Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+) - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
HugoTilburg 10 september 2016

Ubiquiti UniFi Switch (16-poorts, 150W PoE+)

Perfecte switch welke zich thuis voelt in huis, maar ook op kantoor of klein bedrijfje.

Pluspunten

  • POE
  • stil
  • alleskunner
  • IEEE 802.3af (PoE), IEEE 802.3at (PoE+)
  • uplink SFP

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 5

Inny 2 mei 2018 Product gekocht

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Ziet er kwalitatief goed uit, zoals we inmiddels verwachten van Ubiquiti. Mooie integratie met de UniFi controller.

Pluspunten

  • UniFi!
  • Eenvoudig te installeren
  • Bouwkwaliteit is top

Minpunten

  • Ondersteunt i.t.t. de 150W variant geen Passive PoE (24V) om bijvoorbeeld een Ubiquiti EdgeRouter X van stroom te voorzien
  • Gebrek aan L3 (Lite)
  • Redelijk prijzig

Eindoordeel

Score: 4
rutger75 10 juni 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Switch werkt goed samen met 4 AP AC Lite. Goed in te stellen per poort (VLAN, POE+ of passive 24V POE). Switch is stil maar wordt erg heet, standaard 74-75 graden. Om die reden terug gestuurd.

Pluspunten

  • Degelijk, robuust gebouwd
  • Goed instelbaar
  • Past goed in UniFi ecosysteem

Minpunten

  • Erg heet
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 3
pasobar 1 februari 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Al een jaar heb ik deze switch naar volle tevredenheid in gebruik. Configuratie icm UniFi-Controller is kinderlijk eenvoudig

Pluspunten

  • 8x PoE+
  • 2x SFP
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Whaa 6 januari 2018 Product gekocht

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Prima switch eenvoudig toe te voegen aan de controller software en vandaar simpel in te stellen. Is wat duurder maar in combinatie met het Unifi ecosysteem een mooie oplossing om af te komen van de POE injectors

Pluspunten

  • Still
  • eenvoudig in beheer
  • Managed
  • Levert veel power

Minpunten

  • Hogere prijs segment
  • Controller software nodig

Eindoordeel

Score: 5
Jonathan-458 29 november 2017 Product gekocht

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Omdat ik langzaam aan het overstappen was naar UniFi, nu ook deze PoE switch aangeschaft. Nu zijn alle controller & bijna alle CLI opties beschikbaar. Adoption, upgrade en in gebruik super fijn.

Pluspunten

  • Snel
  • 802.3af
  • gemakkelijk te instaleren
  • Features

Minpunten

  • Duur
  • Geen 802.3at
  • 4x PoE Port (mogelijk)
  • u want to UniFi
  • Geen L3 switch

Eindoordeel

Score: 5
tHe_BiNk 23 februari 2017

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Als je al Ubiquiti spul met een controller hebt hangen leuke switch voor een kleine kamer/afdeling/etage.

Pluspunten

  • Heeft een hoop dezelfde opties als zijn grotere broers/zussen.

Minpunten

  • Prijs
  • Geen PoE+
  • Maar 4 PoE poorten

Eindoordeel

Score: 4
Dafjedavid 4 februari 2017

Ubiquiti UniFi Switch (8-poorts, 60W PoE)

Zeer snelle en solide switch met PoE. Setup gaat middels de Unifi controller en is nog geen 2 minuten.4 van de 8 poorten hebben PoE. Switch ondersteund verder (r)stp, 802.1x, jumbo frames en VLANs. De prijs is wel hoog voor een 8p switch, maar de features maken een hoop goed!

Pluspunten

  • Solide bouw
  • Makkelijk te installeren
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Zuinig energieverbruik

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 4
tHe_BiNk 19 januari 2017

Ubiquiti Unifi Switch (48-poorts, 500W PoE+)

Hangt de switch niet in een datacenter, maar in je kantoor, dan moet je echt even fans vervangen. Kijk op Ubiquiti forum voor wat er allemaal mogelijk is. Wil je echt alles kunnen regelen, via de command line, ga dan voor de Edge serie.

Pluspunten

  • Simpele visuele interface
  • Controler waar je alles lekker simpel en makkelijk ziet. Wifi, switch, gateway/firewall.
  • 2x 10 gbit, "future proof."

Minpunten

  • Noise. Wat zeg je. NOISE!!!
  • Heeft controller software nodig.

Eindoordeel

Score: 4
RichieB 5 november 2016

Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)

Mooie switch met heel veel configuratie mogelijkheden. Basis setup is een eitje met de UniFi Controller software. Heb je al meer UniFi spullen dan is het gewoon aanzetten, inpluggen en gaan.

Pluspunten

  • 2 SFP poorten
  • PoE+
  • Stil (fanless)
  • Levering inclusief ophangbeugels
  • Veel configuratie mogelijkheden
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Ubiquiti Unifi Switch (8-poorts, 150W PoE+)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True