk linken

Minpunten

  • Oplaadblok kwijt = niet opladen

Eindoordeel

Score: 5
Nickst 5 januari 2017

Jaybird Freedom (Zwart)

Makkelijk te bedienen bluetooth headset met goed afstelbare oorpluggen. Zo kan je optimaal genieten van de muziek die uit de doppen knalt tijdens een goede workout. Ik heb lang moeten zoeken naar een set welke goed blijft zitten tijdens het trainen. Geen geklier meer met draad.

Pluspunten

  • geluid
  • accuduur
  • wireless

Minpunten

  • Helaas niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 4
Sherelle 3 januari 2017

Jaybird Freedom (Wit)

Ik heb ontzettend moeten zoeken welk type opzetstukjes de beste zijn voor mijn oren. Het geluid is echt super goed, omgevingsgeluiden zijn bijna niet hoorbaar, wat ik erg fijn vindt. Makkelijk in gebruik, enige nadeel vind ik dat je wel echt moet opladen anders heb je geen muziek.

Pluspunten

  • Noise cancelling
  • Top geluid
  • Comfortabel

Minpunten

  • Prijs
  • batterij leeg = geen muziek
  • duurt even voordat je juiste fit hebt gevonden

Eindoordeel

Score: 5
dennieheideveld 24 oktober 2016

Jaybird Freedom (Zwart)

Er zit naar mijn mening een nare 'slis' klank in de oordoppen, maar door een simpele EQ aanpassing is dit verholpen. Dat is dan ook bijna het enige probleem dat ik in de eerste week van gebruik heb kunnen vinden; het geluid en pasvorm zijn goed, verbinding beter dan verwacht.

Pluspunten

  • Perfecte verbinding tijdens zowel sporten/lopen/fietsen als wanneer je een paar meter van je device weg loopt
  • Pasvorm na wat zoeken perfect met de bijgeleverde fins
  • Geluidskwaliteit na kleine aanpassing zeer prima (kieskeurige luisteraar)

Minpunten

  • Standaard zit er naar mijn mening een nare slis toon in
  • Charging pack kwijt? Dan kun je ze niet meer opladen
  • De knoppen aan de kabel zijn redelijk zwaar/bulky, als je de kabel achter je nek hebt en je hoofd draait kan dit wat trekken aan de oordoppen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Jaybird Freedom (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True