Prijs |
Specificaties | 1x Schakelaar - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(NL-stekker)
![]() |
Achtergrond - TP-Link sluit lokale toegang voor slimme stekkers af Opnieuw is een smarthomeproduct niet meer lokaal te gebruiken. TP-Link sluit de toegang van slimme stekkers. Hebben smarthomefabrikanten niet teveel macht? |
Mooie degelijke smart plug met ingebouwde stroommeter. Ondersteunt wifi 2.4 GHZ. Ondersteunt spraakbesturing van Alexa en Google assistent. Simpel in te stellen met een overzichtelijke gebruiksvriendelijke app vanaf je telefoon.
Prima smart plug met energie-meting, bestaande uit volledige Linux server met WiFi-verbinding. Helaas korte levensduur.
Eenvoudig te schakelen via de Kasa app. Geeft ook goed inzicht in het energieverbruik. Helaas een eigen encrypted communicatieprotocol waardoor toegang vanuit andere systemen lastiger is te implementeren.
Doet wat het moet doen, ik heb hem achter de droger gehangen omdat deze zelf geen piepje geeft als ie klaar is. Gekoppeld aan Home Assistant krijg ik nu keurig een notificatie op mijn telefoon en een melding via de Nest Mini in de woonkamer.
Minder compleet dan Belkin Wemo
Niet slecht voor de prijs die je er voor betaalt, werkt via wifi en kan de volle 16A aan.
Een prima slim stopcontact met een simpele en overzichtelijke app. Wel had ik graag grafieken over het energiegebruik op kunnen vragen. Hiervoor kun je gelukkig wel zelf tools gebruiken.
Product gekocht om het te combineren met Alexa. Momenteel heb ik vijf smart plugs in gebruik, deze zijn allemaal gekoppeld via de Kasa app en via Alexa. Ook de energiemeter in de apparaat werkt perfect. Het verbruik wordt dagelijks, wekelijks en maandelijks weergegeven.
Het apparaat doet wat het moet doen.
Gekocht vanwege het kunnen meten van het energie verbruik. Werkt perfect. Hij houdt de dagelijkse verbruiken bij.
Ik gebruik hem zelf met een node.js api om uit te lezen.
De meter is ook redelijk compact (vergeleken met goedkopere stroommeters met een LCD), maar niet compact genoeg voor in een stekkerblok.