De Nikon D3300 is uitgerust met een moderne 24-megapixelsensor zonder olpf. Hij levert haarscherpe beelden af en presteert hij ook goed bij slecht licht en scoort op dat vlak beter dan de concurrentie. Doordat de instellingsmogelijkheden vrij uitgebreid zijn, kun je behoorlijk meegroeien met de camera, ook als je meer bedreven raakt in fotografie en video. Tegelijkertijd is hij ook vrij eenvoudig te bedienen. Inclusief kitlens is hij relatief compact en licht, waardoor hij makkelijker in een tas past. De lens is bovendien vrij snel en stil met scherpstellen, wat prettig is tijdens het opnemen van video. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Ik ben geen ervaren fotograaf, maar vind het heel erg leuk. Ik oefende eerder met een Olympus, maar dat was al een oude camera. Nu ik het de d3300 heb gaat alles veel gemakkelijker. De camera is veel handiger en gemakkelijker te gebruiken. Ik zal veel leren van deze camera.
Nikon D3300 prima foto's maar van korte duur
Jaren geleden hiermee begonnen te fotograferen. Een hele goede camera wat betreft prijs/prestatie. Staat nu op 30.000 shots uit allerlei situaties. Stevig gebouwd en heeft een ernstige val overleefd.
Ook de bijgeleverde telelens, alhoewel weinig gebruikt, levert goede prestaties. Voor de 18-55 is dat, zoals je mag verwachten, wat minder.
Betreft een degelijk toestel. Prijs-kwaliteit zeker ok. Geschikt voor beginnende fotografen. Ligt goed in de hand. Maakt mooie foto's.
zeer fijne en compacte camera met veel toevoegingen die je het als beginner net iets makkelijker maken, geen dure aanschaf maar wel in zijn klasse. erg tevreden.
Dit is een erg goede instapcamera. Je maakt er gemakkelijk redelijk goede foto's mee, en de filmfunctie is ook erg te waarderen.
Gekocht ipv een canon 1300. mooie camera, mooiere beelden, bij weinig licht ook. 60fps video!
Goedkope camera met een hele goede sensor. Koop een degelijke (super) telelens, een 35mmprime en je kan haarscherpe foto's maken. Als je de zelf instelbare fn knop de iso waarde geeft kan je met het draaiwiel in P-modus snel je ISO, aperture, shutter speed instellen. Uitstekende camera.
prima spul als eerste reflexcamera
Afgelopen week bij Foka Superstore een nieuwe Nikon gekocht : perfecte service : toestel wordt direct uitgepakt ; je mag alles testen en bekijken! De verkoper weet alle vragen goed te beantwoorden ;heeft kennis van zaken. Eerder Nikon D40 gehad ; jarenlang plezier van gehad, maar nu toe aan nieuwe!
Ter voorbereiding op de foto cursus in juni heb ik deze camera gekocht. Naast de Nikon lens zit er ook een Tamron 70-300 mm lens bij. Een heel fijne combinatie al is de Nikon lens een stuk mooier dan de Tamron. Gekocht bij Foka en erg blij met deze aankoop.
De beste aankoop die ik ooit gedaan heb van cameranu.nl!! Super snelle levering, goede berichtgeving. En dan natuurlijk het product, fantastische kwaliteit en adembenemende resultaten komen er uit voort. Kortom, uitstekende camera en geweldige service, je krijgt meer dan waar voor je geld! Ook gelijk maar een statief erbij gekocht!
Deze body aangeschaft als reservecamera. Als reservecamera voldoet hij prima en ook voor de beginnende fotograaf is dit een prima body, zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding.
Mooie compacte lichte camera. Goeie kwaliteit foto's!
Wij hebben deze camera nu ongeveer een jaar en zijn zeer tevreden. Gebruik is voornamelijk gezin en "eenvoudige" vakantie foto's. Stijgt ruimschoots boven onze systeem- en iPhone camera's uit. Hele mooie portretfoto's mee te maken. Tot nu toe geen behoefte gehad om de bijgeleverde kitlens te upgraden, voldoet prima.
Prima degelijke camera, goed voor beginnende en wat gevorderde fotograaf
Mooie camera voor beginners. De kwaliteit is prachtig voor zo´n prijs, de camera kan zeer goed overweg met weinig licht tot ISO 3200 als je de ISO hoger instelt kom je meer ruis tegen op je foto´s. De D3300 heeft geen klapbaar scherm als de D5300 vandaar een stukje goedkoper.
Voor deze prijs een bijna perfecte camera! Kit lens is prima voor starters maar niet optimaal. Voor personen die willen beginnen met fotografie is dit een van de betere keuzes!
Prima instapcamera. De kitlens voldoet maar als je overstapt op iets beters (zie Nikon lenzen topic) dan zie je meteen het verschil. De kitlens is de bottleneck, de sensor is goed. Ligt goed in de hand en werkt intuïtief.
Hele mooie instapcamera met de kwaliteit van het duurdere segment. Beter dan de andere merken instapmodellen.
Goedkope camera met een hele goede sensor. Gooi de kitlens weg, koop een degelijke telelens, een 35mmprime en je kan haarscherpe foto's maken. Als je de zelf instelbare fn knop de iso waarde geeft kan je met het draaiwiel in P-modus snel je ISO, aperture, shutter speed instellen. Uitstekende camera.