Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Azerty FR)

Prijs
Specificaties Draadloos Azerty met Standaard toetsen - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
8
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
PeacekeeperNL 10 januari 2020 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Persoonlijk vind ik het ergonomische toetsenbord erg prettig typen. Het was in het begin even wennen, maar uiteindelijk bevalt het zeer. Minpunt is de kwetsbare en niet vervangbare USB-receiver.

Pluspunten

  • Prettige ergonomische vormgeving
  • Los numpad
  • Goede batterijduur
  • Luxe en strakke uitstraling
  • Prettige, grote muis
  • Voelt stevig aan
  • Yeah b!t©#! Magnets! OH!

Minpunten

  • Kwetsbare USB-receiver
  • Prijs aan de hogere kant
  • Muis uitsluitend voor rechtshandig gebruik

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+2
W!mpix 21 juni 2016 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Voor mensen die een modern ergonomisch toetsenbord zoeken, zijn er momenteel bitter weinig hoogwaardige alternatieven voorhanden. Overall tevreden maar de USB-receiver, het vreemde plastic van de muis en de bouwkwaliteit zijn minpunten. Wie een ergonomisch toetsenbord met modern design zoekt kan zich met deze caveats in gedachten tot Microsoft wenden.

Pluspunten

  • Ergonomische vormgeving
  • Volledige set
  • Modern design
  • Toetsentravel
  • Batterijduur
  • bestaat ook in azerty formaat

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • USB-receiver
  • Aanpassingsperiode
  • Geen toetsenverlichting
  • Prijs (vs bouwkwaliteit)
  • Niet echt voor "on the road"

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2

+2
VeldMuijz 23 september 2015

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Goed toetsenbord voor iemand die veel typed en de spullen mee moet nemen onderweg. Er zitten wat minpunten aan maar de pluspunten overwegen nu (nog) de slechte punten.

Pluspunten

  • Hand en arm positie
  • Plug and Play
  • Went erg snel

Minpunten

  • Batterij verwisselen numpad onhandig
  • Muis is niet te gebruiken met linkerhand
  • Functie toetsen zijn knoppen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

+1
sl4rtyb4rtf4st 24 januari 2020 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Dit is een heerlijk toetsenbord dat perfect werkt tot het dat niet meer doet

Pluspunten

  • Aangename houding door ergonomisch ontwerp
  • Muis voelt prettig door gedraaide vouding bij het muizen
  • Ziet er exclusief uit
  • Batterij klepjes van muis en keyboord met magneet vast

Minpunten

  • Switch schuifje voor de functie toetsen kwetsbaar
  • Batterij klepje van de num pad gaat irritant open
  • Muis reageert soms met vertraging
  • Erg duur

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

+1
D.v.Beek 3 maart 2015

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Het is even wennen, maar wat een toetsenbord zeg! Geen last van je polsen, minder typfouten en een strak design. Geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Ergonomisch design
  • Steuntje voor de polsen voelt goed aan
  • Los numpad

Minpunten

  • Geen aan/uit knop voor tobo en numpad

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3

+1
Gabriel-LG 12 december 2013

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Pluspunten

  • Zeer mooi design
  • Toetsenbord typt erg lekker
  • Muis ligt lekker in de hand
  • Magnetische bevestigingen
  • Netjes afgewerkt

Minpunten

  • Zeer gevoelig voor vingerafdrukken en krassen
  • Rubberen F toetsen en escape
  • Lompe receiver
  • Software ondersteuning is summier
  • Bouwkwaliteit? (mijn keyboard is DOA)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 2
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 4

+1
plukke 18 oktober 2013

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed tegen mijn klachten

Minpunten

  • Geen losse FN knop zoals bij laptops maar een schakelaartje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

0
Tok Tok 22 juni 2017 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Azerty FR)

Ik schrijf deze review omdat ik zeer ontevreden en teleurgesteld ben door dit toetsenbord. Bijna alle aspecten ervan stellen mij teleur en ik kom weer tot de conclusie dat microsoft totaal geen verstand heeft van useability. Zoals windows functioneert, zo is dit toetsenbord ook ontworpen.

Pluspunten

  • Het design

Minpunten

  • Reageert soms bij eerste toets niet
  • Kantelt naar voor bij druk op voorkant
  • Multimedia toetsen zijn onlogisch
  • Muis is zwaar
  • Toetsen registreren niet makkelijk

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Vormgeving Score: 4
Functionaliteit Score: 1
Precisie Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1

0
Henk79Newbie 22 juni 2016

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

In de basis is dit toetsenbord een verademing. De houding van de polsen en de toetsaanslag hebben merkbaar voor vermindering van mijn RSI geresulteerd. Ik gebruik dit toetsenbord in combinatie met Mac en daarvoor werken niet alle functies optimaal, maar dat is overkomelijk. Het losse nummerieke toetsenbord is fijn.

Pluspunten

  • Toetsaanslag
  • ondersteuning voor de pols
  • houding van de polsen
  • Losse nummerieke toetsenbord

Minpunten

  • onregelmatige hapering in de muis
  • geen dubbelhandige muis

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

mangosap 18 november 2019 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Ik schrijf deze review omdat ik erg ontevreden ben over de kwaliteit van de USB receiver. Het toetsenbord reageert hierdoor traag en onvoorspelbaar -- los van waar ik de receiver plaats (hij staat nu 20 centimeter van het toetsenbord). Niet geschikt voor mensen die veel typen!

