Prijs |
Specificaties | 5,5" • 1920x1080 (Full HD) • 16GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zilver
De Redmi Note 3 Pro is een uitstekende telefoon die goede prestaties combineert met een groot uithoudingsvermogen, soepele software en een laag prijskaartje.
Nederlands wordt niet standaard ondersteund, maar door de community en met een beetje tweaking is dit op te lossen.
Een uitermate geschikte telefoon voor een prijsbewuste tweaker.
Xiaomi Redmi Note 3 3GB/32GB uitvoering met Qualcomm processor(Pro versie)
Uitgerust met "Dual Sim + MicroSD hack" Zodat er 160GB opslag gecombineerd is met dual SIM functionaliteit. (Zie verder in deze review hoe dit te realiseren valt)
Dit toestel heb ik in juni 2016 nieuw gekocht van tweaker "ed737"
De 'Xiaomi Redmi Note 3 Pro International Version / Taiwan Version' is een telefoon met een extreem goede prijs/prestatie, met LTE band 20 support, goed afgewerkt, voelt als een high-end telefoon, het grootste nadeel is dat de camera niet super is bij slecht licht.
Heerlijke smartphone voor deze prijs. Snapdragon 650, 5,5 inch scherm, wat wil je nog meer? Heb de 16GB, 2GB RAM versie aangeschaft voor €150, de 32GB, 3GB RAM kostte op dat moment €210. Prestatieverschil is minimaal. Benchmarkscores in de buurt van Galaxy S6.
Lees de uitgebreide review voor meer.
Heb 5 maanden geleden de Xiaomi Redmi Note 3 gekocht en ben tot dusverre zeer tevreden. Het toestel is snel en heeft een geweldige batterij, die ik maar eens in de 2-3 dagen hoef op te laden (ondanks 4-6 uur non-stop gebruik p/dag). Echter: de UX is vrij slecht.
Mijn review is gebaseerd op het uitpakken en flashen van een custom ROM op deze telefoon en dus niet representatief voor gewone gebruikers.
In het kort: Enorm veel waar voor zijn geld! En met een snel groeiende community waardoor CM12.1 nu al beschikbaar is en CM13 in alfa zit.
Ook in de tweede helft van 2017 nog steeds een toptoestel. Erg snel en handig in gebruik.
De laag over de stock Android heen (MIUI) is heel toegankelijk en intuitief.
Tevreden gebruiker!
Het is een mooi toestel ik kan er niet veel op aan merken.
Maar je moet wel oppassen met laten vallen. Want het glas van scherm breekt snel.