Pluspunten

  • ontwerp
  • afmeting

Minpunten

  • USB receiver
  • reageert traag
  • dubbele of gemiste toetsregistraties
  • toetsaanslag is niet zo fijn

Eindoordeel

Score: 2
Bremg 20 oktober 2018 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Azerty BE)

Heerlijk toetsenbord als je er eenmaal aan gewend bent. Volgens mij is er letterlijk geen waardig alternatief. De muis is waardeloos dus die zou ik niet mee bestellen maar misschien ben ik te verwend met de MX master.

Pluspunten

  • one of a kind

Minpunten

  • Numpad zit los
  • Stof oogt snel vies
  • Microsoft dongel ipv logitec

Eindoordeel

Score: 4
kp.stolkNewbie 26 mei 2017

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty ES)

USB gebroken en niet te vervangen volgens MS support, kan dus 'gewoon' compleet de prullenbak in.

Pluspunten

  • Fijne muis
  • Magnetische klepjes

Minpunten

  • USB niet te vervangen
  • Softpad gedeelte voor linkerpols wat te klein

Eindoordeel

Score: 1
StelioKontos 18 mei 2017 Product gekocht

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

zeer fijn toetsenbord en muis combinatie. Je went er heel snel aan. Bouwkwaliteit is zeer matig, als ik dat geweten had zou ik er niet zoveel geld aan hebben uitgegeven.

Pluspunten

  • los numpad
  • erg ergonomisch
  • goeie kwaliteit te wisselen tussen Fn en Fx toetsen.

Minpunten

  • laptop gaat uit sleep als ik muis niet uitzet
  • enigzins duur
  • switch om te wisselen tussen Fn en Fx toetsen.
  • receiver
  • sets zijn niet te combineren
  • bouwkwaliteit
  • desktop gaat uit sleep, zelfs met muis uit

Eindoordeel

Score: 2
WhojooNewbie 8 mei 2017

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Het toetsenbord ziet er prima uit, went snel en voelt heel goed. Alle klepjes en dingen zitten met magneten vast in plaats van plastic haakjes, wat verzekerd dat het lang mee kan gaan. Wel jammer dat de usb receiver zo ver (1 à 2 centimeter) uitsteekt.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Draadloos
  • Goed comfort
  • Numpad los, dus toetsenbord minder breed

Minpunten

  • USB receiver steekt flink uit, is kwetsbaar

Eindoordeel

Score: 4
Boss 23 september 2016

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Mooi toetsenbord, heel goede bouwkwaliteit met oog voor details. Goed bruikbaar voor het schrijven van langere teksten. Echter voor programmeren wat mij betreft ongeschikt. Met name de ligging van de ctrl, shift, pijltjes, home/end en page up/down toetsen is voor mij onwerkbaar.

Pluspunten

  • Mooi voor het oog
  • Goede bouwkwaliteit
  • Goed geschikt voor lange teksten

Minpunten

  • Niet geschikt voor developers
  • Ligging 'bijzondere' toetsen

Eindoordeel

Score: 3
hagenstefanNewbie 24 juni 2016

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Erg fijn toetsenbord. Door de ergonomische bocht in het midden, typt het toetsenbord erg fijn. Ook de muis werkt erg fijn met de extra functietoetsen en de bolle form. Het losse numerieke toetsenbord werkt ook erg praktisch. Af en toe heb ik problemen dat de letters dubbel worden getypt.

Pluspunten

  • Ergonomische form
  • Wireless
  • Extra functies op muis

Minpunten

  • Toetsen blijven soms hangen
  • Alleen de muis kan uitgezet worden voor besparing van stroom de rest niet.

Eindoordeel

Score: 4
The Milkman 10 juni 2016

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Na een half jaar oog erg fijn in het gebruik. Ik heb serieus minder last van mijn polsen, ook bij veelvuldig gebruik. Hierbij draagt zowel het toetsenbord als de muis aan bij! Het glossy toetsenbord moet je wel een beetje poetsen, en zorgen dat de polssteun een beetje schoon blijft.

Pluspunten

  • Ergonomie
  • Afwerking
  • Design (Dus geen bulky uiterlijk)
  • Magnetische sluitingen

Minpunten

  • Af en toe poetsen

Eindoordeel

Score: 5
GTiNewbie 10 september 2014

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Hiervoor had ik ook al een Microsoft Ergonomic Desktop en dit is een waardige opvolger. Veel mensen kunnen er niet mee overweg, maar als je eenmaal gewend bent is het heerlijk werken. Muis werkt verrassend goed, ik vond hem eerst er lomp eruit zien, maar ligt lekker in de hand

Pluspunten

  • Typt zeer lekker
  • Muis ligt verrassend goed in de hand
  • Receiver makkelijk op te bergen in de muis

Minpunten

  • Receiver werkt niet altijd even goed
  • De numpad is apart waardoor ik hem niet gebruik
  • Toetsenbord word wel snel vies, vooral het gedeelte waar je je hand op rust

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
karelvandongen 26 september 2013

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Qwerty UK)

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Azerty FR)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True